Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

  • Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

#18401
Chili de Palmer

Chili de Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nem utálunk senkit se, de úgy látszik eddig csak a kisköcsögökkel hozott össze balsors, én lennék boldog, ha megvalósulna a Magyar Városok Kerékpárosainak Szeretetteljes Elõítéletek Nélküli Baráti Társasága.
De addig nekünk itt jólesik ebben a félreesõ topicban fényezni magunkat, meg a várost ahol élünk. Egy kis lokálpatriotizmus belefér...

#18402
thez

thez

    maximus

  • fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
azert ;)
en nem vagyok pecsi. sot pesti sem, hisz csak a varos mellett elek. de lehet picit hogyismondjam tulsagosan magatokra veszitek par hulyegyerek baromsagait nem? most magambol indulok ki, de engem vhogy sosem zavar az h valaki nem ott lakik, ahol en, hanem 240 km-re. sot pl MG-t irigylem is, mert ott van neki ejjel nappal sauh. (no meg a sok kis cigany, szal mindig tud fenyiteni ;D)
nekem meg csak ez a fogasos dolog jutott.
szal a sok kiskocsogon nem kell ennyire fennakadni, sot le kell tenni oket magasrol.... es ne altalanositsd a pestieket se pliz ;) mert ha megnezed a regebbi topikokat (fr-er leszek, mi is az a fr) ott is ugyanez ment, de pesti vs. pesti menoarcok kozott... mi sem szeretjuk ezeket a fogasos barmokat....
no csak ennyi, es PÍSZ!

#18403
Chili de Palmer

Chili de Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Erõltess nyugalmat, és hagyjuk ki a politikát, ha lehet, épp elég helyrõl folyik, épp eléggé gondolja minden politikus, hogy nélkülük a Föld forgása is megáll. Leszarom mindkét oldalt, engem hagyjanak békén... Egyébként meg annyi más dolog van, amirõl itt értekezni lehet, ne egye be ide magát a fertõ... :-X

Az aláírásodban dupla sz a rossz... ;)

#18404
albertfish

albertfish

    Posztolányi Dezső

  • fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Háj Srácok!!
voltam elõdni az IHban a szndarabunkat,háát naoon szar volt szerintem,de ha másodszorra is átgondolom nem is volt rossz,mondjuk azt vállalható!
jaja össze kell fogni,mert kevesen vagyunk(mondom én aki egy éve( max 1,5) kóstólt bele a bicózásba!de akor is,most írhatnék ilyeneket hogy keep it real!!meg hasonlók,de nem tudom,ha gondoljátok vegyük magunkra,vagy ne,hangoztassuk vagy ne,ha belül nincs ez meg,akkor úgyis mindegy!pl:ma nem voltam suliba szaladgáltam a városba,pár ember már kokárdával sasszézik a király utcán,még a babakocsin is ott a 20*15cm kokárda!ME MI MAGYAROK VAGYUNK!!undoríító!egy ilyen orszában ahol le van szarva az ember,nemkapunk semmit a "pénzünkért"mire legyek büszke??arra a kreténre aki izraeli zászlót éget Pesten?vagy ahol ilyen Vér és Becsület megmozdulások vannak és (várhatóan)elharapódznak,nyilt antiszemitizmus van,ahol a Grespik László úr úgy indít egy tárgyalást hogy megkérdezi a bírónõt hogy Maga Zsidó?
ahol ha jobb cuccodvan mint az átlagnak leszedik rólad?Vagy ahol a rendõri eljárás veréssel indul aztán "elesett a lépcsõn"szöveggel el van intézve?Vagy hogy az ellenõr megveer a buszvégállomáson,a sovõr jóízûen röhög hogy úgysem tudsz leszállni!

ez kicsit depresszív volt bocs mindenkitõl!!


#18405
dnl

dnl

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 688 hozzászólás
SouthSide Survival.!

ez a topik cim ami nektek kell.!!!

hu, de mit is akartam.... ja hogy palyaepites 10 orakor a PALYAN lesz, nem a lonal, de ha addig nem olvasnatok hat gondolom hogy ugyis feljottetek es talalkoztunk....

Es miert idekeskedtek hogy ki micsoda, pesti nem pesti, kocsok nem kocsog, ha van penze eladom neki a cuccom. Bar lehet hogy nemsokara mar nem igy fogom gondolni mert kifogtam a legszarabb arcu 15eves vaci (nekunk az pest, nem) kis kocsokfaszt aki minden masnap meggondolja magat, hogy a jobudosdurvannyabahajtsonbeleaszarosbringajavalatetvesfattya,!

riszpekt

#18406
Chili de Palmer

Chili de Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
4 ropiért elmegyek, oszt megnézem...

