Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ismét itt az alkalom, hogy felhasználjam ezt:
Posted Image
Boldog nagykorúságot Márió!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ehee
Máriónak boldog büntethetõséget! ;) :afro:
fuse: nem teljesen csengett le a cirkusz, és üdv.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_fuse_*

vendég_fuse_*
  • vendég
Szia mindenki! Basszus annyi minden tortent otthon 6 het alatt, mint az utolso 3 evben osszesen! Vagy csak nekem tunik ugy? Ket dolog hianyzik otthonrol. Abbol az egyik a bicajozas! Hiaba sirtok, hogy mindenki tori magat ossze meg vissza... :D Neha elgondolkodom hogy jo lenne hazamenni, de azert egy ilyen lehetoseget nem hagyok ki... Valamit valamiert...
Shoshi jobbulast!
Mindnkit akivel szoktam bicajozni sokszor udvozlok, nemtom mikor fogjuk egyutt megint irtani a vedet novenyeket! (Tenyleg az a cirkusz lecsengett mar? Errol is le vagyok maradva!:cry: )
Nemtom mik lettek a szexardi eredmenyek, de mindenkinek aki befejezte gratula, nem lehetett egyszeru sarban az elso kisletores. (Bar pontosan nem tudom, hogy merre vittek most a palyat)
bandquake: Es az en ujjamat meg sem emlited? Bar az sem mostanaban volt. Akkor meg bicajoztam neha...
Egy szonak is sok vege van, befejeztem mara! Azert valami valasz felesegt varok, mert a kedves forumtagoknak szokasuk engom figyelmenkivul hagyni... :bell:

Udv a sok szoke no mellol! fuze

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Shoshi: jobbulni!

Valszeg lesz egy Juliem hátra...kezd összeállni a kép. És még cipõre is futja:D Jut eszembe nem kell valakinek egy Sram 9.0 v-fék ragyogó állapotban, fél éves, szupi kool-stop gyári pofákkal. Semmi baja, még karcolás sincs rajta. 3000 simán, vagy egy shimano karral 4000. Kisbicóra tökéletes.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Hali!

Shoshi: jobbulást mihamarabb! Utána egy váltókarcsere LX-re, az nem fog megszivatni!

A verseny király volt, azt a pici problémát leszámítva, hogy pont versenyidõben esett az esõ. Pontosabban egész nap jó volt az idõ, de idõmérõ elõtt 5 percel olyan esõ zúdult a nyakunkba, hogy alig lehetett látni... Idõmérõn egy páran el se indultunk a nyakig érõ sár miatt. Versenyfutamra viszont kicsit száradt a pálya és járhatóvá vált, de így se volt jó a tapadás (Maxx. Minion). Úgyhogy ez is sárgumik futama volt. Voltak esések, ebbõl kettõ iszonyat nagy. Lehel lefejelt egy fát, ugrás után kilõtte a rugóstag, pár méter manuál után telibe kapta. Neki hál'Istennek nem lett baja, de a bringa eleje kicsit megzakkant, meg a bukója is eltört egy helyen. A másik esést a Kálmán bros. egyik tagja mûvelte. Valószínû megnyerte volna a versenyt (kategóriájában), de a végén egy iszonyatot borult.
A "fényképészek" majd prezentálják a médiákat!

Most hétvégén Magyarszék 4X, DH, az 'ultimate' sártenger pálya!

The life is short, ride more!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kokka,holnap le tud Nõvérem hozni valmit ha jó (fél3 ig van fönt)helyen tudnak találkozni...
írj részleteket...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Ez igaz, csak nem teljesen mindegy, hogyan.

Na igen itt a pont!! :D

Remélem nekem rendesen forr be es minnel hamarabb tudok bringazni persze csak ovatosan :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Eb csont bé'fó'!!! :D

Ez igaz, csak nem teljesen mindegy, hogyan.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Eb csont bé'fó'!!! :D

Este valami?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Zap: te nem érzel valami utohatast a borda toresed utan?

dehogynem...

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

mindenki gallyravágja mindenét idén? :(

Hát ez igaz ...Hogyis volt elloszor Zap a bordait (de aszthiszem meg tavaly)
utána én a lábamat,utána Kokk és most Shoshi a kulcscsontjat

Meg azt hiszem meg a Hili a bokáját torte el de már egy eve es meg miondig faj neki asztmondta legalabbis ugrasoknal ugyhogy most picit szarok hogy mi lesz velem...

