Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

X. BMFT Találkozó

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
897 hozzászólás a témában

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ors képei kissé -inkább nagyon- elbizonytalanítottak. Ilyen helyre nem biciklivel, hanem telemarkléccel kell menni. Biztos jó sítúrákat lehetne csapni, de ezek a kondíciók nagyban akadályozzák a kerékpározás. Pl itt is milyen jól le lehetne biciklizni, de ez ekkora hóban kizárt dolog, mert nem tudok: http://www.bikemag.h...168&id=DSCF1901 (bár ez tényleg húzósnak néz ki, de egy ilyenért már érdemes elindúlni, ha nincs hó)

Laci (aki vagyok) azon a véleményen van, hogy hóban nem lehet biciklizni. (Kár bizonygatni, hogy az milyen jó, szerintem meg nem. Kanyarodni sem lehet normálisan, és az meg úgy nem jó. Ha már kiadom a pénzem, legyen nagyjóérzés! Jó?) Ellenben ha beállna a gigabrutál olvadás és ultrasár lenne, akkor biza mindent megtennék, hogy eljussak. Az már jó. Igaz ez még így is necces, mert fék az még nincs, pénteken még fel kellene szerelni, de nekem reggel még órám van, mégpedig a biciklitõl 300 km-re.

Most jut eszembe, hogy ez valszínûleg a kutyát nem érdekli, de ha már beírtam ott is marad.

SZóval lehet ám, hogy nem megyek meg az is, hogy igen. Ha megyek, akkor leghamarabb 17. 12-re érek Miskolcra (ez éppen, hogy kivitelehetõ). Vagy 18.55-re.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Akkor most maradunk 15-ére is? úgy beleférne mind a két fürdõ.. ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D úúúgy van

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Milyen ismeretségre gondolsz kedves Ferenc???
Egyáltalán: Mi az a barlangfürdõ?

Hülyeséget félretéve:
Megoldható a dolog, holnap megkérdezem az illetékeseket, hogy mi a lehetõség. Ha ott nem megy, egészen közel lakik ismerõsöm, oda biztosan elférnek a lovak.
Más:
Jó lenne tudni azt, hogy hány fõvel számoljak. Megkérdezem, van-e lehetõség csoportos belépésre, vagy kedvezményre.
Az az egy kikötésem lenne, hogy fegyelem mindenek elõtt, mivel ez nem uszoda, hanem igazság szerint gyõgyfürdõ. Attól még lehet jókedvû a csapat!!!
Szóval fejleményekrõl késõbb.

Bagi mester meg választ kapott arra, hogy miért "DON". Igaz Para??

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Már azittem én mondtam valami hülyeséget... ;)
AKkor röhögj csak tovább a világba, úgyis olyan szép az idõ!
Végre! Jön a tavasz! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D hja!

hát az, hogy nyáron a kapuhoz (barlangfürdõ) állt és az egybõl nyílt is ki ::) tehát van ismeretsége... ;D és csak úgy röhögtem ki a világba ;)

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Úgyértettem, hogy azzal tisztában vagyok, hogy Gabi miskolci, de nem értem, mi a vicces? :-\

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
igen-igen...
miskolci... és ismeretsége is van... ::) ;D

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Õ miskolci, úgy tudom, ráadásul van valami ismeretsége is ott, ugye? ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D Don?

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Na ez az...
Szerintem lehet, hogy Lor, vagy Don elõzetes közbenjárásával meg lehetne beszélni az illetékesekkel, hogy bevihessük oda a kerítés mögé a porta közelébe. Csak a jóindulaton múlik. Meg persze azért megéri nekik, ha monnyuk ~30 ember befizeti a nemolcsó belépõt annak fejében, hogy betehesse a lovát biztonságos helyre.
??

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a tapolcai fürdõvel csak egy problémám van: hova rakjuk a lovakat?

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Most, hogy felmerült a tapolcai barlangfürdõ is, mint desztináció, szerintem megfontolandó, hogy Szalók helyett azt válassza a csapat. A viszonylagos drágaságán kívül ugyanis több érv is mellette szól:

1.Lényegesen közelebb van.
2.Szalókról hazatekerni teszemazt 0 fok körüli menetszéllel felhevült testekkel ;D kb 50 km-t, az minden csak nem egészséges.
3.Tapolcán nagyobbat lehet fürdeni és nem kell közben fázni.

Most hirtelen több nem jut eszembe.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A hétvégi állapot illusztrálására itt vannak Ors képei

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ment privátban lor száma

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
OFF
Segítsen valaki LOR telefonszámával!
Köszi!
ON

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
A pénteki Keletibõl 16:15-kor induló vonaton nincs kerékpár szállító kocsi, de a szokásos módon elõl-hátul szállítható bringa.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akkor a négyes vonatra jelentkezem. ofkorsz biciklivel :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Én azt hiszem a barlangfürdõbe csak akkor megyek, ha nem lesznek egerszalóki túrára jelentkezõk, mertr sajna a szalókinál építkezések lesznek, és kitudja milyen állapotban lesz, míg a barlangfürdõ csak bõvül és szépül egész évben ::)

utitárs: mikor indulnál, honnan?

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Kúl, ott leszek!
Útitársak jelentkezhetnek + a barlangfürdõbe is jó lenne nem egyedül menni ::)