Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. szeptember 09. - 13:19

Írta 2005. szeptember 09. - 13:08

Kokka,nem felejtem el.
Ákosék,ma nem jó a tekerés!
Verseny meg remélem jó lesz...
csak ne essen
megyek valmi ebédkét csinálok...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 09. - 12:49

az felétek megy Pestre le.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 09. - 12:48

Írta 2005. szeptember 09. - 12:31

Írta 2005. szeptember 09. - 09:42

Zsolo: böööö...
Mindenki: szevasztok! Elindultam! Majd jövõ héten... Csácsá mindenki!
ma járom Peste, szal ha valkinek eszébe jut valami, csipogjon rám...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 09. - 08:39

Csak magamat tudom idézni: tudtam, hogy elcseszed...esetleg nincs valakinek egy õs régi kis telója, ami jó ebbe a vázba?!?!
Mittom én, egy elfekvõ Indi...

Írta 2005. szeptember 09. - 08:33

Tennap Godával országútiztam, illetve õ montizott országúton, és így is eléggé ment. Lezúztunk Orfûre, betoltunk egy búzasört ketten, és irány haza. Remeténél bement az erdõbe, és pedig Újmecsekalja felé haza. Ott ráfordultam KisB-re és Kokkra, és elkísértem õket egy Remete-Lapis körre. Jó volt nagyon!
Kokka:
Jó borozást, és fassza volt a tegnapi országút! Jól küldted nagyon!
Bandquake:
Köszi, majd igyekszem Leogangból is...
Pifta:
Gratula, welkám to dö tím!
AW, Tomy:
Gyertek mán eccer tekerni.... vazzee... mindig csak melóztok!
Dalma+Zsolo:
Jó nyaralást, bár még nem tudom, hogy mi az úticélotok... Csak ne New Orleans-ba menjetek...
Márió:
Ügyesebben, mert látod, hogy különben nincs puszi

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. szeptember 09. - 08:10

Vazz, addig nyavajgott mindenki, még elmegyünk 5-en egy kocsival Pestig. Kurva fasza lesz. Már most tele van a faszom...
Pántyának valaki mondja meg, hogy fasza a kormány és esetleg nincs valakinek egy õs régi kis telója, ami jó ebbe a vázba?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 09. - 07:09

Fél3kor feküdtem, és már ébren vagyok. Nem lesz ez így jó. Meg is mondom a kapitány úrnak, hogy tegyen rendet a városban.
Írta 2005. szeptember 09. - 00:29

Elfogyott a memória az alkalmazásban. És ez biza gááááz. De asszem nem az én hibám, csak én vagyok a vezetõ programozó állitólag...
Írta 2005. szeptember 09. - 00:26

Kokkk, mi a baj? Mondjad!
Írta 2005. szeptember 08. - 23:21

Ma iszonyat jó volt a srteet!!! Egész jól ment, meg élveztem. Lefelé viszont halálfélelmem volt, mert se dönteni nem mertem, se a fékeimben nem bíztam és még kurvára rázott is a merev villa... Böböböööööö...

ÉS holnap ellépek Pestre, szal sokáig nem leszek, de sebaj.
AW: légy oly kedves informálni a fejleményekrõl majd, mert folyamat változik a dolog... Az utcsó infóm, hogy fél 7-kor Mórizc-on. Oda igyekszem odaérni, de ha valmi változik, tessék jelezni! Köszönet!
Zsolóéknak jó utat, érezzék jól magukat!
Márió, ne feljtsd el!

Akik pedig mennek versenyre, azok helyettem is!!!

Szép hétvégét mindenkinek!
Írta 2005. szeptember 08. - 23:01

Jó volt ma,egész hosszúra nyult a tv torony kör,egy huszas lett mire hazaértem.
Jól esett ez nagyon,ha minden okés akkor holnap 1kor ismétlés.
Meg voltunk Asszonkával venni számológépet,az EW ben,tekken akárhányoztunk X-boxon,jóó dolog:)
Hétvégén meg csatlakozom a versenyre menõs társasághoz,ha tetszik a pálya akkor el is indulok vasárnap.
nah megyek mert sulivan...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 08. - 19:53

Annyi baja van, hogy a váltófül el van hajolva, de azt könnyen helyrehozzuk/cseréljük.
Ja és GYÖNYÖRÛ!!!
Írta 2005. szeptember 08. - 18:12

sajnos rendetlenkedik a derekam.... pedig segítenék bizisten.!!!! vasárnap nekem is lesz kocsim. szerintem menjunk le velencére napozni egy kicsit, na.?dnl: Én nem mondtam, hogy meg is néztem azokat az oldalakat, nekem is úgy mondták... Ha rondák, hát rondák. Ez van. 7vége portya az IKEAban? Lehet lesz kocsi... segíthetnél járólapot cipelni, na? (Mert a nevével ellentétben nem jár, viszont geci nehéz...)
Írta 2005. szeptember 08. - 16:59

Majd mennyel Leogangba is, hogy onnan is lássak képeket

Hlnap veszik le a gipszet a lábamról!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2005. szeptember 08. - 16:58

Nyugi én dolgozok eleget. Tegnap is fél9kor álltam föl a gép mellõl, ma sem fogok elõbb. Épp azon izgulunk, hogy nehogy 2kor végezzünk... Eh.
Bemutató SUX!
Írta 2005. szeptember 08. - 16:02

Írta 2005. szeptember 08. - 15:19