Ez a nagy összetartás! Itt lehet példát venni! Egybõl engedünk az árból, tetszik! ;)

#18407
Shoshi

Shoshi

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fehér felirat ügyében nem tuok per pillanat nyilatkozni,

de az illetékes talán:

KisSoós + 36 70 555 71 59

#18408
Shoshi

Shoshi

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szega!

A gumi az Öcsémé, és az a kikötése, hogy nálunk kell megnézni, mert õ nem szaladgál a saját cuccával sehova, elvégre nem Tioga gumi ügynök.

Az ára 4 ropi.

Üdv

#18409
Chili de Palmer

Chili de Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hoppácska! Az a Tioga gumi engem érdekelne!
Mindig is szerettem volna kipróbálni a Tioga gumikat, de csak akkor, ha van az oldalán fehér felirat, mert az lényeges! ;D

Szóval stipistop, én nézhetem meg elõször a 7végén!
És az 5e az pesti ár, akkor a 4e simán elmegy Pécsi (így, nagybetûvel) árnak, ugyehogy?

Egyébként is:
Face your fears! Stand up for your rights! (by VD)

#18410
Shoshi

Shoshi

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok!

A hétvégén már talán elég jó idõ lesz egy kis guruláshoz! na beteszem ide is a portékáimat, bár nem ez volt a célom az irományommal.
Nem is akartam elkezdeni egy újabb kilátástalan Pest-Vidék csatát, és Wolfridernek is igaza van abban, amit ideszórt nekünk gyöngybetûkkel.

Csak hát annyi a balfasz, hogy sokszor nem hagyhatom szó nélkül. És igen, ez valahol azt jelenti, hogy az õ szempontjukból nézve cigányok vagyunk, de nem akarom ecsetelgetni, hogy õk mik, és azt sem, hogy mi mik vagyunk valójában. Asszem mindneki tuggya ezt itt délen, és ez alényeg. Õk meg csak üljenek a magas lovukon, mi meg így egyre jobbak lehetünk, és fejlõdhetünk...

Na itt van minden cuccom, amit jelen pillanatban piacképesnek tartok, és az árak pesti árak, úgyhogy délen más a helyzet Srácok! Írjatok csak, de azért mennyen a meló és a Southside Survival!

XT fekete hátsó agy, tárcsás, 32 lyukas, kitûnõ állapotban (semmi baja): 7000 Ft.

Mavic D321-es, 36 lyukas két apró karcolással, kitûnõ állapotban: 10 000 Ft.

Mavic 521-es felni, nagyon jó állapotban, olyan, mint a 321-es, csak V fékkel is használható, és ezért persze kicsit keskenyebb, színe ugyanolyan, mint a 321-esé, 32 lyukas: 6000 Ft.

Mavic D 321-es felni, 32 lyukas, tojás van benne, de menthetõ, minimál összegért elvihetõ.

Funn Hench Man 6061 CNC alu kormányszár, kitûnõ állapotban, szinte karcmentes, DH-ra, 4X-re, freeride-ra kitûnõ, blue dragon (kék eloxált) színben: 7000 Ft.

Tioga Factory DH 2.1 (kicsit csalóka, mert olyan széles, mint a 2.5-ös Maxxis Highroller), alig használt, nagyon jó állapotban, 2 db: 5000 Ft.

Fekete WTB küllõsor, az XT aggyal és egy 321-es felnivel voltak befûzve, a racsni oldalán kicsit karcosak, de kitûnõ állapotban: 1500 Ft.

Ezen felül vannak még tárcsáim, mindegyik kifogástalan állapotban:
Standard 6 lyukas:
Grimeca 165-ös - mondj egy árat.
Hope gyári 185-ös - 8000 Ft.
Hayes 165-ös kistárcsa: 5000 Ft.

Hope 5lyukas rendszerûek:
Gyári 155-ös - mondj egy árat!
200-as - mondj egy árat!

Zsír új Hannah Troll S sátor, két és fél személyes (150x205 cm alapterületû), kis elõsátorral, bringázáshoz, túrázáshoz kiváló, összepakolva 45x14 cm. Az ég világon semmi bajom vele, egyszer használtam, csak nagyobbra lenne szükségem, tavaly nyáron vettem, még talán garanciális is. Bõvebben: http://www.hannah.cz...any/troll_s.htm Az új ára alatt pár ezerrel gondoltam, úgy 25 000 Ft.

Üdv nektek

SoósNinja

+36 30 254 7136

"All you motherfuckers, keeep hatin' ..."


#18411
Chili de Palmer

Chili de Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nekünk Budapest a vidék!!! Épp vidéken vagyok! ;D

Szituáció: Fogas, srácok, legalább 15 évesek, Kona gépek, cigiznek, RETTENTÕ kemények... Ezen csak nevetni lehet és sajnálni õket...

