Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
még 8 milliárd takonyképzõ zöldszemes ostoros, hogy basznák seggbe magukat. Pontosabban már ne, mert azt csinálják már egy ideje.

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Ma 22:00 Uránia Genezis

Pántya Gábor + Edina
Zap + Ildikó
Kokkk + Eszter
Zsolo + Dalma

Még vki?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap:
Szombaton néztük csajommal Urnában... Nekem nagyon tetszett...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Engem érdekel. Mikor? Hol?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Geci vírusok nyertek. Éjjel izzasztottam magam a vodkás teával, de kicsit alap a fejem most. Ehh. Este visszavágó, elvileg ma 22-kor van Genezis, akit még érdekel.
Shosh: Te mikor láttad?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ma reggel mondom egész jó idõ van, szal tépek bringával. Kicseszett sokan voltak. Az alagúttól a suliig állt a sor. És összeakadtam egy nagyon limitelõ bringáscsajjal, aki ment elöttem, és annyira ment, hogy még faralgatott is néha, de nem volt elég gyors (de meglepõen gyors volt) ezért kimentem és balról végigelõztem kb 60 autót. Jó volt nézni, ahogy szembe is hülyét kapnak, meg mindenkinek fölmegy az agyvize, hogy õ ott szarozik én meg megyek... :D Jó ez a futármód közlekedés...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Dógozok, de kényelmesen lehet itt is aludni ;) !

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, hogy még otthon vagy? Vagy már dolgozol?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, eléggé kóma feeling van mindenhol... Itt is.. KÉtszer csöngess, hátha alszom :D !

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Én meg ott állok meg a 25 emeletesnél, szóval majd beugrok érte, csak bírjak elindulni itthonról. Nagyon álmosító az idõ...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na morning!

Szal akkor a mai fotó ugrott... Mindegy. Majd akkor elmegyek futni.

(Off: Freitõl meg nem kell elájulni. Már az elsõ percben röhögtem, hogy a paprikajancsi frei fogja megmagyarázni az országnak, hogy kell csuklót feszíteni. Hát meg is tette. A magyar kommandósok/különlegesek az egyik legjobb csapat a világon, harcmûvészekben meg iszonyat arcok vannak. Csak errõl is keveset hallani, ugyanúgy, mint mondjuk az mtb vb-rõl a telesportban.
A Krav Maga meg ugyanúgy a jujitsuból alakult ki, mint sok minden más, pl. a judo. Pár ezer év alatt volt ideje kialakulni az irányzatoknak. Az izraeliek ezt éppen így hívják. A japók máshogyan. Ezeket a fogásokat meg ismerik azok a rendõreink is, akik kaptak komolyabb kiképzést. Sõt, még néhány közterület-felügyelõ is jól nyomja... Úgyhogy óvatosan bringázni a Király streeten :D !)

Nem voltam moziban, az holnap lesz, ha minden igaz. Én azért megnézem ezt a filmet, bár én sem várok túl sok jót tõle.
Genezis tutti jó volt.

Valaki nem látott valamerre a városban jó futócipõket?

Tomy:
A filmek megint nálam vannak, ha gondolod beviszem majd, dél körül megyek majd felétek asszem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, de aludtam volna még kicsit. Erre adatbázist kezelek. Csipás szemmel. De rühellem. Még aludtam volna sokat.

Shoshi: voltál moziban? Milyen voltt a chillout?! :D

Zapat: jó volt az esti topicgerillázás...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
de jó gyülik a post

holnap HA kész a gép egy tekerést valaki?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egyre gyakrabban írsz... :D És én köszönöm, hogy volt mivel behúzni... Nekem a vasárnap talán még jobban is tetszett. Vannak olyan tekerések, mikor még sok-sok idõ múlva is ahhoz hasonlítod a többit. Na ez pont ilyen volt. Mint néhány nagyon zúzós Jakab-hegy. :nagyonjóérzésszmájli:

dalma

dalma

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Nekem is felejthetetlen hétvégi élményeim voltak. Közelebbrõl megismertem néhány fórumtársat. Jó hogy itt volt Misi és Peti akik lendületet vittek a magyarszéki 4x edzésbe. Olyannnyira, hogy még másnap is hatalmasat meccseltünk Mártonnal és a Többiekkel. Köszi a behúzást Marci! Zsolt, Neked meg a fényképezést.

Sajnáltam szegény Bélát, hogy hatalmasat csattant pont a szemem láttára.

Na jóéjt.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem is komoly volt a mûsor
én rántotthúst toltam mellé meg vegyisavit

Anyum /nõvérem próbálgatja a kraw magat.

durva hogy a magyarok itohn menyire töketlenek.pedig itt a lehetõség megint a lábuk elõtt,de nem fogják ezt sem kihasználni.

a fél világ komoly,tudós,nagyot alkotó embre magyar,mi meg itt fetrengünk a saját szarunkban...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, valami nem stimmel. A hétvége valamit rendesen megborított, mert gondoltam leülök és megnézem a Frei izraeli terroristaelhárítós mûsorát, ami mellesleg nagyon komoly volt és mellé egy sör is lecsúszhat, de valami volt ebben, mert életre kelt a sok gomba, meg maláta, mert most ostromolják a zselatin falat az agyamba, ami csak reng és reng... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De jó belegondolni, hogy még hányszor fogunk... :D És fõleg, hogy ez mindig sörfogyasztással jár... :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

A dáktép mindenre jó!!! Nem is sorolom, mert a mindent nem lehet fölsorolni... ;)

Igen, de erre jó mindig újból rájönni...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A dáktép mindenre jó!!! Nem is sorolom, mert a mindent nem lehet fölsorolni... ;)

Zapat, naná, hogy olvasunk ennyit. Ez legalább akkora élmény lehetett neked, mint nekem a 4X-ozás... :D 8(Ismét köszönetet kell nilvánítanom... :D)