meglátogattuk ma Csubeet a kórházban.
ápolónõket nem kellett nézegetni mert Anitával voltam :-X
na a lényeg ,hogy Csubee szaktárs jobban van.
fájlalja a jobb lábát ,ugyanis a bokája sérült meg eléggé. igazából nem néz ki olyan csúnyán mint amennyire fájlalja de hát ez már csak ilyen. :-\
belül lehet összezúzódva ami még rosszabb is.
a feje viszont már csúnyábban néz ki
a csubee-féle borotvált szemöldöknek lõttek egy idõre mert most teljesen leborotválták neki ... plusz még egy jó darabon a fejét mert be kellett neki 3 helyen varrni.
mindezek ellenére jókedvû és jókat röhögtünk a szemöldökén ;o)
talán a bal szemöldökét csinálja most majd meg ;o)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Started by
kergeeger
, 2003. October 16. 18:02
Posted 2004. April 20. - 23:17
Posted 2004. April 20. - 16:55
Most olvasom, mi történt Csubeeval.... :-[
Mihamarábbi gyógyulást, felépülést kivánunk neki, reméljük komolyabb baja nem esett! Küldtem neki smst is, remélem gyorsan rendbejön!
Pigi
Mihamarábbi gyógyulást, felépülést kivánunk neki, reméljük komolyabb baja nem esett! Küldtem neki smst is, remélem gyorsan rendbejön!
Pigi
Posted 2004. April 19. - 21:16
Posted 2004. April 19. - 21:05
Csubee barátunk ma délután a munkahelyén leesett egy emeletnyit és most bent fekszik szegény a kórházban.
az elõbb sikerült vele beszélnem telón és azt mondta ,hogy jól van meg minden és szerencsére megúszta törés nélkül.
viszont összezúzta a lábát és a fejét is és pár napig bent kell neki feküdni :-[
az elõbb sikerült vele beszélnem telón és azt mondta ,hogy jól van meg minden és szerencsére megúszta törés nélkül.
viszont összezúzta a lábát és a fejét is és pár napig bent kell neki feküdni :-[
Posted 2004. April 19. - 21:04
Posted 2004. April 19. - 17:00
Posted 2004. April 19. - 16:44
Csatlakozom a Kerge-féle ellenálló csoporthoz... Kettõnk nevében tudom mondani, hogy nem leszünk ott a Buda Marcin... A Szilvásváradin inkább (május 23!!!). ;D 8)
Üdv: Pigi
Üdv: Pigi
Tényleg srácok, lányok! Jöttök a Buda maratonra? Ha szállás kell, akkor hozzatok hálózsákot és nállam elalhattok!
:-*
Posted 2004. April 19. - 16:31
éljen éljen ! végre jó a gépem!
Era : nem megyünk a BudaMarcira. asszem Csubee nevében is válaszolhatok nemmel. de nagyon szépen köszi a szállásajánlatot :-*
a toy dolls cd cseppet késik mert már több napja nem volt gépem és most kezdek hozzá rendbehozni a dolgokat. télleg jó zene ;o)
Era : nem megyünk a BudaMarcira. asszem Csubee nevében is válaszolhatok nemmel. de nagyon szépen köszi a szállásajánlatot :-*
a toy dolls cd cseppet késik mert már több napja nem volt gépem és most kezdek hozzá rendbehozni a dolgokat. télleg jó zene ;o)
Posted 2004. April 19. - 15:32
Tényleg srácok, lányok! Jöttök a Buda maratonra? Ha szállás kell, akkor hozzatok hálózsákot és nállam elalhattok!
Posted 2004. April 19. - 12:57
Pigi!
Ha minden jol megy, hozok konkurenciat!!! - kivancsi leszek, hany viharsarki indulo lesz... :
obsidian
Ha minden jol megy, hozok konkurenciat!!! - kivancsi leszek, hany viharsarki indulo lesz... :
obsidian
Posted 2004. April 19. - 10:57
Posted 2004. April 17. - 09:31
Sziasztok!
Gyertek, pörgessétek a VeloCica számlálóját, beneveztem Nikit a versenyre, adjátok a vote-okat neki! ;D ;D
http://www.bikemag.h...umName=album185
Köszi, köszi, köszi!!
Pigi
Gyertek, pörgessétek a VeloCica számlálóját, beneveztem Nikit a versenyre, adjátok a vote-okat neki! ;D ;D
http://www.bikemag.h...umName=album185
Köszi, köszi, köszi!!
Pigi
Posted 2004. April 16. - 08:10
Ahoy!
