Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

viharsarki rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
627 replies to this topic

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
BUÉK mindenkinek! :) Aki nem jár be annak is ;)

Sitti, ha netán még februárban meglenne, szólj, januárban nem veszek semmit :P
When the day is through, all I want to do is slow down...

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts

szerencsés emberke gratulálok neki én is!

Boldog Karácsonyt obsidian legalább neked mert úgylátom más nemnagyon jár erre ;o)))

Dehogynem... :-) Én is be szoktam nézni.

Most kaptam meg a felvételt a pósteleki versenyrõl. Viszem fel a gépre,és ha lesz idõm befejezni a Pedáldöngölõs honlapot fel fogom oda rakni.
Egy kis reklám: Nem érdekel valakit egy pár Shimano Deore BRM-525 hidraulikus tárcsafék? Teljesen jó állapotban van. Csak kicsit durvulósabbat szeretnék venni. Nagyon jó árat meg tudnánk beszélni.......

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
szerencsés emberke gratulálok neki én is!

Boldog Karácsonyt obsidian legalább neked mert úgylátom más nemnagyon jár erre ;o)))
aláírás szerkesztése

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

HÜLYE :)

õõõõ mi az az RP ?

http://www.alpin.hu/
(bájkmegelõfizuval lehetett nyerni)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts

Egy gyulai srác nyerte az RP vásárlási utalványt! :D Gratula neki! (Gyula power! ;) )

Kerge: :scared: vigyázz magadra! finoman a drogokkal! a drog rossz, értem?

HÜLYE :)

õõõõ mi az az RP ?
aláírás szerkesztése

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Egy gyulai srác nyerte az RP vásárlási utalványt! :D Gratula neki! (Gyula power! ;) )

Kerge: :scared: vigyázz magadra! finoman a drogokkal! a drog rossz, értem?

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts

szia kerge , mi újság?

semmi. megvagyok. jól vagyok. és te?
ahh basszus nem hiszem el ,hogy senki sincs itt
aláírás szerkesztése

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
szia kerge , mi újság?
aláírás szerkesztése

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
..... természetesen csak akkor ha elolvassa addig valaki ..... ;o)
aláírás szerkesztése

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
no itt orosházán van sok sok kétkerékhajtású emberállat ezek jó nayg részének energiája kimerül mire az orosháza vége táblához érnek emberi erõvel kétkerékkel - õket végül is nem igazán értékelem semmire sem mint bringás. van egy csöppke mag akik azért jócskán járnak túrázni ide oda õk már külön téma és megintcsak kevesebben vannak akik bevállalják a versenyeket is (legfõképp maraton) meg azért ott vannak a bmft talikon is. szóval van itt ember csak kevesen neteznek meg ugye nem mindenki talál ám ide erre a fórumra sajnos.

max összeütünk egy jó kis viharsarki bringástalit majd a nyáron fõként a környékbeliek bevonásával!

jóval könnyebben kivitelezhetõ mint egy nagyszabású országos találkozó mert mégsem 400km-t kell utazni hanem belül vagyunk a 100km-en.

szóval akkor szeretnék kezdeményezni egy találkozót mondjuk májusban v júniusban
aláírás szerkesztése

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts

Nemtom... Amennyit én tudok, az az, hogy Bcsabán vannak aránylag sokan, meg Orosházán. Gyulán van 2 srác akik kõkeményen maratonokra gyúrnak, el is vittek 1 aranyat meg egy ezüstöt Szegedrõl... ;) Meg van 1 egész ügyes trialos csákó meg ~ 5 sztrítes arc, akik az alföld közepén milliómiliméteres duplavállas villával nyomják mer kemény a terep ám arrafelé... Ja, meg a Bike Corner tulaja jár még el DHzni a hegyekbe néha...
Talán Békésen vannak a BMXesek, de lehet õk is Orosházán, ebben nem vagyok biztos, sorry az esetlegesen itt fellelhetõ érintettektõl.
Többrõl nemtok... De ha Marinéni a lidicrusierrel annak számít, akkor Szarvas is hardcore bringáshely!!! ;)

