Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát nem tudtam alduni,próbaképp beléptem msnbe,aztán nézem ki van bejelentkezve.
aszt igy sikerült ezt produkálni:)

csomó helyen lehetne alakítan a pályát,föl kéne meni valmikor egy kommandóra és kicsit rendberakni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, mi vagy te?! Éjjeli bagoly? Utolsó üzenete: 1:55-kor érkezett... :D:D:D Akkor már kicsit aludtam... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi

nah ma jót csapatunk Gabennel,mértünk minden félét lefelé idõket max és átlag sebességet,ajánlom mindenkienk,érdekes
eléfggé csúszkáltam,meg igazábol a fékem is eléggé gyengén muzsikált,a szokásosnál is jobban,fél centit lehetett húzni a kart ...
de orvoslás már folyik,csak be kéne pakolni az uj pofákat

mi moziztunk a titok kulcsa cimû thrillert ami hudus meg minden misztikus vagy hogy mondják
este találkoztam a Pesi Pécsikekkel,dumáltunk jó volt rég láttam õket
jah nem jöttük el mert hazafelé umáltunk aztán azt ugy jobb sétálva,de köszi az ajánlást,csini,igen most volt uj hajzat fodrinál is voltunk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Edit: és maximálisan bízom benne, hogy gazdagabb leszek egy porfogóval... Azaz egy arany színû csövekbõl tákolt izé is itt foglalja majd a helyet... :D

héééé
mivel is leszel gazdagabb? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na hi! Amég ti rohadtatok ma az esküvõn én kicsit voltam amatõr rally-n, nagyon kemény volt, ahogy a kockásinges-fehérzoknis szérialadás sufnitunnerolós csákók maximális beleéléssel küldték a plázánál... :D Egyik-másik egész ügyes volt... Meg mászkáltam, vettem ezt-azt, meg kajáltam, pihiztem, megnéztem a Madagaszkárt, egész jó, meg zombultam-józanodtam és este összefutottam Márióval, amit még minidg nem értek, hogy miért nem jött el velünk, de gondolom nem illettünk az idillbe... :D Õ volt asszonykád?!?! Én még nem is láttam... Nem rossz! ;) Na, most pihi, holnap család, protokoll kaja, zombulás... Csá!

Edit: és maximálisan bízom benne, hogy gazdagabb leszek egy porfogóval... Azaz egy arany színû csövekbõl tákolt izé is itt foglalja majd a helyet... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
JA, már láttam. Korrekt! ;)

NA, a nép lassan lép tömeget alkotni egy esküvõi színdarabra?! :D VAzz, hogy õszinte legyek, most nem irigylem õket. Jó itthon punnyadni, meg semmit sem csinálni. Sztem megnézek majd egy filmet. Csak mit?! Ejjj, még nem tudom.

Zap: mikor tudunk találkozni? Oda kell adnom a DVD-t!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Na hello ,itt van a New World Disorder 6 Unchained-nek a Teaser-je.

http://www.pinkbike.com/modules/news/

Szerintem tolcsetek le ,nekem nagyon bejon!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mert egy idegen irodában voltam, csak kicsit magamra hagytak és telefonálgattam... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát te voltál?
Visszahívtam 12kor de nem tudtak semmit arról, hogy ki hívott volna engem onnan. Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy: tegnap hívtalak az 500-454-es száról... Csak hogy tudd, hogy én kerestelek. És köcsög bringások. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én csak nyomi vagyok.
Rájöttem hol horzsoltam le magam. Eh. Hülye gyalogosok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zúg a fejem.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
holnap 10kor egy szabvány menet toronytol siház és onnna szokásos
ha akartok gyertek

k2dani

k2dani

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Uff mindenkinek!!!
Mekkora retek van fent!
Most egy hétig a bringámat takaríthatom...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kit kell felhívni?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
MEgittam csajommal egy palack bort. Vazz, kész vagyok, erre fölhív Zap, olyan hanggal, mintha épp egy tripod szájából kapta volna ki a bölcsességfogát. Remélem még jómunkásember leszek továbbra is. Kurva monitor. Szar így vibrálvozva. Na de most akció indul. Remélem záros idõn belül jelentkezek!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja meséltem azt, hogy tegnap este néztem egy olyan filmet, ami egy az egyben az NFSU hegyrõl lejövõs versenyérõl szólt. És egészen tetszett... Csak angol felirat van hozzá, és kínai film.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most jól megfürödtem. De nejm értem miért vannak rajtam horzsolások. Sok és olyan helyeken, ahol focitól nem lehetne...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na pupakka mukakka.
Szóval nagyon komolyan lenyomtunk mindenkit aki kiállt ellenünk focizni.
Volt egy mecs, ami kicsit izgalmasasbbnak tûnt, de azt is megnyertük 8:3-ra.
Hazafele 2 kispöcs motoros csávónak beordítottam, hogykispöcsök. Erre megvártak. Hát nem jártak túl jól. Kaptak ideolódiai továbbképzást..
Szar vagyok na.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kössz mindenkinek! És igyenkszem ma jó munkásemberként jól bebaszni! ;)