Nos a mai, és egyben tuti véglegfes felállás részemrõl: ló nélküli haza utazás...
tegnapi uccsó nagyobb ló vizitnél sajnos meg kellett állapítanom, hogy nem eléggé szorítja be a gyorszár a törött tengelyes elsõm, így a tárcsám beleér a féktestbe... :-/
inkább most nem teszem jobban tönkre a kicsikém, szóval by foot...
majd legközelebb akkor már a megújúlt Macival
dumcsi-pizza parti oye oye!
részemrõl szombat este only...
mi lenne ha pölö Csubeeéknál?
viszek filmeket, plussz egy olyan albumot, amit még asszem Kerge Te sem töltöttél le ;D de egy számot ismertek tuti róla!
péef
Nos a mai, és egyben tuti véglegfes felállás részemrõl: ló nélküli haza utazás...
tegnapi uccsó nagyobb ló vizitnél sajnos meg kellett állapítanom, hogy nem eléggé szorítja be a gyorszár a törött tengelyes elsõm, így a tárcsám beleér a féktestbe... :-/
inkább most nem teszem jobban tönkre a kicsikém, szóval by foot...
majd legközelebb akkor már a megújúlt Macival
dumcsi-pizza parti oye oye!
részemrõl szombat este only...
mi lenne ha pölö Csubeeéknál?
viszek filmeket, plussz egy olyan albumot, amit még asszem Kerge Te sem töltöttél le ;D de egy számot ismertek tuti róla!
péef
Posted 2004. April 15. - 21:09
Hi!
A délutáni tekerés oksa, ami lényeg, nekünk szombat 18-ra kell mennünk nagyvizitre aposómékhoz, kb. 9-re remélhetõleg végzünk és akkor, ha kajálni nem is, de dumcsizni beugrunk a Livornoba...
Esetleg ha péntekre át lehetne tenni, akkor már kedvezõbb lenne a leányzó fekvése.... :
Üdv. Pigi
A délutáni tekerés oksa, ami lényeg, nekünk szombat 18-ra kell mennünk nagyvizitre aposómékhoz, kb. 9-re remélhetõleg végzünk és akkor, ha kajálni nem is, de dumcsizni beugrunk a Livornoba...
Esetleg ha péntekre át lehetne tenni, akkor már kedvezõbb lenne a leányzó fekvése.... :
Üdv. Pigi
Posted 2004. April 15. - 15:54
úgy ahogy mondod.
beszéltem ma Gyóni Gabi barátunkkal is és invitáltam 7végére. hátha rá lehet venni barátnõstõl ,h estére ugorjanak át egy pizzára.
én asszem délig nem fogok ráérni szombaton de utána akár reggelig is
sõt még forma 1 sem lesz most ,úgyhogy mehetünk vasárnap is bárhová. jövõ hétre gyüjtöm a hangerõt és eresztem majd ki magamból amikor sumika elsõként célba ér ... rájkönnen meg betolja a kocsit a boxuccába ;o)
beszéltem ma Gyóni Gabi barátunkkal is és invitáltam 7végére. hátha rá lehet venni barátnõstõl ,h estére ugorjanak át egy pizzára.
én asszem délig nem fogok ráérni szombaton de utána akár reggelig is
sõt még forma 1 sem lesz most ,úgyhogy mehetünk vasárnap is bárhová. jövõ hétre gyüjtöm a hangerõt és eresztem majd ki magamból amikor sumika elsõként célba ér ... rájkönnen meg betolja a kocsit a boxuccába ;o)
Posted 2004. April 15. - 08:30
Ahoy!
Mindegy... úgy fest, lovat vicek...
Kerge, Pig: akkor szombaton egy kis tekerés, este dumcsi-pizza parti?
Mindegy... úgy fest, lovat vicek...
Kerge, Pig: akkor szombaton egy kis tekerés, este dumcsi-pizza parti?
Posted 2004. April 14. - 23:29
szia Orsi!
vagy ha van kedvetek - és ha jöttök - akkor a Tisza-Marci elõtt is csinálhatunk egy orosházi bringázást és egy esti kerti sütögetést. akkor remélhetõleg az idõ sem lesz ennyire változékony mint most.
vagy ha van kedvetek - és ha jöttök - akkor a Tisza-Marci elõtt is csinálhatunk egy orosházi bringázást és egy esti kerti sütögetést. akkor remélhetõleg az idõ sem lesz ennyire változékony mint most.
Posted 2004. April 14. - 17:52
Sziasztok !
Sajnálom, hogy elmosott minket a Tisza, de majd legközelebb... vagy majd legközelebb a Mecsekben ;D
Kellemes hétvégét Nektek
:-* ors
Sajnálom, hogy elmosott minket a Tisza, de majd legközelebb... vagy majd legközelebb a Mecsekben ;D
Kellemes hétvégét Nektek
:-* ors
Posted 2004. April 14. - 15:55
én úgy tom ,h 7végére kellemes idõt hazudnak a meteorológusok de esõcseppek nélkül biztosan nem ússzuk meg. így nagyot nem hiszem ,h tudunk majd tekerni.
Posted 2004. April 14. - 09:11
láttam... a HS nagy hátránya a sok jó tulajdonsága mellett, hogy szétnyomja a felniket...
milyen idõt jósolnak szombatra? érdemes levinnem a lovam?
péef
milyen idõt jósolnak szombatra? érdemes levinnem a lovam?
péef