Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Köcce Leslie. A durva az az, hogy tavasz vége óta megyek ebben gatyóban. És most két hét alatt kétszer basztam oda magam így. Meg már másik rövidgatyóban is volt ilyen malõr. Csak akkor felfelé tekertem, és tudtam korrigálni.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ohh bazze Shoshi jobbulást....
és vágjál le a nadrágszárból ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem sosem jó az off... Én is inkább csapatok... Csak legyen tagom... 5. végtagom... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Háát, lehet, hogy ez valami figyelmeztetés, vagy valami. Tudod, hogy kicsit lassítsak, meg néha pihentessek is. De jobban szertem, ha senki nem törõdik velem, és csak csapatok a kanyarban ;) ...

Félúton rendben...

Igazából nem is árt egy kis off, aztán majd elkezdek alapozni szépen...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oksi, megbaszélés. És a félúton a semmibe jobban érdekelne, mert én kimaradtam... És jaja, néha picit jó betegnek lenni... Sütik, törõdés... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Egyelõre asszem eljátszom a beteget, akinek jólesik a törõdés, mert Viki is és Anyukám is sokkot kaptak. Hehehehe! De akár holnap is borozhatunk, vagy megnézzük a Barátok köztet :afro: ! Még megbeszélés!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor melyik este borozunk?! :D

NEM VAN RUGÓM. Pest üres volt. Még Msiben bízok, mert ha õ sem tud, akkor vége a bringázásomnak egy darabig... :(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kössz Srácok! Igazából mobilis vagyok, szal majd eccer besétálok városba... A melót sem akarom hanyagolni, most fõleg van rá idõm, nem kell sietni tekerni délután... Meg ha gondoljátok, naprakész leszek mindenféle soozattal kapcsolatban, sõt, majd a VIVA-s slágerlistákat is megtanulom kívülrõl!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kolok: és vammá rugód?

Énmeg tegnap mentem egy gyalogot csajommal, miután jól elhúztuk az idõt a vasárnapi családi ebéd után. Gyalog fel Kistubesig tengerészgyalogos tempóban, naplementére felértünk, aztán gyalog DH zöldháromszög levágással. Nagyon jól jött végig..

Hétvége utáni hétvégén nincs valakinek kedve Tátrába jönni? Péntektõl keddig? Mi asszem kiugrunk occsó nagyhegyeket nézni/járni.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
U.I.: szar a suli... :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Apiccs! Tényleg igyekezz Shoshi! Ja, valamikor meglátogatás. Találjunk ki egy estét és viszek egy palack bort. Majd jól kielemezzük az esetet! Nem tom hogy lesz ez így... Jobbulást, de frankón. És az jó lenne, ha már tudnánk menni egy hagyományos NWD-es éccakait...

AW: tényleg úgy tûnik... ;) De semi vész. Nem volt rossz. Legalábbis az a rlésze, ami tiszta...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Háát, kösz! Nagyon úgy tûnik! Nekem mindig az évvége a parás, mindig történik akkor valami! Talán a NWD6 bemutatóra jól lesz minden, és mehetünk éjszakait ;) !

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
óóó, bazzeg, jobbulást!!!
majd meglátogatás valamikor...

mindenki gallyravágja mindenét idén? :(

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hú, Shoshi ez azért nem jó. Most jól beparáztatsz. Tegnap gyalogDH közben én is megsérülhettem volna, még bukó sem volt rajtam és olyan versenytempót mentem, hogy ihajj! Trappoltam, mint állat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Két hete már egyszer rendesen odavertem ugyanígy magam, azon röhögtem, de ez azért már cikibbb! Hihihi!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vazzzeee nekem is mindig ez a parám, hogy beleakad a nadrág szára a váltókarba, párszor már megtörtént de semmi ilyen nem történt még, hát, jobbulást neked!

Én voltam 7végén dnllel Kilátót, aztán másnap egyedül, a saját ritmusomban, hááát ez valami kurva jó volt!!

Kokk: bocs.. most úgy tûnik, hogy én mindig ilyen vagyok, hogy megígérem aztán lófaszsemmi (kaptam is érte fejmosást) odamentünk mi a ZP-hez a jelenlegi-ex-nõmmel, de aztán ténylég iszonyat durva sor volt.. Felhívtam VargaD-t, hogy õ merre jár, de még csak akkor szedelõzködött otthon.. Ekkor úgy döntöttünk, hogy inkább más felé vesszük az irányt, meg nem is volt bennünk semmi sör, se rövid, se pálesz, se bor, nem lettünk volna jó társaság. Azé' jót buliztatok helyettünk is??

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok!

KisKokka megelõzött!

Elõször is gratula minden versenyzõnek! Hogy sikerült?

Na bassza meg! Tegnap ez történt:

EMERGENCY! EMERGENCY! WE GOT A BLACK HAWK DOWN! WE GOT A BLACK HAWK DOWN!
Szal elmentem tegnap egyedül tekerni, és mentem egy tutti TVtowert úgy 17:00 tájban. Jólesett nagyon a szombati szülinapi parti után, ami jól sikerült. Persze nem akartak beengedni Sziránóba, mert nem vagyok odavaló. Ismerõs közbenjárására mégis odavaló lett a fehér Oakley doresz. Nevetséges.
Szal jöttem le Tettye mellett, és éreztem, hogy megint repülök. Mint múltkor Zap-pal, beakadt a gatyám a váltókarba. Ezúttal a betonon landoltam. Éreztem, hogy baj van, mert kajak a bal vállamra estem. Semmi gurulás a könyökömön, talán egy picic, de kajak vállra. Szal vágtam, hogy egy kulcscsont szevasz. Hazateketem egy kézzel, aztán Atus és Viki kivittek Honvédba. Röntgen, doki, röntgen, stb. Szal a bal kulcscsontom eltört. Felkötötték hátizsák-kötésbe (olyan mint amikor befognak dupla-Nelsonba), és ennyi. Majd mehetek átkötözésre valamikor jövõ héten. Húznak egyet a rendszeren. Szar egyfolytában a hátamon aludni. És ha kicsit rosszul mozdulok, akkor érzem, hogy mozdul a rendszer. Asszem lõttek az õszi hosszú kerékpározásoknak. Majd talán októberben egy kis országút.
Na ennyi.

És hordjatok védõszerkót, de komolyan, bár rajtam most nem segített volna. De lehetett volna rosszabb is!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
MÓNING!

Atom izomláz, fáradtság, alkoholszagú ruhák... :D Nem a kedvencem az ilyen ébredés... Na, lépek suttyóba, ma nem lesz túl kemény szerencsére. Délben végzek.

Ma egy múltkori kört Remete-Lapis felé?

Szép napot mindenkinek!!!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

A buzi specialitásotok után jóhogy fostam... :D

És lehet gyúrni, mert megint szarrá verek mindenkit! NEm úgy tûnt a vért verejtkezõ homlokodból, hogy épp hagysz nyerni, kis amatõr barátom... :D

Milyen specialitásunk?:P
Az csak mûizzadtságvolt, hogy jobban csillogjon a kopasz fejem.;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A buzi specialitásotok után jóhogy fostam... :D

És lehet gyúrni, mert megint szarrá verek mindenkit! ;) NEm úgy tûnt a vért verejtkezõ homlokodból, hogy épp hagysz nyerni, kis amatõr barátom... :D