Zap: te nem érzel valami utohatast a borda toresed utan?

JA és még Béres Dani is eltorte az egyik ujjat

Boccs hogy nem modositottam...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Na szevasztok!

KisKokka megelõzött!

Elõször is gratula minden versenyzõnek! Hogy sikerült?

Na bassza meg! Tegnap ez történt:

EMERGENCY! EMERGENCY! WE GOT A BLACK HAWK DOWN! WE GOT A BLACK HAWK DOWN!
Szal elmentem tegnap egyedül tekerni, és mentem egy tutti TVtowert úgy 17:00 tájban. Jólesett nagyon a szombati szülinapi parti után, ami jól sikerült. Persze nem akartak beengedni Sziránóba, mert nem vagyok odavaló. Ismerõs közbenjárására mégis odavaló lett a fehér Oakley doresz. Nevetséges.
Szal jöttem le Tettye mellett, és éreztem, hogy megint repülök. Mint múltkor Zap-pal, beakadt a gatyám a váltókarba. Ezúttal a betonon landoltam. Éreztem, hogy baj van, mert kajak a bal vállamra estem. Semmi gurulás a könyökömön, talán egy picic, de kajak vállra. Szal vágtam, hogy egy kulcscsont szevasz. Hazateketem egy kézzel, aztán Atus és Viki kivittek Honvédba. Röntgen, doki, röntgen, stb. Szal a bal kulcscsontom eltört. Felkötötték hátizsák-kötésbe (olyan mint amikor befognak dupla-Nelsonba), és ennyi. Majd mehetek átkötözésre valamikor jövõ héten. Húznak egyet a rendszeren. Szar egyfolytában a hátamon aludni. És ha kicsit rosszul mozdulok, akkor érzem, hogy mozdul a rendszer. Asszem lõttek az õszi hosszú kerékpározásoknak. Majd talán októberben egy kis országút.
Na ennyi.

És hordjatok védõszerkót, de komolyan, bár rajtam most nem segített volna. De lehetett volna rosszabb is!

Jobbulást!!!!!!
Nekem is tok szar volt haton fekudni de megszoktam!
MIkor veszik le?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Pl. a Posta az mindennap megy, meg a DHL, UPS, ilyesmi cégek..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Valaki nem tud valakit, aki jön fel Pestrõl Pécsre?!?! El kéne hozni egy rugót. Pici, de annál fontosabb. Szal valaki húga, nagymamája, anyósa...?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak jöjjön meg vaélami rugó nekem, mert a kis speedy-vel nem nagy fotók készülhetnek... :(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Köszi Márijó! Fúúú, már tervezgetem, hogy amíg ti tekertek, addig majd émmeg a bokorból fotózok! Jövõ héten talán már lehet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hûha

Nõvérjemmel jobbulást kívánunk!!!
Majd sütünk valamit:)

Ma valkivel valmi tekerés?!
3ig max el kéne indulni ...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hehe, nekem olyan volt ezzel az új nyereggel, hogy a naci szára beleakadt, mikor kissé mögécsúsztam, na, akkor is volt jó kis ijedelem.. de eddig megúsztam szerencsére.

Javaslom egyébként neked megnézésre a Vadmacska c. sorozatot, melyben egy lány elõadja, hogy vak, csak hogy a kiválaszott alfahím feleségül vegye, miután szánalomból majd jól belészeret. Ármány, sikamlós történet és családi háború... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Az Oakley-val, igen, de sztem nem a nacó a hibás. Már más nadrág is megszopatott!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az Oakley-val volt a malõr, nem? Térd alá érõ naci kell, szerintem. Most épp én is újat akarok venni, de most már ez is szempont lesz. Meg vettem jó kis kesztyût hétvégén, Answer, alapmodell, de egybõl sokkal jobban ment a tekerés... Ez a Kilátós dolog már kezd hasonlítani egy otthoni rövidebb pályára, csak az a gáz, hogy 4x keresztezi a hegyre vezetõ aszfaltutat.. No, mindegy.

Kokk, te meg azt a transzfert akarod megugrani??? Elment a józan eszed?? Lenéztem és szédültem már a gondolattól is... de ha ugrod, akkor szólj lécci elõtte!! :)