Tegnap betértem egy kerékpárboltba, és ott figyelt egy Santa Cruz V10-es. Manitou Dorado, XTR, RaceFace, kutyaf*sza. Akkor nyáltócsát hagytam ott, hogy csak... de Pesten azért jó lenni, mert pl. testközelbõl láthatsz Trek OCLV-t, Orange 222-t, Specialized DH-t, Santa Cruz V10/Bullit-ot, Lefty telót... szóval szemlegeltetés az van, de tény, hogy sok a kisköcsög, aki anyu pénzével fittizik meg sztrítel... :P

#18412
Lord_Leslie

Lord_Leslie

    Házigazda

  • globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Üdv Soshi ;)

Ez sajnos nem csak Péccsel van így.. tudod Pest és a vidék >:(
és ezentúl szerintem ha van valami eladód, akkor nyugodtan írd ide nekünk ;)
A cím meg bõven jó :)

#18413
Shoshi

Shoshi

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok Pécsiek, és mindneki más!

A helyzet a következõ:

A "Pécsi vagyok és büszke vagyok rá" kijelentés onnét indult el, hogy meghirdettem-hirdetem a cucacimat az Apróban. Akik eddig jelentkeztek, mindannyian kifogásolták származásomat, vagyis "vazze, Pécsi vagy, és oda mennyek le a cuccokért? Éééééééééénnnnnnnn?"

"hehe"

"Ha pesti lennél, más lenne a helyzet, és már megvettem volna mindnet"

Na nekem ebbõl elegem lett, és kissé feldúlt lettem. Ezért a hirdetés végére beírtam a késõbbi topic címet, amely ZAP Tommy közremûködésével vált azzá.

Inkább ne is írjon senki, hogy mint ezt olvasgassam nap-mint-nap, hogy "ÉN nem vagyok pesti, és de szar nekem ezért".

Hát nem szar. Sõt. Nem tuggyátok, milyen az, itt élni az örök mediterrán vidéken. Nem is fogjátok megtudni. Bár nem egy pestit ismerek, akik rászoktak. Bár õk nyitott szemmel járnak a világban. Nem szemellenzõs faszfejek.

És különben is: inkább adom el a cuccom helyben, valami igényes déli csávónak, mint hogy egy igénytelen foson használja valami pesti. Azért annyira még nem vagyok megszorulva...

Szóval legyünk büszkék, és anyomjuk ezerrel...

Szeva mindneki


#18414
Chili de Palmer

Chili de Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Tegnap Kispál koncert volt... nem tudom miért, de ma fáj a fejem. Soha többet nem iszom ennyit. De kevesebbet se. ;D
És volt még leszbi-show, meg rendõri igazoltatás. Azért a pesti iccaka kicsit durvább. Tobzódunk a helykínálatban... Egy este alatt 4 jó helyet (nem kocsmát) végigjárni... Ez kellene Pécsre. És milyen hangzatos nevek: Cactus Juice, Cha-cha-cha...

Mindenki menjen építeni holnap! Irgum-burgum! Nehogy má' ne legyen kész a pálya!

Újdonság: vettem egy elsõ agyat, átütõset, most aztán ütõs lesz a gép, és talán kész is! :D

#18415
Lord_Leslie

Lord_Leslie

    Házigazda

  • globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Márió semmi baj nem volt a képpel, csak elöször nem látta feltüntetve a pálya erdetét, de tisztáztuk ;)
Jah hogy hozzád is füzzek valamit... Nekem lassan szükségem volna az Undergrándra (nameg a filmre, de az még bõven ráér..) mer bátyám reklamál ;D
Szal jövöhéten örülnék neki :)
szombatom még mindig kétséges ::)
Jajjj juteszembe... Márió a színmûvész 8)

#18416
albertfish

albertfish

    Posztolányi Dezső

  • fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na helló mindenki!!!
DNL:meik képpel volt a gond??én nem találtam hova mit írtál!?majd mesélj!!
Chil:jaj ezer bocs,csak mindig úgy vagyok hogy úgyse vagy itthon a héten,nekem meg színdarab próbám van hétköznap,aztán elmaradozik,de most ha haza érek at lessz az elsõ hogy átírogatom!!
jaja szombat tíz lofarka??jönnék ha lehet!!építünk,mit kell segíteni!?ezközt hozzak??ásó,kapa,nagyharang?(fúú ez szarvolt!)
Hát ja jobban takarja ez a cím a tartalmat!!az tuti,majd agyalok valami értelmes topic címen!
pedig épp akartam ZÉ nek mesélni hogy megin kölcsönbe van meg az órszágúti!na de sebaj!!
holnapra durkoljatok mert az IHban lesz színdarab bemutatónk!!
hellóóó!! :-* :-*