Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. September 12. - 12:50

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. September 12. - 10:58

és vágjál le a nadrágszárból

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. September 12. - 10:37

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. September 12. - 10:32

Félúton rendben...
Igazából nem is árt egy kis off, aztán majd elkezdek alapozni szépen...
Posted 2005. September 12. - 10:20

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. September 12. - 10:16

Posted 2005. September 12. - 10:12

NEM VAN RUGÓM. Pest üres volt. Még Msiben bízok, mert ha õ sem tud, akkor vége a bringázásomnak egy darabig...

Posted 2005. September 12. - 10:08

Posted 2005. September 12. - 10:05

Énmeg tegnap mentem egy gyalogot csajommal, miután jól elhúztuk az idõt a vasárnapi családi ebéd után. Gyalog fel Kistubesig tengerészgyalogos tempóban, naplementére felértünk, aztán gyalog DH zöldháromszög levágással. Nagyon jól jött végig..
Hétvége utáni hétvégén nincs valakinek kedve Tátrába jönni? Péntektõl keddig? Mi asszem kiugrunk occsó nagyhegyeket nézni/járni.
Aktuális civil
Posted 2005. September 12. - 10:02

Posted 2005. September 12. - 10:01

AW: tényleg úgy tûnik...

Posted 2005. September 12. - 09:54

Posted 2005. September 12. - 09:47

majd meglátogatás valamikor...
mindenki gallyravágja mindenét idén?

Aktuális civil
Posted 2005. September 12. - 09:40

Posted 2005. September 12. - 09:35

Posted 2005. September 12. - 09:13

Én voltam 7végén dnllel Kilátót, aztán másnap egyedül, a saját ritmusomban, hááát ez valami kurva jó volt!!
Kokk: bocs.. most úgy tûnik, hogy én mindig ilyen vagyok, hogy megígérem aztán lófaszsemmi (kaptam is érte fejmosást) odamentünk mi a ZP-hez a jelenlegi-ex-nõmmel, de aztán ténylég iszonyat durva sor volt.. Felhívtam VargaD-t, hogy õ merre jár, de még csak akkor szedelõzködött otthon.. Ekkor úgy döntöttünk, hogy inkább más felé vesszük az irányt, meg nem is volt bennünk semmi sör, se rövid, se pálesz, se bor, nem lettünk volna jó társaság. Azé' jót buliztatok helyettünk is??
Posted 2005. September 12. - 08:46

KisKokka megelõzött!
Elõször is gratula minden versenyzõnek! Hogy sikerült?
Na bassza meg! Tegnap ez történt:
EMERGENCY! EMERGENCY! WE GOT A BLACK HAWK DOWN! WE GOT A BLACK HAWK DOWN!
Szal elmentem tegnap egyedül tekerni, és mentem egy tutti TVtowert úgy 17:00 tájban. Jólesett nagyon a szombati szülinapi parti után, ami jól sikerült. Persze nem akartak beengedni Sziránóba, mert nem vagyok odavaló. Ismerõs közbenjárására mégis odavaló lett a fehér Oakley doresz. Nevetséges.
Szal jöttem le Tettye mellett, és éreztem, hogy megint repülök. Mint múltkor Zap-pal, beakadt a gatyám a váltókarba. Ezúttal a betonon landoltam. Éreztem, hogy baj van, mert kajak a bal vállamra estem. Semmi gurulás a könyökömön, talán egy picic, de kajak vállra. Szal vágtam, hogy egy kulcscsont szevasz. Hazateketem egy kézzel, aztán Atus és Viki kivittek Honvédba. Röntgen, doki, röntgen, stb. Szal a bal kulcscsontom eltört. Felkötötték hátizsák-kötésbe (olyan mint amikor befognak dupla-Nelsonba), és ennyi. Majd mehetek átkötözésre valamikor jövõ héten. Húznak egyet a rendszeren. Szar egyfolytában a hátamon aludni. És ha kicsit rosszul mozdulok, akkor érzem, hogy mozdul a rendszer. Asszem lõttek az õszi hosszú kerékpározásoknak. Majd talán októberben egy kis országút.
Na ennyi.
És hordjatok védõszerkót, de komolyan, bár rajtam most nem segített volna. De lehetett volna rosszabb is!
Posted 2005. September 12. - 07:48

Atom izomláz, fáradtság, alkoholszagú ruhák...

Ma egy múltkori kört Remete-Lapis felé?
Szép napot mindenkinek!!!
Posted 2005. September 12. - 00:28

A buzi specialitásotok után jóhogy fostam...
![]()
És lehet gyúrni, mert megint szarrá verek mindenkit! NEm úgy tûnt a vért verejtkezõ homlokodból, hogy épp hagysz nyerni, kis amatõr barátom...
Milyen specialitásunk?

Az csak mûizzadtságvolt, hogy jobban csillogjon a kopasz fejem.

Posted 2005. September 12. - 00:25

És lehet gyúrni, mert megint szarrá verek mindenkit!