... értettem én 8) úgy gondoltad ,hogy nagy a szám itt a fotelben ülve. :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Started by
kergeeger
, 2003. October 16. 18:02
Posted 2003. October 28. - 22:31
Posted 2003. October 28. - 22:24
..én nem én izé... :-[ én úgy gondoltam...
boszin kipróbáltam parabá' gépét, ami az én kis pattogós paripámhoz képest egy fotel :
boszin kipróbáltam parabá' gépét, ami az én kis pattogós paripámhoz képest egy fotel :
Posted 2003. October 28. - 22:20
Hidd el Orsi,hogy a fotel ugrás is nehéz!
Nyáron kiviszek majd egy kiszuperált fotelt neked, amibe beleülsz és abból ugrálsz ki ugyanoda ahová Parabá és Csubee ugrált bicóval!
Aki itt járt és tekert velünk legalább egy délutánt ,automatice tiszteletbeli taggá válik.
Nyáron kiviszek majd egy kiszuperált fotelt neked, amibe beleülsz és abból ugrálsz ki ugyanoda ahová Parabá és Csubee ugrált bicóval!
Aki itt járt és tekert velünk legalább egy délutánt ,automatice tiszteletbeli taggá válik.
Posted 2003. October 28. - 22:12
Posted 2003. October 28. - 22:02
azért egy fotelbõl könnyen ugrál az ember
de ha megugorgyuk lehetünk tiszteletbeli viharsarki rájderek ? : :-*
de ha megugorgyuk lehetünk tiszteletbeli viharsarki rájderek ? : :-*
Posted 2003. October 28. - 18:12
Posted 2003. October 28. - 17:46
Posted 2003. October 28. - 17:41
Posted 2003. October 28. - 17:34
Ugyan már mit vagytok oda annyira azzal az ugrálással!
Majd nyáron én is megugrom mert ott a homokbányánál ahová ugráltatok le ott nyáron jó esetben víz szokott lenni. Szóval majd én akkor ugrok! Szerintem akkor már Era és Ors is símán bevállalja 8)
bye:kergeegér
Majd nyáron én is megugrom mert ott a homokbányánál ahová ugráltatok le ott nyáron jó esetben víz szokott lenni. Szóval majd én akkor ugrok! Szerintem akkor már Era és Ors is símán bevállalja 8)
Posted 2003. October 28. - 16:25
persze... Én sem azt akartam, hogy egybõl a bányatavit repüld meg
sípcsontvédõt nagggyon bekéne már nekem is szereznem... :
sípcsontvédõt nagggyon bekéne már nekem is szereznem... :
Posted 2003. October 28. - 16:14
Köszi!
Nem láttad a szobros résznél mekkorát csattantam, kicsit ferdén érkeztem le, és a lábam egyik oldalt lecsúszott a pedálról... 360 fok után pedig csattan a sípcsontomon... Korábban a régi felnimmel (nem ezzel az übersukár Ditch Witch-el...) a külsõm is majd lefordult, a felni és a külsõ közé ment a gaz, becsípte... ))
Szóval mindent, szépen, csak módjával...
Üdv: Pigi
Nem láttad a szobros résznél mekkorát csattantam, kicsit ferdén érkeztem le, és a lábam egyik oldalt lecsúszott a pedálról... 360 fok után pedig csattan a sípcsontomon... Korábban a régi felnimmel (nem ezzel az übersukár Ditch Witch-el...) a külsõm is majd lefordult, a felni és a külsõ közé ment a gaz, becsípte... ))
Szóval mindent, szépen, csak módjával...
Posted 2003. October 28. - 16:10
;D mi??? egyik sem volt vészes... : ;D
kössz... remélem hétvégére kikúrálom magam... :-[
kössz... remélem hétvégére kikúrálom magam... :-[
Posted 2003. October 28. - 16:05
Péef: tuti lázad is van, ha azt várod tõlem, hogy ugorjak le ott azon a letörésen!!! ;D ;D ;D
...na jó, majd meglátjuk, mit tehetek az ügy érdekében.... addig szívunk magunkba egy kis egészséges önbizalmat, aztán meg a kórházban találkozunk! 8)
Jobbulást!
...na jó, majd meglátjuk, mit tehetek az ügy érdekében.... addig szívunk magunkba egy kis egészséges önbizalmat, aztán meg a kórházban találkozunk! 8)
Jobbulást!
Posted 2003. October 28. - 15:57
És már én is hogy bánom, hogy olyan nyuszi voltam, és nem mertem megugrani azokat a letöréseket ;D(hehehe, nemis igaz, csak azokat a jó nagy gurulós lejtõket). Szóval nem ilyenkor kellene bánkódnom, hanem ott felkötni a gatyát, aztán had szóljon! ;D
Posted 2003. October 28. - 15:50
na ja... köff a tanácsokat, de sajna otthoni parancsra a forró fürdõ után egybõl mehettem az ágyba, forró, mézes-citromos teát iszogatni, majd aludni : :-X
hmmm... az a bánya-tó melletti letörés naggggyon ott volt a szeren : 8)
azt ugrálnám még egy kitsit...
bár a másik két letörés sem volt rossz ;D
legközelebb remélem már Pigi koma Te is vállalósabb leszel...
péef... a gödhös...
hmmm... az a bánya-tó melletti letörés naggggyon ott volt a szeren : 8)
azt ugrálnám még egy kitsit...
bár a másik két letörés sem volt rossz ;D
legközelebb remélem már Pigi koma Te is vállalósabb leszel...
péef... a gödhös...
Posted 2003. October 28. - 15:22
Vagy ha nem leszel jól, akkor legalább a hasad is menni fog... ;D ;D ;D
Ezér' lett az a régió viharsarok... Mindenki iszik, mint az állat... : ;D
Ezér' lett az a régió viharsarok... Mindenki iszik, mint az állat... : ;D
Posted 2003. October 27. - 18:27
Megfázásra legjobb recept:
- vizespohárnyi cseresznyepálesz
- egy beföttesüvegnyi csipõspaprika
Reggelre jól is leszel!
- vizespohárnyi cseresznyepálesz
- egy beföttesüvegnyi csipõspaprika
Reggelre jól is leszel!
Posted 2003. October 27. - 15:38
Posted 2003. October 27. - 15:33
Köszönjük szépen az invitálást Era! 8)
Elõbb-utóbb élni fogunk a lehetõséggel ebben biztos lehetsz
Köszi lányok ,hogy itt voltatok és fagyoskodtatok egy nagyot. Ebbõl tanulva ,vettem ma egy termoszt a forró teának. 8)
obsidian : pedig számítottunk rád! Most ,hogy nem jöttél ,megittuk a te részedet is
para te meg tanulj meg lassabban letörést ugrani mert 10 fotóból 9x kiugrassz a képbõl
(ja vagy mi tanuljunk meg gyorsabban fotózni? :)
Elõbb-utóbb élni fogunk a lehetõséggel ebben biztos lehetsz
Köszi lányok ,hogy itt voltatok és fagyoskodtatok egy nagyot. Ebbõl tanulva ,vettem ma egy termoszt a forró teának. 8)
obsidian : pedig számítottunk rád! Most ,hogy nem jöttél ,megittuk a te részedet is
para te meg tanulj meg lassabban letörést ugrani mert 10 fotóból 9x kiugrassz a képbõl
(ja vagy mi tanuljunk meg gyorsabban fotózni? :)