Igen a gyulaiakat és a csabaiakat személyesen ismerem! Mivel együtt járunk maratonokra.... :-) Mesélték a szegedi gyõzelmet. Sajnos akkor nem volt pénzem,hogy én is menjek. (Nem mintha lett volna esélyem.) De az eleki rájdereket kifelejtetted! :-)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Nemtom... Amennyit én tudok, az az, hogy Bcsabán vannak aránylag sokan, meg Orosházán. Gyulán van 2 srác akik kõkeményen maratonokra gyúrnak, el is vittek 1 aranyat meg egy ezüstöt Szegedrõl... ;) Meg van 1 egész ügyes trialos csákó meg ~ 5 sztrítes arc, akik az alföld közepén milliómiliméteres duplavállas villával nyomják mer kemény a terep ám arrafelé... Ja, meg a Bike Corner tulaja jár még el DHzni a hegyekbe néha...
Talán Békésen vannak a BMXesek, de lehet õk is Orosházán, ebben nem vagyok biztos, sorry az esetlegesen itt fellelhetõ érintettektõl.
Többrõl nemtok... De ha Marinéni a lidicrusierrel annak számít, akkor Szarvas is hardcore bringáshely!!! ;)

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts
Tudtam,hogy a viharsarokban kevesen vagyunk... De ennyire?? Alig van hozzászólás.

Más: Tervezem,hogy a barátnõmhöz költözök Békésszentandrásra. Ami ugyebár Szarvastól egy köpésnyire van. Van ott valamiféle bringás élet? Bementem egy bringaboltba és a boltos fickó néhány triálosról tud és kész....
Szóval rajtuk kívül vannak arrafelé bringások?

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts
Nem értem az embereket... Még rám mondják,hogy veszélyesen bringázok. Azért mert gyorsan megyek? Valamelyik nap sétálok Békécsabán a sétálón nem messze a MacDonaldstól. Szemben jön egy hölgy bringával. De olyan lassan,hogy alig van lendülete az egyenesben haladáshoz. Szóval jön velem szembe és nem tudja,hogy melyik irányból kerüljön ki. Elrántja jobbra a kormányt..... Meggondolja és vissza. Elránjta balra a kormányt. Meggondolja és vissza.... Ezt eljátsza párszor. Akkor kiléptem az egyik irányba,hogy ha õ nem tud kikerülni,akkor én menjek el elõle. De akkor megint az én irányomba mozdult. Gondoltam mindkét irányban legalább 3-4 méter,úgyhogy csak ki tud kerülni. NEM TUDOTT! :-) Az utolsó pillanatban nekem kell félreugranom,hogy ne üssön el. No szóval: KI AZ AKI VESZÉLYESEN BRINGÁZIK? Én,aki gyorsan,de biztonságosan kikerülök MINDENT amit kell/akarok,vagy az aki egyszerûen nem tud bringázni? :-))))

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Érdekel egy jobb digit fényképezõ? Tudok egy jó boltot... Tök véletlenül ott dolgozom.... :-)

Ahogy megyek kifelé a Gyulavári hídról merre van Máriafalva? Balra vagy jobbra lehet lefordulni a híd után igaz? Talán tavaly,vagy tavaly elõtt bringáztam arra. Nem emlékszem. Meg talán a Mályvádi teljesítménytúra vonala is mintha valamerre arrafelé ment volna.....

Köszi, egyelõre nem, megfelel az is, ami van... :) Amint szükségem lesz valami ilyesmire, kíméletlenül megkereslek... :D

http://people.inf.el...z/duzzaszto.PNG így megtalálod? ;)

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 posts

Gyulavári hídtól elindulsz Máriafalva felé a töltésen (vagy fordítva) és egyszercsak ott lesz ;) (az a kép pont sz@r lett, mert az éjszakai szûrõt nem tudom jól használni, meg a gép sem egy pro cucc... :) )

Érdekel egy jobb digit fényképezõ? Tudok egy jó boltot... Tök véletlenül ott dolgozom.... :-)

Ahogy megyek kifelé a Gyulavári hídról merre van Máriafalva? Balra vagy jobbra lehet lefordulni a híd után igaz? Talán tavaly,vagy tavaly elõtt bringáztam arra. Nem emlékszem. Meg talán a Mályvádi teljesítménytúra vonala is mintha valamerre arrafelé ment volna.....

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

obsidian látom nem is ittál egy korty alkoholt sem és mégis találkoztál a rókával utad során ;o))))

Megtisztultam! :D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
obsidian látom nem is ittál egy korty alkoholt sem és mégis találkoztál a rókával utad során ;o))))
aláírás szerkesztése

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts

Nem tudja valaki hol lehet a legolcsóbban domain nevet regisztrálni?

elecash@freemail.hu

csak annyit tudok segíteni ,hogy itt nézz körül:
http://domain.hu/
(bár már ezt azóta lehet megtetted)
aláírás szerkesztése

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Szépek a képek! De az a duzzasztógát merre van? Nem ismerem fel.... :-)

Gyulavári hídtól elindulsz Máriafalva felé a töltésen (vagy fordítva) és egyszercsak ott lesz ;) (az a kép pont sz@r lett, mert az éjszakai szûrõt nem tudom jól használni, meg a gép sem egy pro cucc... :) )