barlangfürdõ: tényleg nincs messze... belépõ cca 1300/kop... meseszépre feljújítva/bõvítve... de mondhatnám azt is ÁÁÁÁÁLLATI...
szállás: foglalni nem kell, szabadfoglalásos... ha tudsz hálózsákot hozz...
fájdalom ára: 500pízperíj + fakõccség + benzin kõccség
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

X. BMFT Találkozó
Started by
gorgo
, 2003. October 22. 19:55
Posted 2004. March 04. - 10:49

Posted 2004. March 04. - 10:38

Hi!
Na végre benéztem ide is, bocs kicsit lemaradtam meg minden ezért felteszek pár hülye kérdést: szállást kell foglalni? Mennyibe fáj? Mikor megyünk le és mi a program?
Valszeg mennék autóval, ez esetben 1 db. bringás és 2 db. bringátlan személy szállítását vállalom a költségek megosztásával.
És még valami: van ott az a barlangfürdõ valahol (nem Egerszalók), nagyon jókat hallottam róla, kinek van kedve megnézni?
Na végre benéztem ide is, bocs kicsit lemaradtam meg minden ezért felteszek pár hülye kérdést: szállást kell foglalni? Mennyibe fáj? Mikor megyünk le és mi a program?
Valszeg mennék autóval, ez esetben 1 db. bringás és 2 db. bringátlan személy szállítását vállalom a költségek megosztásával.
És még valami: van ott az a barlangfürdõ valahol (nem Egerszalók), nagyon jókat hallottam róla, kinek van kedve megnézni?
Posted 2004. March 04. - 10:34

LovasGabi:
Zoli az a nagydarab, ugye? Hurrááá! Akkora arc, mint állat! ;D Már akartam kérdezni, mikor találkozhatok újra a sráccal. Na ennek tényleg örülök!
Zoli az a nagydarab, ugye? Hurrááá! Akkora arc, mint állat! ;D Már akartam kérdezni, mikor találkozhatok újra a sráccal. Na ennek tényleg örülök!
Posted 2004. March 04. - 10:23

;D ;D ;D istenem... mondd még egyszer! térdig érõ hó?? dézsávûûûûû...
kékesen sem jelentett gondot... :
nem hiszem hogy vesszõs-vgyben lefele gond lenne... 8)
edit: azaz DON: 18:44re T.P.U.n! 8)
kékesen sem jelentett gondot... :

nem hiszem hogy vesszõs-vgyben lefele gond lenne... 8)
edit: azaz DON: 18:44re T.P.U.n! 8)
Posted 2004. March 04. - 10:23

Újabb jó hír:
Zoli barátom is jön, (A Mátra maratonon volt velem) és felajánlotta, hogy személyautóval emberkéket felfuvaroz Létrásra. Hozzám is befér még két emberke.
Szóval:
Pontosítsunk lassacskán, hogy minden úgy menjen, ahogy szeretnénk.
Ki melyik vonattal és mikorra érkezik?
Zoli barátom is jön, (A Mátra maratonon volt velem) és felajánlotta, hogy személyautóval emberkéket felfuvaroz Létrásra. Hozzám is befér még két emberke.
Szóval:
Pontosítsunk lassacskán, hogy minden úgy menjen, ahogy szeretnénk.
Ki melyik vonattal és mikorra érkezik?
Posted 2004. March 04. - 10:09

Thommey látta most hétvégén mi van a Bükkben: térdig érõ HÓ! De nem érdekel, viszek bringát, ha másképp nem tudok tekerni, megyek aszfalton. Az egerszalóki fürdõzést nehogy kihagyjuk. Jó kis túra lesz. És igen, aki nem szégyenlõs, annak nem kell fáradnia a fürdõ ruci cipelésével. Valószínûleg én is a 16 órás Keletibõl induló vonattal megyek pénteken.
Posted 2004. March 04. - 09:55

