Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

viharsarki rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
627 hozzászólás a témában

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
nem hinném ,hogy elsején nyitva lesz kedvenc lángososunk de majd most 7végén megtudom ;o))

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Login success! ;)

A szilveszterre vonatkozóan: úgy néz ki, mi máshol töltjük a szilvesztert, de persze még semmi sem kizárt... ;)
Egy biztos: jan. 1. 06.30 Lángosos :D
Binyónak mondom a szituációt... ;)

Pigi
"Olyan hülye vagyok, kiskoromban háromszor buktam gyurmából"

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
wap proba.
ekezetes betuk:
?é??ö?ü

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
köszi szépen a topikáthelyezést az illetékes moderátornak!

tessék bejelentkezni orosháziak meg úgy mindenki a környékrõl. adjatok életjelet vagy valami ilyesmit. mobilon ne mert pár hete 20 földhözvágásból csak 1-2x mûködik. tessék használni a mailomat. majd valamelyik 7végén összehozunk már egy fullos tekerõs napot ha az idõ (és a fõnököm is) úgy akarja! ha hideg lészen akkor forraltborosat ;o) egyébként szilveszter szervezõdik! elõzetes infó mailban. aki tavaly ott volt annak tetszett , akinek nem az meg tartsa titokban mert defektet csinálok neki (megjegyzés: csubeeval fél7kor még énekeltünk valami ...valami izét mittudoménmár de örültünk neki jól ;o) ) pigi: jól mûködnek a gp aksik? kitekerem a nyakad ;o))) jah egyébként binyó volt nálam aztán hozott-vitt dojcs bájk magazint... szilveszter monnyad má' neki is ja meg magatoknak is ha még nem vagytok elígérkezve sehová és teccet tavaly ;o) leszünk annyian mint a legyek ,talán még többen is mint tavaly, helyszín még nincs kiválasztva de fûzöm nagybátyám ,hogy a bajcsisörözõt zárja befelé dec.31.-én aztán kulcsott vitte:ÉN .... aztán ott lenne. ott elférünk annyian mint a legyek. na most egyelõre ennyit mert megfejelem már a billentyûzetet. uhhfélkettõ. bye.

ui: legyen szíves már minden kedves élõlény aki esetleg tudott róla ,hogy benne volt a telefonkönyvemben (vagy benne szeretne lenni ;o)))) az küldje már el priviben a mobilszámát mert úszott a mobilom memóriája szinte teljesen. köszi szépen elõre is.

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Hali!

Feltoltam közel 1000 képet... Nem kifejezetten bringás széria... ::) de bringásokról szól.... ;)

Akit érdekel az esküvõnk, klikk ide

Aztán megnéztük Tunéziát, arról is van egy szösszenetnyi képsorozat.... itt!

Üdv: Pigi "nõs" Péter

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
WUHÁÁÁ!

nah én hivatalos vagyok ma este a BS-be de szerintem azt csinálom amit szoktam , megiszok egy boroskólát aztán beszólok akinek kell és elhúzom a csíkot. kereslek majd titeket ;o)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Hali!

Itthon vagyunk, este 8 körül megyünk a vaksiba.
Gyertek oda Ti is!

Üdv: Pigi

ahh Pigi ha hazaértek a sivatagból akkor jelentkezz mert tartozok neked képekkel ti pedig nászútbeszámolóval ;o)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
ahh Pigi ha hazaértek a sivatagból akkor jelentkezz mert tartozok neked képekkel ti pedig nászútbeszámolóval ;o)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
hu nekem meg vanegy ilyenem most jut eszembe Pigi várok jó képeket azt' megy felfelé http://imi.freeblog.hu/

na reggel indulás lillára! ezúton ezer köszönte Pigi a kerákpárszállítmányozó szerkezetért azaz allah ne adjon neked bajuszt vagy mi ;o)
jameg vágjad a centit ecsím ;o)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Ors:

Hát Oroson már nincs, az tuti... :-\ Biztos odaér ma v. holnap...
Ha most nem jut le hozzám, mondjuk nem gáz... Boszira jössz? Akkor is jó, ha befér a cumódba még ez is....

Pigi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Pigi: és mikor kéne hogy megérkezzen a bukó?? ma beszéltem mamma-val és nem említett ilyesmit :-\

A másik gond, hogy ugyan megyek Lillára, de Bprõl és nem otthonról :-\

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Pigi néztem a képeket ,sirály :o)
sajnálom ,h nem tudtuk megoldani az utazást sajnos ez van. majd bepótolom a lagzin a bulit ;o)))

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás

Szép jó nagyokat mindenkinek.

