Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

viharsarki rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
627 replies to this topic

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
meglátogattuk ma Csubeet a kórházban.
ápolónõket nem kellett nézegetni mert Anitával voltam :-X
na a lényeg ,hogy Csubee szaktárs jobban van.
fájlalja a jobb lábát ,ugyanis a bokája sérült meg eléggé. igazából nem néz ki olyan csúnyán mint amennyire fájlalja de hát ez már csak ilyen. :-\
belül lehet összezúzódva ami még rosszabb is.
a feje viszont már csúnyábban néz ki :(
a csubee-féle borotvált szemöldöknek lõttek egy idõre mert most teljesen leborotválták neki ... plusz még egy jó darabon a fejét mert be kellett neki 3 helyen varrni.
mindezek ellenére jókedvû és jókat röhögtünk a szemöldökén ;o)
talán a bal szemöldökét csinálja most majd meg ;o)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Most olvasom, mi történt Csubeeval.... :-[

Mihamarábbi gyógyulást, felépülést kivánunk neki, reméljük komolyabb baja nem esett! Küldtem neki smst is, remélem gyorsan rendbejön!

Pigi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Basszus ... :(
Mondd meg neki, hogy :-* :-* :-* és gyógyuljon meg minél hamarabb ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
Csubee barátunk ma délután a munkahelyén leesett egy emeletnyit és most bent fekszik szegény a kórházban.
az elõbb sikerült vele beszélnem telón és azt mondta ,hogy jól van meg minden és szerencsére megúszta törés nélkül.
viszont összezúzta a lábát és a fejét is és pár napig bent kell neki feküdni :-[

:(

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Én meg aztán komolyan gondoltam! ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
én nem állok ellen csak az van ,hogy sok az elfoglaltság.

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Csatlakozom a Kerge-féle ellenálló csoporthoz... Kettõnk nevében tudom mondani, hogy nem leszünk ott a Buda Marcin... A Szilvásváradin inkább (május 23!!!). ;D 8) ;)

Üdv: Pigi

Tényleg srácok, lányok! Jöttök a Buda maratonra? Ha szállás kell, akkor hozzatok hálózsákot és nállam elalhattok!
:-*

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
éljen éljen ! végre jó a gépem!

Era : nem megyünk a BudaMarcira. asszem Csubee nevében is válaszolhatok nemmel. de nagyon szépen köszi a szállásajánlatot :-*
a toy dolls cd cseppet késik mert már több napja nem volt gépem és most kezdek hozzá rendbehozni a dolgokat. télleg jó zene ;o)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Tényleg srácok, lányok! Jöttök a Buda maratonra? Ha szállás kell, akkor hozzatok hálózsákot és nállam elalhattok!
:-*

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Pigi!

Ha minden jol megy, hozok konkurenciat!!! ;) - kivancsi leszek, hany viharsarki indulo lesz... ::)

obsidian

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Sziasztok!

Gyertek, pörgessétek a VeloCica számlálóját, beneveztem Nikit a versenyre, adjátok a vote-okat neki! ;D ;D

http://www.bikemag.h...umName=album185

Köszi, köszi, köszi!!

Pigi

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

Nos a mai, és egyben tuti véglegfes felállás részemrõl: ló nélküli haza utazás... :(

tegnapi uccsó nagyobb ló vizitnél sajnos meg kellett állapítanom, hogy nem eléggé szorítja be a gyorszár a törött tengelyes elsõm, így a tárcsám beleér a féktestbe... :-/

inkább most nem teszem jobban tönkre a kicsikém, szóval by foot... :(

majd legközelebb ;) akkor már a megújúlt Macival :D

dumcsi-pizza parti oye oye! :D

részemrõl szombat este only...

mi lenne ha pölö Csubeeéknál?
viszek filmeket, plussz egy olyan albumot, amit még asszem Kerge Te sem töltöttél le ;D de egy számot ismertek tuti róla!

péef

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Hi!

A délutáni tekerés oksa, ami lényeg, nekünk szombat 18-ra kell mennünk nagyvizitre aposómékhoz, kb. 9-re remélhetõleg végzünk és akkor, ha kajálni nem is, de dumcsizni beugrunk a Livornoba...

Esetleg ha péntekre át lehetne tenni, akkor már kedvezõbb lenne a leányzó fekvése.... ::)

Üdv. Pigi

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
úgy ahogy mondod.
beszéltem ma Gyóni Gabi barátunkkal is és invitáltam 7végére. hátha rá lehet venni barátnõstõl ,h estére ugorjanak át egy pizzára.
én asszem délig nem fogok ráérni szombaton de utána akár reggelig is :P
sõt még forma 1 sem lesz most ,úgyhogy mehetünk vasárnap is bárhová. jövõ hétre gyüjtöm a hangerõt és eresztem majd ki magamból amikor sumika elsõként célba ér ... rájkönnen meg betolja a kocsit a boxuccába ;o)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

Mindegy... úgy fest, lovat vicek...

Kerge, Pig: akkor szombaton egy kis tekerés, este dumcsi-pizza parti?

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
szia Orsi!

vagy ha van kedvetek - és ha jöttök - akkor a Tisza-Marci elõtt is csinálhatunk egy orosházi bringázást és egy esti kerti sütögetést. akkor remélhetõleg az idõ sem lesz ennyire változékony mint most.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Sziasztok !

Sajnálom, hogy elmosott minket a Tisza, de majd legközelebb... vagy majd legközelebb a Mecsekben ;D

Kellemes hétvégét Nektek :D

:-* ors

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
én úgy tom ,h 7végére kellemes idõt hazudnak a meteorológusok de esõcseppek nélkül biztosan nem ússzuk meg. így nagyot nem hiszem ,h tudunk majd tekerni.
Feltöltött kép

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
láttam... a HS nagy hátránya a sok jó tulajdonsága mellett, hogy szétnyomja a felniket... :(

milyen idõt jósolnak szombatra? érdemes levinnem a lovam?

péef