Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. augusztus 28. - 10:19

aszt igy sikerült ezt produkálni:)
csomó helyen lehetne alakítan a pályát,föl kéne meni valmikor egy kommandóra és kicsit rendberakni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. augusztus 28. - 08:59

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. augusztus 28. - 01:02

nah ma jót csapatunk Gabennel,mértünk minden félét lefelé idõket max és átlag sebességet,ajánlom mindenkienk,érdekes
eléfggé csúszkáltam,meg igazábol a fékem is eléggé gyengén muzsikált,a szokásosnál is jobban,fél centit lehetett húzni a kart ...
de orvoslás már folyik,csak be kéne pakolni az uj pofákat
mi moziztunk a titok kulcsa cimû thrillert ami hudus meg minden misztikus vagy hogy mondják
este találkoztam a Pesi Pécsikekkel,dumáltunk jó volt rég láttam õket
jah nem jöttük el mert hazafelé umáltunk aztán azt ugy jobb sétálva,de köszi az ajánlást,csini,igen most volt uj hajzat fodrinál is voltunk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. augusztus 28. - 00:26

Edit: és maximálisan bízom benne, hogy gazdagabb leszek egy porfogóval... Azaz egy arany színû csövekbõl tákolt izé is itt foglalja majd a helyet...
héééé
mivel is leszel gazdagabb?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 27. - 23:46

Edit: és maximálisan bízom benne, hogy gazdagabb leszek egy porfogóval... Azaz egy arany színû csövekbõl tákolt izé is itt foglalja majd a helyet...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. augusztus 27. - 14:41

NA, a nép lassan lép tömeget alkotni egy esküvõi színdarabra?!

Zap: mikor tudunk találkozni? Oda kell adnom a DVD-t!
Írta 2005. augusztus 27. - 12:28

http://www.pinkbike.com/modules/news/
Szerintem tolcsetek le ,nekem nagyon bejon!
Írta 2005. augusztus 27. - 11:16

Írta 2005. augusztus 27. - 11:11

Visszahívtam 12kor de nem tudtak semmit arról, hogy ki hívott volna engem onnan. Na mindegy.
Írta 2005. augusztus 27. - 11:04

Írta 2005. augusztus 27. - 10:47

Rájöttem hol horzsoltam le magam. Eh. Hülye gyalogosok.
Írta 2005. augusztus 27. - 10:11

Írta 2005. augusztus 26. - 23:41

ha akartok gyertek
Írta 2005. augusztus 26. - 23:23

Mekkora retek van fent!
Most egy hétig a bringámat takaríthatom...
Írta 2005. augusztus 26. - 21:13

Írta 2005. augusztus 26. - 21:10

Írta 2005. augusztus 26. - 20:58

Írta 2005. augusztus 26. - 20:55

Írta 2005. augusztus 26. - 20:24

Szóval nagyon komolyan lenyomtunk mindenkit aki kiállt ellenünk focizni.
Volt egy mecs, ami kicsit izgalmasasbbnak tûnt, de azt is megnyertük 8:3-ra.
Hazafele 2 kispöcs motoros csávónak beordítottam, hogykispöcsök. Erre megvártak. Hát nem jártak túl jól. Kaptak ideolódiai továbbképzást..
Szar vagyok na.
Írta 2005. augusztus 26. - 18:56