Jövõ hétre leköltözöm Hmvhelyre és érdeklõdnék lehetne-e csatlakozni tekergetni egy kicsit?
Mennyit szoktatok menni (sebesség, távolság), terep, beton?

Éva

Szia!
sajnos vásárhelyieket nem ismerek és mi orosházán vagyis annak környékén tekergetünk ez 30km-re van vásárhelytõl ha van kedved és idõd átvonatozni szerdán pl 5 körül akkor nosza. ;o)
hogy mennyit szoktunk menni az attól függ mióta nem találkoztunk és pletykával töltjük-e az idõt bringa mellett heverészve vagy tekeréssel. ;o)
általában alkalmanként olyan 10-15km-t tekergetünk ebbõl olyan 60-70% beton de nem lassítunk terepen sem. a sebességrõl nem tudok mit mondani az meg attól függ mennyire vagyunk lusták de ha beindulunk akkor nem tudnak visszaelõzni a robogósok ;o)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Sziasztok!
Nemrég értünk haza a Kõszegrõl, elég pöpec volt, bár nekem valahogy a tavalyi jobban bejött... ::)
- az XC pálya nagyon gyilkos meredekkel indult, az 1. köves-medres résznél Binyó vad vágtája után 2-3 esést is bemutatott, utána jött egy kis település-menti tekergõ, amit furcsáltam, hogy egy kis lépcsõs átjárón kellett folytatni az utat... (lehet, csak nekem volt furi... ;) ). Aztán jött a betonlépcsõs emelkedõ, hát mássza, akinek két anyja van! ;D
Itt csodák csodájára összefutottunk pár orosházi ismerõsünkkel, akik itt vendégeskedtek egy (szintén) orosházáról elszármazott vendéglátójuknál...
Miután kölcsönösen megállapítottuk, hogy kicsi a világ, de mindenhol vannak orosháziak ;) :D ;D, folytattuk utunkat... Kis erdei tekergõzés után végre a hegytetõn találtuk magunkat, ahol egy elég fincsi lejtõn keresztül kegyetlen sebességgel száguldottunk le (én pl. még dobtam is egy hátast, mivel az árok (vagy egy kõ? ::)) kidobott a vége felé!
Ezek után a pályánk összeért a DH-sok ösvényével, melynek a végén egy nagyon meredek, és hosszú csapáson kellett volna lezúzni. Binyó bevállalta, de se én, se Niki nem gondoltuk azt, hogy ezt nekünk találták ki.... Minden elismerésem azé a (szervezõ)csajszié, aki elõttünk, szemünk láttára lement azon meredélyen... És ekkor tudatosult bennünk, hogy az XC verseny itt halad keresztül....

Minden elismerésem a versenyzõké! ;)

Töltöm fel a képeket, ide.

Üdv, Pigi

Ui.: nemsokára Niki is leírja kommentárját! ;)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Szép jó nagyokat mindenkinek.

Jövõ hétre leköltözöm Hmvhelyre és érdeklõdnék lehetne-e csatlakozni tekergetni egy kicsit?
Mennyit szoktatok menni (sebesség, távolság), terep, beton?

Éva

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
kösszi az smst megkaptam!
nem is vonom kétségbe hogy visszapriviztél . tisztában vagyok vele ,hogy 10 privibõl kb 3 nem megy el (még akkor sem ha azt úg yjelzi)
na küldöm a cuccost!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
én..én rögtön válaszoltam is arra... banyek...

:-\

küldöm smsben az a tuti...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
zsír para zsír de mint azt priviben is írtam adjad meg a címet ahová küldjem a cuccost mert így aztán várhatod az örökkévalóságig ;o)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
zsííír...

a szülinapos köszöntõt meg köfi! :) :-*

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
na szombat esti rövid (tényleg rövid volt mert alig 2-3 órára jöttünk össze) kis csevegésrõl készültek képek csubeeéknál. ehun találhatóak.
Pigiéket és Tyitoékat is vártuk de sajnos más elfoglaltság miatt nem tudtak eljönni. sebaj majd legközelebb ;o)

Era: holnap reggel postára adom a cd-t a balcsis fotókkal mert rontani nem akarok a minõségen és eredetiben akartam feltölteni õket de a galéria minduntalan meghiúsítja fondorlatos terveimet. max rakok rá plusz mostanában készült klassz bicajos fotókat még.

Para: reggel neked is postázódik az adag film meg a zenék és a fotókat is küldöm fullosan. meg azok mellé is biggyesztek mostanában készülteket.