Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Hááát lehet ezt kikerülni...?!?! :D:D:D

De hogy fostál már, úrsiten hogy megyek el a nagyváradtérre, jaj.
Te kis hokimester, örülsz hogy hagytunk nyerni mi?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hááát lehet ezt kikerülni...?!?! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Megtaláltad a nagyvárost?:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Holnap kibaszott suli... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, megjöttem... Hát hosszú lenne elmesélni a hétvégét, mert igen tartalmasan telt. El is áztam többször is. Belül többször, mint kívül, de hát ez a foglalkozási ártalom... :D MAjdmesélek.

AW(ék): jól összefutotttunk... :D

Versenyrõl eredmények?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja nem akartam korábban menni, mert voltunk kispál koncerten, és nem akartam alkoholos befolyásoltság alatt vezetni ;)
De pont jó volt így. Odaértünk a döntõre, és a rajthoz is felértünk megnézni az utolsó embert. Szóval minden ment mint a karikacsapás... A Ford Ka-tól sajnos lemaradtunk a útjavításos lámpa miatt, pedig megkergettelek volna benneteket a nagyhangú Passattal :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah frankó kis verseny volt!!
Tomiékkal is találkoztunk cask kicsit késõn jöttek.
Gratula a sok agyag-embernek aki végigküzdötte a pályát

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
És majd felkerül netre a videó vágottja? Persze az incidenst hagyd benne;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért nem most megyünk, mert most jöttünk meg ;)
Jóvolt, filmeztem sokat, meg csináltam onboard gyalogDH videót is, aztán az egyik kidobó nagyon eldobott :D
Szóval jó volt...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Mérnem most mentek? ;)
bár épp eléggé hulla vagyok.

Shos: láttalak vásárban barátnéval, csakmár nem akartam rád kurjantani.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na mivan? Senki nem akar jönni? Van még 2 hely a kocsiban. A döntõre megyünk le. úgy gondoltam 1kor indulunk, hipp-hopp ott vagyunk, nézzük a sáros kerékpárosokat, ordibálunk nekik, a végén megtapsoljuk, és hazajövünk.
Na?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Holnap akar valaki Szekszárdra jönni? Ha Magoo, meg a csajom/csajok nem jönnek, akkor akár helyek is lennének. De inkább jöjjenek. Na mindegy.
Aki esetleg jönne, de nem biztos, hogy igen/nem, az szóljon max felhívom holnap...

Ja kicsit hörgõs az autóm, mert a kipufogó valahol folytonossági gondokkal küszködik, de kurvajól szól :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hát ez kemény kis videó!!!Sok szikla, sár, mi kell még!!!!:)
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
zap elég komoly ez a vidijóóó. Nagyon kemény a köves (vagy inkább sziklás?) rész, meg amikor lejön a csávó gumija:D Az a sziklás dolog...hjaj, ott nem elég a tudás, oda szerencse is kell...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jiiiiihááááá! Mt Snow NORBA verseny. Na EZ kemény pálya! (ha még nem láttátok)
http://mkfilms.com/m...UNT_SNOW_DH.WMV

Jót mentünk ma Moszkítóval, meg BánkosBrotherssel. Igaz, csak Tv torony volt, de pl. köves kanyar, meg BMX pály nagyon állat, katlanról meg nem is beszélve... :)

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hello

Ma reggel 7:45-kor levettek a gipszemet de mégis szomorú vagyok mert 2 hónapig nem csinalhatok saemmit vagyis nem bringazhatok,nem futhatok,nem ugralhatok,nem járhatok edzesre és ha a 2 hónap lejárt meg akkor is csak minimalisan gyengeden sportolhatok.Lehet , hogy sítáborba sem mehetek.
Ugyhogy most egy ideig semmi sport, meg félek ha megint bringazhatok akkor nem fog menni semmi meg meg annyira sem fogok merni mint eddig de majd meglatom hogy alakul! :(

Ja és a bokámnál ahol a gipsz "kanyarodik" ott rohattul feltorte a bokamat es nagyon nagy a seb ott de majd csak behamosodik meg olyan furesszel vagtak le a gipszet ami igy elore-harja mozog es ha hozza ert a labamhoz akkor nagyon forro volt.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
uj lako: mátéval beszereztunk egy uj alberlõt - átmeneti idõre. Remélem szeret takaritani, mert hagytuk egy kis meglepetést neki a lakás sarkaiban : procicák mindenüt, bazzeg.

AW: ma és holnap este borfesztivál lesz a várban. Szerintem ideális alkalom h egy kis alkohol társaságában megbeszéljük életed nagy csalódásait. :)))
Én meg elmesélem mennyi az emelt fizetésem, és milyen lett az értékelésem :)))))
ennek még ennél is több smilei dukál :))))) )))
:))) jihááá.! bár én nem fogok ebbõl a lóvából új féket venni egyhamar. ugyhogy ki is törlok egykét smileit.

napá mindenkinek, jó hétévégézést. Kokka: te us jöhecc borfesztiválni, meséld el milyen a telõ.!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Új lakó? Õõõõ, bolha? Csótány? Sexistennõõõõõ???
Namindegy.
A megyei rendõrfõkapitány, mekkora egy rendõr.
Meg mindenki.
Megyek is haza, de elõtte csajomért.
Hétvége rulez.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Milyen új lakó??? Nem mondta, hogy írtál neki

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Küldtem a Sztranyónak SMS-t, hogy éppen fogadjuk az új lakót és nem megyek!
Azért gondolom nem bánkódtok nagyon!