Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. August 09. - 12:50

Posted 2005. August 09. - 11:54

Posted 2005. August 09. - 11:49

Posted 2005. August 09. - 11:25

Mondjuk nekem is be kell vallanom, hogy a mód, ahogy a hoztad le a binyiglit a Libegõ alatt, az elég impresszív volt!
Este nálunk vmi? Elvileg az Ervin hozna vizipipát is!
Ez neked is jó, Dan?
És bassza seggbe a fõnököd egy minijehova, de alaposan! Január vége február, az anyagilag mindig ínséges idõszak!
Posted 2005. August 09. - 11:19

Mehet 6ra a fogashoz, de nem lesz ott senki. Jól szétmosta az esõ a hegyet, félméteres árkok vannak. Nem is tudtam lejönni a Libegõ alatt, persze Mettyú, aki Mariborban edzõdött simán lement rajta.. No, mindegy. Ma edzek és erõs leszek meg minden.
Posted 2005. August 09. - 10:58

filmnézés pidzaevés satöbbi
azért kérdezem a mát!!
de ha fölfelé ugy megyünk mint multkor (kokk+te)akor nem biztos lesz kedvem

nah írjatok mikor kinek jó!!
a telóban szerintem ha szétszeded akor kiderülne hogy mi hogy van benne.de Lehelllel konzultálj õ szedte szét övét hogy 150et menjen,ugy emlékszem azt monda hogy valmi alátétet/távtartót kellet kiszedni...
megyek gtazni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. August 09. - 10:54

Rossz hir1: megyek haza (pestre), de mivel ugye nincs bringám nincs... este valami lájtos iszogatás.? Gyertek, nehogy nagy danit kelljen felhivnom szégyenszemre.
Rossz hir2: az projekt csuszására való tekintettel a legnagyobb fönököm töröltette a mindenkinek járó Chichagoi tréninget... FUUUCCKKK:!!! Ugyhogy január vége lesz belõle, eetleg feb eleje. Addig mindenki csûjcsön, és hozok sokmindent. Lehet rendelni oda a tréning központba, és addig szerintem kiváltok egy dombornyomott kártyát... ugyhogy NINCS AKADÁJ.!! LY!
Posted 2005. August 09. - 10:39

Márió: akkor menj 6-kor a Fogashoz.

Tegnap egyébként hívtalak, mint szomszédot, hirtelenjött CC-s körre.
Aktuális civil
Posted 2005. August 09. - 10:36

kinek mikor van kedve!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. August 09. - 09:45

Dan: Mi ez a korai kezdés? Mars vissza dolgozni. Jössz ma este vissza?
Posted 2005. August 09. - 09:16

Zap, az Earthed 2 egyik jelenete alatt pont a Cure-nek az a száma szól, amit ti is a film alá raktatok.. micsoda véletlen egybeesés..
WunderMatyi: Ma akkor egy olyan izzadós budai oldali városos felfelé tekerés edzés céljából? fél7 körüli indulással esetleg?
Posted 2005. August 09. - 09:13

Én tegnap délután elmentem egy nagyon light Dömörkapu CC karikára, ma is kéne, de nem tudom mikor. Egész napos Jakabhegy szintén kilõve.
Autó fasza.
AW: Király, hogy túlélted a metrózást. Gyújtózsinort hoztál?
Piftáék: tegnap nemis esett az esõ. És melyik az a Mátyás pihenõ?
Aktuális civil
Posted 2005. August 09. - 08:51

Én megyek ma szívesen, bár sajnos egész napos Jakab-hegyre biztos nem lesz lehetõségem!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. August 09. - 08:19

De a mocskos lóvét azér lenyúlják a rohadék gecik az 5 másodperces próbákért. És ami a legfaszább, hogy tenni semmit nem lehet ellene, mert ha felhívod az ügyfélszolgálatot, valami csöpögõ nyamvadthangú fasz elmagyarázza, hogy semmit nem lehet tenni, meg õ nem tudja, próbálgassad. Bezzeg ha valami istenverte új tarifacsomagot kéne a torkomon letuszkolni, akkor az mingyá menne az összes szerencsétlen gecinek.
huu, még jó hogy eljöttem onnan.
nem birta a lelkiismeretem. Egyébként simén hivtad, vagy VoIP módszerrel

Posted 2005. August 08. - 22:40

Mário: holnap du. akár többet is mehetünk, vagy ha valakinek van még kedve, mehetnénk Jakabhegyet is (talán már felszáradt...).
The life is short, ride more!
Posted 2005. August 08. - 21:42

holnap valmi tekerést?!
nekem nagyon lenne kedvem menni
Homlok/Moszkító/Andrással meg Új Tibivel már beszéltem nekik an kedve.
valamikor egész nap...
mots emg nekiállok vizvezetéket szerlni mert beszart...
elfelejtettem a galériába a jelszavam...
shit
Kokoka,másnak is mondom akkor a boxxert nm csak a Márknak...
Tomi,nagyon köszi holnap beugrok
Posted 2005. August 08. - 21:30

Nem, király a cucc, egész jó ez!
Posted 2005. August 08. - 16:34

Posted 2005. August 08. - 16:30

Köszi!
AW:
Kösz a csomagolást

Posted 2005. August 08. - 16:01

A legutóbbi fentalvásos Kis-Tubeses akció
A végén van pár analóg géppel készített kép. Van ami egész érdekes, de lehet még fejlõdni