Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mettyú, ti merre voltatok tegnap este? Mink mentünk Chacha-ba, utána Atisék meg mentek Bahnhofba, monnyuk én nem voltam lelkes, de õk annál inkább

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Shoshi,hát látod,nem sikerülhet minden;)

Kokka,nem felejtem el.

Ákosék,ma nem jó a tekerés!
Verseny meg remélem jó lesz...
csak ne essen

megyek valmi ebédkét csinálok...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a Kokk?
az felétek megy Pestre le.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ja, ez a kérdés engem is foglalkoztat!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hova is megy ez a kis elbaszós majom?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: Köcc! ;)

Zsolo: böööö...

Mindenki: szevasztok! Elindultam! Majd jövõ héten... Csácsá mindenki!

ma járom Peste, szal ha valkinek eszébe jut valami, csipogjon rám...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

esetleg nincs valakinek egy õs régi kis telója, ami jó ebbe a vázba?!?! :D Mittom én, egy elfekvõ Indi... :D

Csak magamat tudom idézni: tudtam, hogy elcseszed... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok!

Tennap Godával országútiztam, illetve õ montizott országúton, és így is eléggé ment. Lezúztunk Orfûre, betoltunk egy búzasört ketten, és irány haza. Remeténél bement az erdõbe, és pedig Újmecsekalja felé haza. Ott ráfordultam KisB-re és Kokkra, és elkísértem õket egy Remete-Lapis körre. Jó volt nagyon!

Kokka:
Jó borozást, és fassza volt a tegnapi országút! Jól küldted nagyon!

Bandquake:
Köszi, majd igyekszem Leogangból is...

Pifta:
Gratula, welkám to dö tím!

AW, Tomy:
Gyertek mán eccer tekerni.... vazzee... mindig csak melóztok!

Dalma+Zsolo:
Jó nyaralást, bár még nem tudom, hogy mi az úticélotok... Csak ne New Orleans-ba menjetek...

Márió:
Ügyesebben, mert látod, hogy különben nincs puszi ;) !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én is vagyok! Ne használjatok globális változókat, mert megzabálják a memóriát!!! :D

Vazz, addig nyavajgott mindenki, még elmegyünk 5-en egy kocsival Pestig. Kurva fasza lesz. Már most tele van a faszom...

Pántyának valaki mondja meg, hogy fasza a kormány és esetleg nincs valakinek egy õs régi kis telója, ami jó ebbe a vázba?!?! :D Mittom én, egy elfekvõ Indi... :D Na, pakolok, mert menni kell szopni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hé! Mivanmá? Ébresztõ!
Fél3kor feküdtem, és már ébren vagyok. Nem lesz ez így jó. Meg is mondom a kapitány úrnak, hogy tegyen rendet a városban.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, és ne aludjatok, amíg én dolgozom!
Elfogyott a memória az alkalmazásban. És ez biza gááááz. De asszem nem az én hibám, csak én vagyok a vezetõ programozó állitólag...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát a hétvégével az a gáz, hogy mennék Szakszárdra szívesen fényképezni, de szombaton kispál koncert. Bár attól vasárnap még lehet, hogy leugrok csajommal. Csak másnap ne legyen.

Kokkk, mi a baj? Mondjad!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg rá kell hogy döbbenjek, hogy a felnõtt élet, ami napról napra lkegyetlenebb, bizony tele van helyzetekkel, ahol/amikor kompromisszumot kell kötnöd. Ami aggaszt, hogy jelenleg már túl sok a kompromisszum és nem igazán jól sülnek el az amúgy fényesnek tûnõ terveim... LEsz ez még így sem?!?! Akkor mi lesz utána? A kompromisszumok elhavaznak és már csak rossz és mégrosszabb közt tudsz választani?! Ez nekem nem jó! Ezért a következõ idõszakban azon leszek, hogy kitörjek. KEdélyes és kedves és türelmes leszek és elszámolok sokezerig is, de valamit tenni kell és ilyenkor hátra kell lépni, hogy az ember nagyobbat ugorhasson...

Ma iszonyat jó volt a srteet!!! Egész jól ment, meg élveztem. Lefelé viszont halálfélelmem volt, mert se dönteni nem mertem, se a fékeimben nem bíztam és még kurvára rázott is a merev villa... Böböböööööö... :D De élvezetm. Ezt rendszeresíteni fogom. ÉS erõsödni is fogok. Jó lesz nekem.

ÉS holnap ellépek Pestre, szal sokáig nem leszek, de sebaj.

AW: légy oly kedves informálni a fejleményekrõl majd, mert folyamat változik a dolog... Az utcsó infóm, hogy fél 7-kor Mórizc-on. Oda igyekszem odaérni, de ha valmi változik, tessék jelezni! Köszönet!

Zsolóéknak jó utat, érezzék jól magukat!

Márió, ne feljtsd el! ;)

Akik pedig mennek versenyre, azok helyettem is!!! ;)

Szép hétvégét mindenkinek!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
grat a géphez!!

Jó volt ma,egész hosszúra nyult a tv torony kör,egy huszas lett mire hazaértem.
Jól esett ez nagyon,ha minden okés akkor holnap 1kor ismétlés.

Meg voltunk Asszonkával venni számológépet,az EW ben,tekken akárhányoztunk X-boxon,jóó dolog:)

Hétvégén meg csatlakozom a versenyre menõs társasághoz,ha tetszik a pálya akkor el is indulok vasárnap.

nah megyek mert sulivan...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Nah megkaptam ma a scott yz1esem. õõõ...Szerelem elsõ látásra!!!!!!!!Használt de kitûnõ állapotban van, csak 21volt és jó! Gyönyörû! Brutál! Majd meglátjuk hogy teljesít, a következõ pécs túrán azzal jövök;)

Annyi baja van, hogy a váltófül el van hajolva, de azt könnyen helyrehozzuk/cseréljük.

Ja és GYÖNYÖRÛ!!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

dnl: Én nem mondtam, hogy meg is néztem azokat az oldalakat, nekem is úgy mondták... Ha rondák, hát rondák. Ez van. 7vége portya az IKEAban? Lehet lesz kocsi... segíthetnél járólapot cipelni, na? (Mert a nevével ellentétben nem jár, viszont geci nehéz...)

sajnos rendetlenkedik a derekam.... pedig segítenék bizisten.!!!! vasárnap nekem is lesz kocsim. szerintem menjunk le velencére napozni egy kicsit, na.?

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Shoshi: Jók a képek tök jó lehetett!

Majd mennyel Leogangba is, hogy onnan is lássak képeket :)

Hlnap veszik le a gipszet a lábamról!!!!!!!!!!!!!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Nyugi én dolgozok eleget. Tegnap is fél9kor álltam föl a gép mellõl, ma sem fogok elõbb. Épp azon izgulunk, hogy nehogy 2kor végezzünk... Eh.
Bemutató SUX!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sajna téves riasztás volt. Csaszinak csak egy 500-as rugója van és az sem jó méretben. Beszoptam. Abba hagyom a hegyet. Átállok országútra... :S

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Basszátok meg, senki se dolgozik? Mindig csak az a tekerés meg pidza meg rugó meg satu... Ehhh...