Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

viharsarki rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
627 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Fakk idõjárás! >:(

délután négyig esett szombaton az a vacak... Akkor meg már nem mertem elindulni a 47esen bicajjal... :(((
(Mondjuk ha Kerge beírását láttam volna idõben, átmegyek vonattal... Egy kis gyalázás mindig jól jön... ;D )

Para!

Én csak azért is itt kívánok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
ó pigi ,hogy a szemed álljon meg mint a halnak a szatyorban ;o)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
A hétvégén ultra-lightos tekerést vittünk véghez Csubee-ékhoz, utána leendõ lagzink székhelyét vettük célba, utána a rögtönzött Kerge-Binyó páros produkcióját láthattuk...

A képek itt és itt árulkodnak errõl... ;-)

Üdv: Pigi

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
mindaddig hülye maradok amíg valaki nem mondja rólam az ellenkezõjét ;o)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Kerge, hogy te milyen hülye tudsz lenni néha.... 8) ;D ;)

A szombati parti részünkrõl is oksa, netán egy kis tekergõzés délután? Fel kéne avatni az új digis kamcsit, no, meg idõszerû lenne Nikirõl is némi bringázós fotót küldeni a Velocicához.... ;) Még a végén 2. helyezést ér el.... :o ::)

Délután, ha nem esi (annyira) ? ;)

Pigi voltam....

obsidian ha nem hozod azt a gyönyörû kerékpárt akkor meg minek akarsz jönni? he? ;o) (teccik nekem a lovad hogyéadod? ;o) )
egyébként meg ha para nem hiszi akkor ittenvane ;o)
jaja para ma vagyis holnap este összeröffenhetünk egy akármire is. na bõvebben mobilon , majd lájv.
obsidian gyere te is át szombat este közös partira. pizza vagy valami más zabálása , közben humorpercek ,egymás gyalázása , minden félórában legalább 10perces kerékpármentes téma kibeszélése , felhõtlen szórakozás, bengáli tigris, jávai makákók , zenebohóc stb stb.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
obsidian ha nem hozod azt a gyönyörû kerékpárt akkor meg minek akarsz jönni? he? ;o) (teccik nekem a lovad hogyéadod? ;o) )
egyébként meg ha para nem hiszi akkor ittenvane ;o)
jaja para ma vagyis holnap este összeröffenhetünk egy akármire is. na bõvebben mobilon , majd lájv.
obsidian gyere te is át szombat este közös partira. pizza vagy valami más zabálása , közben humorpercek ,egymás gyalázása , minden félórában legalább 10perces kerékpármentes téma kibeszélése , felhõtlen szórakozás, bengáli tigris, jávai makákók , zenebohóc stb stb.

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Ok, szombat este jó! Mondjuk egy hagyományos pizzázás a Livornóban? ::)

A részleteket majd élõben!

Üdv: Pigi

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Mi az a Kona? ::)
Amugy meg: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

En sem viszem haza a gettodogot csak a regi kis cselyenemmel tekereszek a nagy pusztasagban... Lehet rarakom a Xenithet aztan go asphalt... ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
mennyééééémá te hüle konás! ::) ;D

igaz, mivel még nem láttttu' szerintem nincs is ;D

ÉN nem vinni vasparipa, haza... :P

péef

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Éééélóóó!

7végén én is otthon vagyok, ma megyek haza. Ha bedurran az agyam, lehet szombat du. eltekerek Orosháza felé... ::)

obs.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Kerge, Pigi!

ma medzsek haza, Orira...

szombat este esetleg egy összeröfi?
Csubee-t már interjúúúvoltam... 8)

Péef

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
köszönöm szépen Era! szuperjók lettek! ma este valamikor felrakom azokat is amiket én csináltam. köszi még1x a képeket és a túrát is! klassz volt ;o)

edit:
ma már sajnos nem lesz idõm de pénteken bepótolom!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kerge: a balatoni képek itt vannak. :)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
hazaértünk. .. azthiszem ;o)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Kerge!
Jelentkezz, ha hazaértetek!
Pigi

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
jah én is lájtos tekerésre gondoltam vagyis a zasszonynak még szólni kell mert az kiteker a világból ;o) nya akkor majd onnan telefon és klassz hétvégét sauh-n!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Kerge: Én most utazom SAUH-ra. Szóval már csak a telefon maradt. A tekerés is light-os lesz, mert a 18 éves húgommal és a barátnõmmel leszek 3-asban. :)

Viszek Balatonról túristatérképet - jó régit. Majd áthajózunk hozzátok, vagy ti hozzánk... Kitaláljuk.

Örülök. ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
nya az szuper ;o) túl is van tárgyalva ;o)
mi is huszadikán megyünk. na majd addig még itt tárgyalunk a topikban aztán meg persze majd mob.
ennek külön örülök mert hátha ismered jobban a környéket mint mi és elviszel jó helyekre ;o)
a Te számodat azt tudom .. az enyém 0670-313-6685 de asszem a mail címem alapján tudod. ;o)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
20-27 között vagyok ott. Akkor telefon?

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
;o)
épp azt néztem ;o) http://www.sportakti...latonregio.html
egyébként a vasárnap már nekem nem jó mert koradélután indulunk hazafelé és az aznap délelõtt mindenfajta marhasággal fog eltelni. szombat meg már elõre leszervezett már az ismijeim szerveztek minden marhaságot akkorra is.
igazából nekem vagyis nekünk .. mert a zasszony is velem karikázik ...csak a szerda-csüt-péntek jó.
akkor már ott leszel?