Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

viharsarki rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
627 replies to this topic

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Binyónak meg a Mammoth felnijét nyomta szét a HS33-as fék... Láttatok már ilyet? ???

Üdv: Pigi

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
oxa... majd óvatosabban zúzok vele legfeljebb.. az új kerekek már épülõben amúgy is... ::) :D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
figyu majd legfeljebb szerzünk egy bringát ha a macid nem gyógyul meg addigra!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D igértem, és ott leszek... jön Györgyi is...
viszont Macim beteg lett... bár nyûstölöm így is... hétvégi takarítás közben kicsit megmozgattam az elsõ agyam kónuszát, erre az kijött a kezemben... mondom, hûûûûû az annyát ez ilyen megoldású, hogy így is lehet zsírozni a golyókat? csak aztán esett le.............. el van törve a tengely!!!! :-X :-\ :'(

na midn1... vicem...

az esti ivászatra meg hajrá!!! :)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
Parabá megígérte ,h mindezektõl függetlenül itt lesz orosházán azon a 7végén és mindenképpen hozza a macit is! ;o) úgyhogy valamit csak csinájjunkmá' 8)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
:'( :'(

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Bezony-bezony.... :-\

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
2bak bejelentette, a Boszi-Kupa sajnos most már biztos,h elmarad :'(

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
mehet bárki? mert akkor én jelentkeznék ;o)
takarót viszek ;o)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
;D ;D ;D ;D

Pigi szombat este jóóól érezte magát, sokak szerint túlságosan is.... :o)

Szóval való igaz, ha a Boszi elmaradna (de tuti nem fog elmaradni, majd viszunk kárpittisztítót és szippantjuk a vizet... :D ), akkor is nagyon nagy szeretettel várunk titeket, letekerhetünk Csongrádra is, vagy Szegvár/Mindszent/Mártély irányába is, lehet fürödni, homokvárat építeni, nyakig beásni a fél bandát a homokba.... ;D ;D ;D ;D
Szóval gyertek le, a többit bízzátok ránk!

A szállást is megoldjuk, nálunk pl. 2-3 fõ vígan elalhat, ha nem ragaszkodik a full extrás ágyikóhoz (hálózsák rulez 8) ), bringák szintén megoldva.

Este pizzázás, kajálás, dajj-dajjozás, helyi kultúrkörök látogatása... :D

Csábítóan hangzik, ugye? ;) ;D

Várjuk a jelentkezõket!

Pigi & Niki

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
tegnap esti kis borozás (Pigi sörözés :P ) közben röpke megbeszélést tartottunk többek között errõl is Orsi!
Jön Pigi koma és sztem többet tud majd mondani ezügyben!
Ha a boszikupa elmarad attól függetlenül tekerhetnénk és kajálhatnánk egy jó nagyot!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
no akkor megbeszéltük ma, megyünk "ez nem kérdés" 8)
és ha boszikupa elmarad ?? ?? ??

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Kerge: gondolkoztam rajta egy ideje, hogy fel merjem-e tenni ezt a kérdést ::)..de ezek szerint jól tettem ;D

Mit szólnátok hozzá, ha elõzõ este csinálnánk egy baromi nagy pizzázást, itt Ohion?
Reggel meg mennénk vonattal, együtt!
Vélemény? ::)

Nekem tetszik ;D ... mert ugye ::)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Mit szólnátok hozzá, ha elõzõ este csinálnánk egy baromi nagy pizzázást, itt Ohion?

Reggel meg mennénk vonattal, együtt!

Vélemény? ::)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
:)
na azért nem olyan baj ha csak 250 méterre emelkedik fel az a bizonyos "domb". az is tud lenni igencsak változatos! és azért az a lényeg.
persze kõszeg után lehet ,hogy tényleg más.
én nem voltam még kõszegen egyszer sem .. nemhogy marcin :) de ami késik nem múlik.

mgyarmati

mgyarmati

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
A terkepen valoban nem so mindent latni, foleg hgyet nem feletek, de ebben helyi ismereteim is megerositenek. ;D
Na gondolom ez szamotokra nem olyan vicces. Ti tobbnyire orszagutival vagy montival nyomultok. Bar a montinak sok ertelmet nem latom, hegynelkul.
Itt kint mar hinyabetegsegem kezzd kialakulni mert nincs hegy, a legmagasabb hegynek titulalt domb is csak 250m magas, es ez a koszegi hegyseg utan eleg siralmas.
Kepeket sajnos nem tudok kuldeni egyet sem, mert otthon marat a szoftver ami a digi kamerahoz kene es a 2000-es windows nem tudja kezelni a nelkul. Igy majd kesobb. Mellesleg egy epitett merida special editionnal megyek otthon. Itt pedig egy canondale orszagutit hajtok.
Majsuban megyek haza, remelem par emberrel majd talalkozhatok a koszegi vagy a soproni maratonon, a soproni nagyon kivancsi vagyok, mivel az uj. A koszegi meg jo ahogy van. Volt valaki kozuletek rajta tavaly?

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
Orsi! az a helyzet ,hogy szégyellem magam a viharsarkiak nevében amiért nem voltunk képesek mi meghívni titeket.
na de elõbb utóbb úgyis szóbakerült volna ;o)
szal úgy ahogy Pigi mondja... várjuk a kis csapatot sok szeretettel ismét!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D áfko'sz :D

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Igen, igen!

Javaslom én is! Remélhetõleg most nem fog befagyni a fülem... ;D

Van itt még pár rész, amit érdemes bejárni... Ha valaki a pusztára indul be, pl. Fehér-tó és környéke... :P

Szóval gyertek, gyertek, gyertek! ;) ;) ;)

Üdv: Pigi & Niki 8)

Üdv Viharsarki rájderek :D

Lenne kedvetek ismételni a tavalyi boszi-kupa elötti Orosházi tekergést ?? ??
ERA?? ??

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
szia mgyarmati!

orosháza és környéke a viharsarock. (bocs ha tévedek!)
a tekerõs élet sajnos abban kimerül ,hogy kb 20 emberke feneke alatt van olyan bringa ami alkalmas arra is ,hogy kimenj a városból. ennek a fele ki is megy .. a másik felének pedig abban merül ki a bringázás fogalma ,hogy a városban tekereg a járdán (mert ott feltünõbb). ezt a számot megint el lehet felezni és kijön azoknak a száma akik versenyezni is járnak (vagy talán ennél is kevesebb :( )
mindezek ellenére elég sokat tekerünk és próbálunk bejárni mindent ami a környéken van ... mert van ám! még ha az a térképrõl nem is látszik.

englishországban mi jót csinálsz? tüstént linkelj be képeket a lovadról és a környékrõl ahol jelenleg is vagy :)
feltéve ha te is bringázol. má' különben miért is írtál volna ... 8)