Comprende, Én is viszek bringát.
Tyito: A Simplonos duma nagyon nagy volt ;D
Fene a szádat! ;D ;D
Tyito: A Simplonos duma nagyon nagy volt ;D
Fene a szádat! ;D ;D
Posted 2004. March 04. - 08:53

höhh... akkó is vinném a lovat, ha szakadna az égi áldás vmelyik formája... :
oly rég jártam már a bükkben (szilveszter nem számít ugye, mer' lónékû' vótunk... a többség :
) hogy ki nem hagynám a tekerést semmi pézé'...
szal részemrõl LÓ!
vonattal mi a helyzet?
Részemrõl annyi változás állt be, hogy a 16órásival megyek...
Más vki?
Kerge: Én jó pár éve melcsiben nyomom télen... mi a gáz azzal?? a lényeg hogy úgy öltözz fel: tudj mozogni benne, és ne fázz... :
Tyito koma: ejnyeejnye.... tessék vmivel kenni!
péef

oly rég jártam már a bükkben (szilveszter nem számít ugye, mer' lónékû' vótunk... a többség :

szal részemrõl LÓ!
vonattal mi a helyzet?
Részemrõl annyi változás állt be, hogy a 16órásival megyek...
Más vki?
Kerge: Én jó pár éve melcsiben nyomom télen... mi a gáz azzal?? a lényeg hogy úgy öltözz fel: tudj mozogni benne, és ne fázz... :

Tyito koma: ejnyeejnye.... tessék vmivel kenni!
péef
Posted 2004. March 04. - 07:57

Ez az Laca!
Szerintem egy Richtofit Sport krémes kezelés lehet, hogy jót tenne a térdednek (hacsak nincs komolyabb baja)
Tényleg: Mi lett a térdeddel? Öregszel??
;D ;D
Szerintem egy Richtofit Sport krémes kezelés lehet, hogy jót tenne a térdednek (hacsak nincs komolyabb baja)
Tényleg: Mi lett a térdeddel? Öregszel??

Posted 2004. March 04. - 07:38

thommey: vigyek Neked egy SIMPLONt?
Egerszalókot még úgy sem szeretném kihagyni, hogy a térdem nem hajlik rendesen, csak fáj ... :-\
Egerszalókot még úgy sem szeretném kihagyni, hogy a térdem nem hajlik rendesen, csak fáj ... :-\
Posted 2004. March 04. - 07:29

Egyáltalán: Milyen dolog az, hogy bringás talira nem hoz valaki bringát?? :-\ :-\
Én is viszek. Elsõ nap. Második nap meg õ visz engem. ;D
Én is viszek. Elsõ nap. Második nap meg õ visz engem. ;D
Posted 2004. March 04. - 01:41

te most csak hergelsz bruce 
de most komolyan. melegítõ meg sportcipõ vhogy nem odavaló túracumó. bringán még elmegy valamennyire.

de most komolyan. melegítõ meg sportcipõ vhogy nem odavaló túracumó. bringán még elmegy valamennyire.
Posted 2004. March 04. - 01:35

nem kifogás, csak nyafogás!sajnos nincs megfelelõ öltözékem semelyik gyalogtúrához! (hó,sár) :-\ :'(
Posted 2004. March 04. - 00:56

Posted 2004. March 04. - 00:34

sajnos nincs megfelelõ öltözékem semelyik gyalogtúrához! (hó,sár) :-\ :'(
bringát szvsz mindenképpen viszünk (tyito,csubee,én)
bringát szvsz mindenképpen viszünk (tyito,csubee,én)
Posted 2004. March 04. - 00:01

Akkor felteszek egy kérdést...mindenki hoz bringát magával?mert aki nem, mint valszeg én sem, az jöhet velünk gyalogtúrázni.
vagy hó lesz, vagy sár:(
vagy hó lesz, vagy sár:(
Posted 2004. March 03. - 22:16

Posted 2004. March 03. - 19:56

Posted 2004. March 03. - 19:56

Húúú! Egerszalókra biciklivel?!? Ugyan nincs közel Létráshoz, de ezek után mindent megteszek, hogy tényleg el tudjak menni. Épp most akartam visszamondani a témát, de így nem lehet. Nem adom fel az utolsó pillanatig sem! Már kormánycsapágyat is szereztem, most már csak fékvezeték kell ;D
Így belegondolva, Létrás k*rva messze van Szalóktól...
Így belegondolva, Létrás k*rva messze van Szalóktól...
Posted 2004. March 03. - 16:51