Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Vazze már! Elég ebbõl a sok biciklis témából! Van ennek jobb helye is, hogy megtárgyaljátok kis buzik!
Shoshi, még mindig nem meséltél a mustos szarásról!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Én továbbra is kitartok a max 2,35 mellett. Sztem felesleges az ennél nagyobb külsõ... Legyen 2,35 2ply + normál belsõ.

De hát ki, hogy szokta...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Gummákhoz:
igen, a Shoshi féle felvetés az igaz, merrevvázban rugóként mûködik a ballonos gumi. Össztelósban meg mondom kipróbálom a 2.35öt szerintem, majd beszámolok róla. Felütésnél a 2ply a lényeg, meg a széles felni, hiszen a harapás akkora erõvel történik, hogy a nagy belsõ is kiszakad. Nyár óta nem kaptam felütést a kisbelsõvel, pedig lassúdefektes és 1.7-rõl le szok menni 1.3-ra is.. Egyébként én is azóta osztom Zsolo álláspontját, mióta egyebassza alapon beraktam a kisbelsõt, ezzel egy 200g-t könnyítve hátul, és É R E Z H E T Õ. Még Kokk is megjegyezte múltkor, hogy hogy legyorsulom. :D Szóval tényleg érdemes a még mûködõ legkisebb súlyt cipelni. Hogy hol van az egyensúly, az mindenkinek a személyes véleménye, meg a saját tesztjei döntik el. (No pain, no gain ugye, defekteljünk csak)

MÁS:
Fontos!!!!!!
tud valaki a világoskék plasztikdarabkára cicomát, hogy a zellenõrnek is tetszen?
FONTOS!!!!!

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Meg nincs már Bullit... De van még Heckler!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
http://www.santacruzmtb.com/

Szinte semmit sem valtoztak, talan a VP Free...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem az okoz komplikációt a gumiválasztásban, hogy gyenge és lusta vagyok. Lusta vagyok gumit cserélni, szerelni, tehát olyan kell amit nem tudok felütni, és nagyjából mindenhol jó.
Mivel gyenge vagyok, kicsit keményebbre kell pumpálnom a gumit, hogy jobban guruljon, de könnyû gumi is kéne, mert ugye azt nehezebb tekerni.

Erre nekem idális lett volna a Space, de az a szemét meg valami olyan fos formában van megalkotva, hogy sehol sem fér el normálisan a vázamban, meg a villámban. Itt-ott csúnyán ki is dörzsölte kis leveles sár segítségével...

Ezért aztán úgy döntöttem leszarom az egészet és vettem egy 2ply-os Maxxis-t. A minta tökmindegy, és különben is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hardtailen sem kell feltétlenül a legnagyobb gumma... Én személy szerint szeretek 1-1,5 bar körüli nyomással menni, ezért kell a ballon. Aki bírja a komolyabb nyomást, annak biztosan elég a kisebb gumi is.

Az biztos, hogy a kicsikém nagyobb guminyomással kirázza a belem.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Én is egyetértek Shosival.
Szóval tegyük fel hõs riderünk mégse akkora kibaszott nagy freerider mint hitte: lát egy durvább köves szakasz, azt jobb hiján elmeli az elsõt, hogy legalább ne akadjon be, aztán igyekszik "lábujjhegyen" átsiklani. Esetleg a sorban elsõ köröl, vagy kiszögellésrõl elugrani, de rivodre sikerül. Akkor is a hátsóval kapja el az utolsõ követ... na ettõl félek én, de nagyon. Zsolo.?

és hogy is áll gumihsználat szavas? Hardtailen a lehetõ legnagyobb gumi kell, össztelóson elõl 2.5 2ply kisbelsõ, hátul 2.3 2ply kisbelsõ?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Piccs! A Glade ULTRASZOPÁS!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Rendben!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Bedobtam. Holnap nem tudom mikor és hol leszek, mert ki kell menni a rendõrségre rendszert telepíteni... majd szerintem én kereslek valamikor délután...

kölyök:
Hát nem használunk glédet. Eclipse, java, ilyesmi...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Okkés Tomy! Majd írogatok, és remélhetõleg holnap bedobom!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, vazz! Tomy, neked megy a Glade-2?! Mert most ezzel szivunk... :(

Slin: rugo ma sztem nem fog menni, de holnap raerek... Majd itt megdumaljuk. Vagy bedobom KisBhez, vagy majd kitalalunk valamit... ;)

Pifta: elore ne fizess! Majd ha jon a cucc, megoldjuk valahogy...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

na ide is írok. mostanában utálok aludni. Mondjuk errõl reggel 7kor más a véleményem, de csak 9kor kelek. :)
Elkapott valami LL kórság. Azt majd azon kapom magam, hogy 07-21 ig alszok.

hehe :)
énis felébredtem ma 8kor a telefonomra, de kinyomtam. Aztán anyám ébresztett telefonálással 9kor, mondom jó, mindjár jövök.
erre 11kor felébredtem és felhívtam, hogy bocs, de most jövök... :):(
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Okés, akkor be fogom dobni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Akkor csomagold be, és dobd be a levelesbe!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát jó. Csak épp a Xavérban fogok ebédelni, és gondoltam ebéd után bedobom...

Hétvégén asszem telenyomok minden kártyát értelmetlen képekkel videókkal, hogy utána nehéz dolgom legyen valami értelmesek kihozni belõlük...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Melóhelyen leszek akkor... Megoldom majd, nekem is van újraírhatóm ;) ! De ha gondolod, bedobhatod!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Délután 2 körül otthon vagy? Mert akkor vinnék egy újraírható DVD-t, aztán arra biztos felfér ;) Aztán talán szerdán ugyanakkor értemennék...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze, kiírom õket, és egyszer odaadom neked...