Miskolc: Borult idõ, hó idõnként szálingózik, komoly havazás egyelõre nincs.
A kamionbelsõt leeresztve is hozhatjátok, van pumpa, felfújjuk!
Felraktam az AVID fékeket + a Full Metal Jacket-et is a gépre, remélem megszûnik a nyikorgás .
Este próba, csakl most mennem kell........
Itt Pécsett szikrázó napsütés és erös észak-nyugati szél fúj...
Hóban atom bringázni, lefelé föleg... Mondjuk nem tudom mi lesz, ha csak 30 cm-es hóban kell feltekerni. Nagyobbra már nem is merek gondolni.
Viszont, ha a sár és hó között kell választanom, akkor egyértelmüen HÓÓÓÓ!!
Lehet akkora lesz hogy még a szállásig sem fogunk feljutni. Mondjuk ez télleg fasza lesz az esti vonattal pl, sötétben fogunk már odaérni, remélem jön vki olyan is majd aki tudja az utat a helyszínre.
nemtom mekkora hó lesz de pl tengelyig érõ hóban (fõleg ha le van fagyva a teteje) nem nagyon lehet bringázni. ellneben emléxem pár éve nejlonzsákokkal és pár üveg pezsgõvel nagyot alkottunk a bükkben!! avval lehet ilyen körülmények között DéHázni a szó legvadabb értelmében.
Reméltem, hogy a lófej nem kerül szóba uraim. De ha már így alakult, a korrektség jegyében szabadjon kérnem, hogy a családomhoz ne nyúljanak, végezzenek ki csak engem. Don LovasGabi, Don Para, ... örültem.
;D
Ez a völgy nagyonmeredek volt. Kövek voltak az alján és azon jég és azon a hó. Szerintem : inkább vízesés lehetett. :
Többször leseggeltünk, amikór a hó megcsúszott a jégen.
Bringázni szerintem aszfalton is tudunk, az is szép arra.