Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Posted 2006. January 02. - 13:12
Sitti, ha netán még februárban meglenne, szólj, januárban nem veszek semmit
Posted 2005. December 30. - 20:25
szerencsés emberke gratulálok neki én is!
Boldog Karácsonyt obsidian legalább neked mert úgylátom más nemnagyon jár erre ;o)))
Dehogynem... :-) Én is be szoktam nézni.
Most kaptam meg a felvételt a pósteleki versenyrõl. Viszem fel a gépre,és ha lesz idõm befejezni a Pedáldöngölõs honlapot fel fogom oda rakni.
Egy kis reklám: Nem érdekel valakit egy pár Shimano Deore BRM-525 hidraulikus tárcsafék? Teljesen jó állapotban van. Csak kicsit durvulósabbat szeretnék venni. Nagyon jó árat meg tudnánk beszélni.......
Posted 2005. December 26. - 01:59
Boldog Karácsonyt obsidian legalább neked mert úgylátom más nemnagyon jár erre ;o)))
Posted 2005. December 18. - 11:54
Posted 2005. December 18. - 06:49
Egy gyulai srác nyerte az RP vásárlási utalványt! Gratula neki! (Gyula power! )
Kerge: :scared: vigyázz magadra! finoman a drogokkal! a drog rossz, értem?
HÜLYE
õõõõ mi az az RP ?
Posted 2005. December 17. - 12:51
Kerge: :scared: vigyázz magadra! finoman a drogokkal! a drog rossz, értem?
Posted 2005. December 15. - 22:42
szia kerge , mi újság?
semmi. megvagyok. jól vagyok. és te?
ahh basszus nem hiszem el ,hogy senki sincs itt
Posted 2005. December 15. - 00:17
Posted 2005. November 23. - 23:58
Posted 2005. November 19. - 01:13
max összeütünk egy jó kis viharsarki bringástalit majd a nyáron fõként a környékbeliek bevonásával!
jóval könnyebben kivitelezhetõ mint egy nagyszabású országos találkozó mert mégsem 400km-t kell utazni hanem belül vagyunk a 100km-en.
szóval akkor szeretnék kezdeményezni egy találkozót mondjuk májusban v júniusban
Posted 2005. November 18. - 23:56
Nemtom... Amennyit én tudok, az az, hogy Bcsabán vannak aránylag sokan, meg Orosházán. Gyulán van 2 srác akik kõkeményen maratonokra gyúrnak, el is vittek 1 aranyat meg egy ezüstöt Szegedrõl... Meg van 1 egész ügyes trialos csákó meg ~ 5 sztrítes arc, akik az alföld közepén milliómiliméteres duplavállas villával nyomják mer kemény a terep ám arrafelé... Ja, meg a Bike Corner tulaja jár még el DHzni a hegyekbe néha...
Talán Békésen vannak a BMXesek, de lehet õk is Orosházán, ebben nem vagyok biztos, sorry az esetlegesen itt fellelhetõ érintettektõl.
Többrõl nemtok... De ha Marinéni a lidicrusierrel annak számít, akkor Szarvas is hardcore bringáshely!!!
Igen a gyulaiakat és a csabaiakat személyesen ismerem! Mivel együtt járunk maratonokra.... :-) Mesélték a szegedi gyõzelmet. Sajnos akkor nem volt pénzem,hogy én is menjek. (Nem mintha lett volna esélyem.) De az eleki rájdereket kifelejtetted! :-)
Posted 2005. November 18. - 10:48
Talán Békésen vannak a BMXesek, de lehet õk is Orosházán, ebben nem vagyok biztos, sorry az esetlegesen itt fellelhetõ érintettektõl.
Többrõl nemtok... De ha Marinéni a lidicrusierrel annak számít, akkor Szarvas is hardcore bringáshely!!!
Posted 2005. November 17. - 16:01
Más: Tervezem,hogy a barátnõmhöz költözök Békésszentandrásra. Ami ugyebár Szarvastól egy köpésnyire van. Van ott valamiféle bringás élet? Bementem egy bringaboltba és a boltos fickó néhány triálosról tud és kész....
Szóval rajtuk kívül vannak arrafelé bringások?
Posted 2005. November 08. - 22:32
Posted 2005. October 21. - 10:57
Köszi, egyelõre nem, megfelel az is, ami van... Amint szükségem lesz valami ilyesmire, kíméletlenül megkereslek...Érdekel egy jobb digit fényképezõ? Tudok egy jó boltot... Tök véletlenül ott dolgozom.... :-)
Ahogy megyek kifelé a Gyulavári hídról merre van Máriafalva? Balra vagy jobbra lehet lefordulni a híd után igaz? Talán tavaly,vagy tavaly elõtt bringáztam arra. Nem emlékszem. Meg talán a Mályvádi teljesítménytúra vonala is mintha valamerre arrafelé ment volna.....
http://people.inf.el...z/duzzaszto.PNG így megtalálod?
Posted 2005. October 20. - 21:45
Gyulavári hídtól elindulsz Máriafalva felé a töltésen (vagy fordítva) és egyszercsak ott lesz (az a kép pont sz@r lett, mert az éjszakai szûrõt nem tudom jól használni, meg a gép sem egy pro cucc... )
Érdekel egy jobb digit fényképezõ? Tudok egy jó boltot... Tök véletlenül ott dolgozom.... :-)
Ahogy megyek kifelé a Gyulavári hídról merre van Máriafalva? Balra vagy jobbra lehet lefordulni a híd után igaz? Talán tavaly,vagy tavaly elõtt bringáztam arra. Nem emlékszem. Meg talán a Mályvádi teljesítménytúra vonala is mintha valamerre arrafelé ment volna.....
Posted 2005. October 20. - 11:32
Megtisztultam!obsidian látom nem is ittál egy korty alkoholt sem és mégis találkoztál a rókával utad során ;o))))
Posted 2005. October 20. - 09:52
Posted 2005. October 20. - 09:51
csak annyit tudok segíteni ,hogy itt nézz körül:Nem tudja valaki hol lehet a legolcsóbban domain nevet regisztrálni?
elecash@freemail.hu
http://domain.hu/
(bár már ezt azóta lehet megtetted)
Posted 2005. October 19. - 14:52
Gyulavári hídtól elindulsz Máriafalva felé a töltésen (vagy fordítva) és egyszercsak ott lesz (az a kép pont sz@r lett, mert az éjszakai szûrõt nem tudom jól használni, meg a gép sem egy pro cucc... )Szépek a képek! De az a duzzasztógát merre van? Nem ismerem fel.... :-)