Hali,
Ide beírom, hátha olvassák az érintettek... ;)
Tehát:
Pünkösd vasárnaptól a köv. hét vasárnapjáig lesz egy hetes buli Garadnán, ahova elvileg a köv. személyek hivatalosak:
1-2. Tyito+Ági
3-4. Kerge+Anita
5-6. Pigi+Niki
7. Csubee
8. Para
9. Binyó
Elõre elnézést, hogy így zárt körûre sikerült, de a férõhelyek korlátozottak, és mást már nem tudok beszorítani... :(
A szállás jelenleg úgy néz ki, hogy egy faházba húzzuk meg magunkat (lent 3 fõre van ágy, 1 hálózsákban a földön helyezkedhet el :), az emeleten (tetõtér) pedig 5 fõnek van alvásra biztosítható területrész... ;o)
A szállás díja: 400 Ft/fõ/éj (ez elég kellemesen hangzik).
Jobb esetben elképzelhetõ, hogy 2 faházra leszünk szétbontva, az még jobban hangzana, de még nem kaptam rá igéretet, tehát ez közel sem biztos!
Térerõ nincs, kisvasút van (arra lehet ébredni :) ), legközelebbi bót Miskolcon van (ahol lehet is ezt-azt kapni...).
Gondoltam, bemehetnénk egy nap Tapolcára fürdözni is, túrázni is akár (gyalogszerrel), no meg persze a lovakat is visszük, mert az KELL! :D
Az üdülõ amúgy nem téliesített, de talán már nem is lesz rá szükség, olajradiátor meg van... Minden faházban van TV, van külön konyha, nem koedukált wc, hûtõk, mikró, gázrezsó, fedett szalonnasütõ placc, szóval majdnem "Majorka"... ;)
A kérésem az lenne, erõsítsétek meg részvételi szándékotokat (már aki net közelben van, persze)!
Thx: Pigi
"Olyan hülye vagyok, kiskoromban háromszor buktam gyurmából"