Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Kokkk: bulizgatunk. bulizgatunk :: hmmmm,
õ rugott ki, vagy te õt? indok?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Na, ma valami?! Ponyvaregény? Forralt bor? Vagy valami?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rajta leszek... ;)

De a jövõ hétvége elég komoly! Bár még nem körvonalazódott... De kéne kis csapat és tényleg valami buli! Remélem nem csak a szád jár... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Elviszlek/-ünk. Majd viszek magammal vmi palit, mert hamar elrabolnak majd a csajok búfelejteni én meg ne maradjak ott magányosan.
Tudom, a legkönnyebb ilyenkor azt mondani és hallgatni, h sz@rd le az egészet, de sajnos sosenem mûködik. Nekem se ment. Buli és haverok kellenek! Vagyis kedves Pécsiek, akik télleg ottan vannak! Még többet vigyétek eztet a MakkMarcit búfelejteni.

V bicózz iszonyatosan sokat és csajozz mihamarabb!
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
??? Mi a szarról dumálsz?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
húbazze
KoraiÖröm van a délisarkon!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kössz! Asszem jövõ hétvégén megyek fel. Nem tom mennyi idõre, de úgy kéne, hogy szombat este elvigyél party-zni! Talán addigra jobban leszek kicsit... Mert most nem jó. Nagyon nem. De iithon ülni fõleg nem jó. Szal akkor már inkább mennék valahova...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Szegény Skacok! Drága Békuci, ide is jöhettek búfelejteni. Az elmúlt hétvégén nekem elég jól sikerült és szerencsére velem volt a fényképezõgépem. Igaz, néha nem értettem a témát, amit megörökítettem...
az észmentes nõnemû...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah sorban

nem tudom holnap mi lesz...
azt tudom hogy megyek röplabdázni
Dani,addel a vázad!vagy adok érte nõket
Magoo,olajcsere sokat számít!Kérdezd csak meg A Névnapost
Ákos,téli levertésg??
Mindenki:Nincs-e valameikõtöknek speciáis osztagos könyve,Alexandrában láttam egyet és nagyon megtetszett,elkeztem ott olvasni meg is vettem volna de 9e ért nem...
Szóval ha van valami ilyen témás könyvetek,amit nem sajnáltok kölcsönadni,annak nagyon örülnék!!

Peace,love and death metal

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
nem jelentkeztem két hétig és mi történt?
Kokk nõtlen. Kokk felejteni akar. Shosi is nõtlen, vagy csak más az irányítószámotok. leértékelték a bringámat (Mário ez kell neked, olcsó). Mettyú megint irogat (sajnos nem mindenrõl). van uj film. Ellopták a home videómat. kikerült és nagy sztár lettem (tényleg, linkeljetek képet v valamit please, sõt ez az egész story érdekelne). András nap volt, peace srácok, sok boldog nõtlen hétköznapot mindenkinek.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

a 7,5olajbol lett 5ös és azért télen jobb lesz igy,nyáraa meg ugyis ugy marad..100órát irnak cserélni olajat... vicc

Olajcserén én is elég erõteljesen gondolkodom, most nekem is 7,5 van amivel eléggé lomha ilyenkor. Meg szerintem 1 kicsit kevés is van benne, mert a jobb becsúszóm le van húzva és ott nyomja ki az anyagot. Ja meg alul is...ehh inkább telót kéne cserélnem nem olajat :(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mér Márió, veletek mi van?

Szarok a Ponyvaregényre.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor holnapra ne tervezz mást! Megyünk Ponyvaregényt nézni! Jöjjön mindenki! Aztán forraltborozunk! ;)

Szál fesztiválon mi lesz? És mikor? És meddig?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah ezek remek programok leszenek!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Holnap lesz Pécsi Szál fesztivál például.
Ma meg például forraltborozni megyek a kollégákkal...
A Ponyvaregény meg ja. Megint vetítik.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát felõlem:)

bár nekem most nagyon sokat kell tanulni,meg kidolgozni de megyük;)
Már néztem a PécsiEstet,semmi jót nem találtam...
Ponyvaregény mintha ki lett volna plakátolva az urániában..

õõ igen az igez hogy öszeadva nem olyan sok az idõ!gyakori használatra 30órát ír...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
100 óra?! 100 óra még akkor is sok, ha csak a legaktívabb idõt veszed... :D Tuti úgy van, hogy csak a lefeléket kell összeadni, mert akkor mozog igazán. És mivel lefelé mindig csak 4-5 percet jössz, simán van 2 év, még összejön... :D

Márió! Szövetkeznünk kell! Mennünk kell sok közös programra! Vásárolgatni, mászkálni, kutyát sétáltatni, tekerni, bulizni, stb... A csajok ezt csinálják, mikor dobják a pasiukat, nem?! Mert én nem bírom ezt a seggen_ülést!!! Na, mit szólsz egy csomó buzi programhoz?! Kinézünk minden szart a PécsiEst-bõl és emegyünk mindenre. Csomószor vannak tök jó dolgok és elöbb utóbb csak összeakadunk jó csajokkal... ;) (Bár ez most nem szívbõl szólt, azért kipróbálhatnánk...)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah nekem is van most kedvem bármihez
van megint elsõ fékem,kilikadt a tömitõ gyûrû egy közepes kis lukon...
miokr borultam valamit megtoltam fékaral és ez volt a zárt rendszer leggyengébb pontja..

Hûû de jóó nki,hogy ilyen szép helyen lehet....

sétáltunk egy nagyon az Ördöggel...
élvezi a lófrálást emgvolt a 3.szabadban potyantás is :)

most megint öszekéne lõni a telót meg a tagot...
a 7,5olajbol lett 5ös és azért télen jobb lesz igy,nyáraa meg ugyis ugy marad..100órát irnak cserélni olajat... vicc

viszoont a fékolaj gyári tisztaságú volt,asszem kitolom az olajcserét két évre..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Ja finom volt még vajjal is +kentem + raktam rá kolbászkákat és csináltam belõle kis katonákat aztán +vártam amíg összevesznek és amelyiknek leesett a kalapja azt ettem + elõbb :) Vazz.

Tunigoltam új lámpatartót a nyeregpálcára :cool2:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

vazze, ettem sárvéfõt

És finom volt?! :D