Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

viharsarki rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
627 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Fõleg, hogy Stinky! ...azért átadom neki, ha találkozom vele! :)

:icon_redf :icon_eek: oooops.... Régebben még Coilerrõl volt szó.. Mindegy, jól néz ki, és ez a fõ... (meg hogy KONA... ;) )
When the day is through, all I want to do is slow down...

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Csubee alatt jól mutat nagyon a coiler!!! :cool:
Grat hozzá így utólag is! ;)

Fõleg, hogy Stinky! :D ...azért átadom neki, ha találkozom vele! :)
"Olyan hülye vagyok, kiskoromban háromszor buktam gyurmából"

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Csubee alatt jól mutat nagyon a coiler!!! :cool:
Grat hozzá így utólag is! ;)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Hi!

A szokásos szombati tekerés, képekben... ;)
http://pix.bikemag.hu/050423 - Binyó, Péku, Csubee, Para "accióban"

Pigi

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Hali!

Voltunk kint tekerni egy picit a pályán:
http://pix.bikemag.h...

Volt balfék esésem is:
http://pix.bikemag.h...0410_tekeres_62

Melynek következtében a felni-gumi párosom is megéhezett:
http://pix.bikemag.h...0410_tekeres_67

Üdv. Pigi

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Hali!

INFO:
Folyamatos építés alatt van Orosházán egy jó kis gyilkos CC-pálya, a határörség mögött. Ha alakítani akarsz Te is rajta, ha van ötleted, gyere ki és csináljuk együtt! Ásót, lapátot ne felejts el hozni! ;)
IRÁNYADÓ:
Gyopi felé haladva a 3-as sorompó után, a Diófa után kell jobbra lemenni, majd jobbra kanyar, balra kanyar, arra, ahol a kutya-kiképzéseket szokták tartani, majd még ott is tovább, és a mezö végén már látszik is... (át kell menni az árkon, onnan már ki van taposva... ;-)) ).
Üdv. Pigi

mustafa

mustafa

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
:clap: Csõ! eccer pósteleken kintvoltunk bringázni haveromnak montam vegyél má fel bukósisakot mer meg fogd szívni ! csak nem vette fel akkorát eset 2hétig korházban volt agyrázkódás eltöet az állkapcsa is szegény... tanulság: Mindig vegyetek fel bukót!!!:)

Tatz

Tatz

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Kisseb szünet után ismét itt vagyok. Te is fürdõvárosi vagy? Akkor már ketten vagyunk:)
Scott Voltage YZ2(Disc) Suffni Tuning! :afro: T@Tz

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Hi,
sikerült elintéznem, hogy kapjunk még 1 faházat a garadnai tekeréshez, tehát nem fogunk szorongani 1 faházban :)
Az ár természetesen nem változott!
Üdv. P.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Üdv!

Rég jártam már erre... :/
Tatz, a Karácsony-kupáról én annnyit hallottam még vmikor december 2x. körül, hogy az elsõ kör dec. 26-án, a második kör meg dec 31-én kerül megrendezésre... Hogy mi lett belõle, azt nem tudom:)

Amúgy még egy gyulai rider került fel személyedben a protfólióra, vagy továbbra is egyedül képviselem fürdõvárosunkat? ;)

Tatz

Tatz

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Én úgy hallottam, hogy a mostani meg volt tartva, csak nem a szokásos idõpontban. Lehetne több verseny is...:cry:

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
azthiszem karácsony környékén szokott lenni egy de az most elmaradt. egyebet nem tudok elmondani kérem kapcsolja ki ... ;o)

Tatz

Tatz

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Csá! Nem tudja valaki, hogy Pósteleken lesz-e verseny ebben az évben és ha igen mikor? Vagy ha nem akkor a környéken?(Bcsaba, Gyula)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
mint ,ahogyan szóban már tárgyaltuk úgy állunk. fasza lesz majd remélem jó idõ lesz!

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Hali,

Ide beírom, hátha olvassák az érintettek... ;)

Tehát:

Pünkösd vasárnaptól a köv. hét vasárnapjáig lesz egy hetes buli Garadnán, ahova elvileg a köv. személyek hivatalosak:
1-2. Tyito+Ági
3-4. Kerge+Anita
5-6. Pigi+Niki
7. Csubee
8. Para
9. Binyó
Elõre elnézést, hogy így zárt körûre sikerült, de a férõhelyek korlátozottak, és mást már nem tudok beszorítani... :(

A szállás jelenleg úgy néz ki, hogy egy faházba húzzuk meg magunkat (lent 3 fõre van ágy, 1 hálózsákban a földön helyezkedhet el :), az emeleten (tetõtér) pedig 5 fõnek van alvásra biztosítható területrész... ;o)
A szállás díja: 400 Ft/fõ/éj (ez elég kellemesen hangzik).
Jobb esetben elképzelhetõ, hogy 2 faházra leszünk szétbontva, az még jobban hangzana, de még nem kaptam rá igéretet, tehát ez közel sem biztos!
Térerõ nincs, kisvasút van (arra lehet ébredni :) ), legközelebbi bót Miskolcon van (ahol lehet is ezt-azt kapni...).
Gondoltam, bemehetnénk egy nap Tapolcára fürdözni is, túrázni is akár (gyalogszerrel), no meg persze a lovakat is visszük, mert az KELL! :D
Az üdülõ amúgy nem téliesített, de talán már nem is lesz rá szükség, olajradiátor meg van... Minden faházban van TV, van külön konyha, nem koedukált wc, hûtõk, mikró, gázrezsó, fedett szalonnasütõ placc, szóval majdnem "Majorka"... ;)

A kérésem az lenne, erõsítsétek meg részvételi szándékotokat (már aki net közelben van, persze)!

Thx: Pigi

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
:D Igen... nikkmellényomogatás elõfordulhat, de szerintem annyi eszem sem volt, hogy a privát ablakot megnyissam... Szerintem publicban osztottam a Zészt :) ( Reményeim szerint családfaemlegetés tényleg nem volt részemrõl... ;) )

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
ehhh obsidian ;o) búék neked is meg mindenkinek! izé ... megnézem a logokat esküszöm ;o)

... hát átnéztem mindent ami péntek du. és szombat de. között történt de a privik között nem találtam ilyesmit. családfám emlegetése különbözõ módokon van persze de semelyikben sincs flashrõl szó, úgyhogy szerintem nem vagy ezek között ;o) lehet mellényomtál egy nickkel ;o)))

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Õõõõõ... Izé... Elõször is BÚÉK minden kedves viharsarkinak, másrészt meg bocs Kerge, hogy Szilveszter éjjel dc-n ott zaklattalak (ha van log akkor keresd vissza, fogalmam sincs milyen nikken ;) ), állítólag hirtelen felindulásból Flasht akartam nézni és ezt mindenképpen veled kötöttem össze... :) No mindegy, csak gondoltam nem sunnyogom el... ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
ne is írjatok ide viharsarkiak ... elvagyok én egyedül is ;o)))))

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
pár hete a mobilom folyamatos töltõre van kárhoztatva de nem érdemel meg új aksit. egy félig törött kártya van benne úgyhogy azt nem akarom piszkálni. így vonalas telefon lett belõle ;o)
na ami általában nálam van az õõõõ mindjárt megnézem ...06706363197
na .. ennyi vagyis ezaz.
pigi írtam mailt vagy mit.