Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Norco
Indította
Maul
, 2003. október 25. 00:29
Írta 2003. október 31. - 13:45

Írta 2003. október 30. - 20:19

hehe...
Kisvajda!
Multkor a hegyen láthattál...tudod: GT-re felmatricázott kék Bell full-face,GT avalanche,meg persze az elmaradthatatlan protektoros ingem... ;D.Én azt hittem,hogy a Te bicódra nincs ráírva,hogy illmatic :-X
Kisvajda!
Multkor a hegyen láthattál...tudod: GT-re felmatricázott kék Bell full-face,GT avalanche,meg persze az elmaradthatatlan protektoros ingem... ;D.Én azt hittem,hogy a Te bicódra nincs ráírva,hogy illmatic :-X
Írta 2003. október 30. - 19:14

Írta 2003. október 30. - 19:13

mar nem azert de en 16 vagyok (minnya 17 8)), es en nagyjabol magamnak raktam ossze a bicomat..dolgoztam, eladtam mindent amiert elozo nyaron dolgoztam es egy keveset kertem szuloktol elolegbe..meg lehet ezt oldani ha nagyon akarja az ember..igaz az enyim enm csilivili...de ma inkabb DH masin 8)
Írta 2003. október 30. - 16:23

aztán egyszer csak nem pogózik soha többet, semerre. és béke poraira, illetve darabjaira...
;D ;D
;D ;D
Írta 2003. október 29. - 23:07

pff ;D
es az jóóóó? ;D ;D
meg pogozik, de a forgaspontnal OLDALRA, nem fel le ;D
es az jóóóó? ;D ;D
meg pogozik, de a forgaspontnal OLDALRA, nem fel le ;D
Írta 2003. október 29. - 23:00

Hehe:))
én is ültem már gazdaságos fulltelóson.de az tetszett,mert pogózott a hátulja ;D
én is ültem már gazdaságos fulltelóson.de az tetszett,mert pogózott a hátulja ;D
vendég__*
Írta 2003. október 29. - 22:12

én nem rontottam el semmit, mert az elsõ egy active volt és attol el ment a kedvem rendesen!! ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. október 29. - 21:55

ez igaz ;D tok jl elvagyok, mig meg nem jelenik egy fulli. utana megf csorog a nyalam, es nem lehet rola levakarni, visszaulve a sajatomra... uhh.
szal ossztelosok keruljenek ;D jo nekem a merev ;D
szal ossztelosok keruljenek ;D jo nekem a merev ;D
Írta 2003. október 29. - 21:51

Én ott szúrtam el,hogy az elsõ fullie gép,amire ráültem,egy GIANT DH volt( köszi Major
).
Elöl hátul 20cm (kábé).....
hú,király.

Elöl hátul 20cm (kábé).....
hú,király.
Írta 2003. október 28. - 19:25

en nem a polarx miatt irtam.
en azert vettem a polarxewt mert ez volt a legcsunyabb vaz a boltban, illetve mert ez volt a legolcsobb...
en arra irtam, h NEKEM nincs szuksegem fullira. foleg nem egy millio korulire...
igaz, amikor szombaton raultem palmer specializedjere, tobb mint negyed oran keresztul nem lehetett rola leszedni, utana meg a sajatomra felulve neztem, h mi a szar ez, de ez van..
amugy kicsit telleg tul van nyomatva a polarx ;D kezdem unni. foleg h K.RVA sok van belole...
en azert vettem a polarxewt mert ez volt a legcsunyabb vaz a boltban, illetve mert ez volt a legolcsobb...
en arra irtam, h NEKEM nincs szuksegem fullira. foleg nem egy millio korulire...
igaz, amikor szombaton raultem palmer specializedjere, tobb mint negyed oran keresztul nem lehetett rola leszedni, utana meg a sajatomra felulve neztem, h mi a szar ez, de ez van..
amugy kicsit telleg tul van nyomatva a polarx ;D kezdem unni. foleg h K.RVA sok van belole...
Írta 2003. október 28. - 19:21

Írta 2003. október 27. - 23:14

franba, ense kapok. pedig anyuci most vesz majdnem dh vaz araert mosogepet... áááá. no mind1. ennyit erek neki. most sirok. ja, elfelejtettem ;D kell a facomnak dh váz ;D az cask villogni lenne jo, hasznalni nemtudom hol.... mer a hegyet mar kivulrol fujom...a polarxel is lehet ugy menni mint a dh geppel, jo max + par masodperc. csak nem nezek ki olyan jol rajta >
ON

ON
Írta 2003. október 27. - 22:48

Írta 2003. október 27. - 22:44

nemértem, mért nem foglalkozik mindenki magával!
Mert ha mindenki magával foglalkozna, akkor nem lenne ez a fórum se, és te sem tudtad volna leírni NEKÜNK azt, hogy miért nem foglalkozik mindenki magával. Bocs, de rámjött az okoskodás. Peace! ;D
Hogy érdemben is hozzászóljak a topichoz: ... ide akartam volna valami qrva okosat írni, de aztán rájöttem, hogy jelenlegi szellemi állapotomra való tekintettel (Suli. Megint...) inkább elhalasztom a bölcsesség osztását életem erre megfelelõbb pillanataira.
Írta 2003. október 27. - 22:40

Nekem nem vesz16 évesen az ember szülõje vesz csili bike-ot, nem ? :-*

Írta 2003. október 27. - 22:27

jajj! pizzat ne kerverjuk bele a dolgokba! az mas sportag ;D ensem megyek fagyizni
;D

Írta 2003. október 27. - 22:26

Írta 2003. október 27. - 22:21

hogy valaki vesz 16 évesen egy csúcs DH gépet,és elmegy vele pizzázni( ;D ) vagy fagyizni.
Írta 2003. október 27. - 22:01

Nem értelek benneteket!
Most mi a gondotok tulajdonképpen, mi ez a 16 évesen dolog?????
Most mi a gondotok tulajdonképpen, mi ez a 16 évesen dolog?????