Ki mondta, hogy lesz olyan jó, mint a Duna Maraton?
Sokkal jobb lesz!!! 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Started by
olaf
, 2003. October 13. 11:19
Posted 2004. July 05. - 22:17

Posted 2004. July 05. - 20:36

helllloooo!!! neveztem a versenyre, ugye jól tettem?? ??? a duna maratont végigizzadtam (a lejtõkön végigvigyorogtam), asszondták' ez is lesz olyan jó. elsõbálozó vagyok, a Bükkben nem mozogtam még, csak siklóernyõvel nyomultam az Egeden. na az állat volt!!! a kérdés: szervezõdik-e, vagy van-e olyan kocsi/kisbus/nagybusz, stb. ami Pestrõl megy elõzõ nap Egerbe? Abba szívesen beszállnék és persze anyagilag támogatnám a fuvart
nincs sok kedvem vonaton kínlódni. sz'al ha valakinek van szabad kapacitása, ugyan írjon már privit. kössssszi! ja, és szállás! valmi ajánlat? ha jól emléxem, a versenyhonlapon is van valami, megyek és utána is nézek hirtelen. üdv, Balázs

Posted 2004. July 05. - 07:08

Ahogy elnézem a szerverrel van valaMmi gond és hétvégén nyilván nem figyeltek rá, de ma szólok, hogy nézzenek utána.
Posted 2004. July 05. - 00:03

Posted 2004. June 29. - 13:11

A parkolással itt sem lesz gond.
Kaja, pia szintén lesz.
Aki viszont továbbra is a Tescoba vágyik, annak sem kell 1.5 km-nél többet tekernie
Kaja, pia szintén lesz.
Aki viszont továbbra is a Tescoba vágyik, annak sem kell 1.5 km-nél többet tekernie

Posted 2004. June 29. - 12:54

Ez azt jelenti, hogy egybõl bemegyünk a szûk aszfaltra? Az enyhe emelkedõ eddig legalább széthúzta egy kicsit a mezõnyt...Egyébként a tavalyi útvonal csak a végében változik várhatóan.
Igen, jól érted a pálya elejét.
Nem vagyok Tesco rajongó, de tényleg gyorsan lehetett pótolni az elégetett kalóriákat és lehetett parkolni is. Én még zöldet is találtam.Egyébként páran meg azt hiányolták, hogy miért nem inkább zöld területen lesz...
Posted 2004. June 28. - 13:19

Posted 2004. June 28. - 12:44

Brick:
Ha szállásügyben nézelõdsz akkor számíthatok arra, hogy nekem is foglalsz ágyikót?
(olyan is jó lesz mint Sopronban Nektek volt az a kis barakk 8))
Üdv:Szammer
Ha szállásügyben nézelõdsz akkor számíthatok arra, hogy nekem is foglalsz ágyikót?
(olyan is jó lesz mint Sopronban Nektek volt az a kis barakk 8))
Üdv:Szammer
Posted 2004. June 28. - 10:25

Posted 2004. June 28. - 09:19

Nem, nincs korán.
A héten felkerülnek a honlapra a címek és árak, addig várj, ha nem akarsz magad keresgetni.
A héten felkerülnek a honlapra a címek és árak, addig várj, ha nem akarsz magad keresgetni.
Posted 2004. June 27. - 23:46

Posted 2004. June 25. - 13:29

Térkép rövidesen lesz, csak a tavasz és a nyár eleje elég esõs volt a Bükkben, ezért halasztottuk a pályabejárást amíg lehet, illetve a Kisnánai OX elég rendesen elvitte az idõnket (március óta oda jártunk és a pályát építettük). Viszont most már nincs több kifogás, ezt kell csinálnunk 
Egyébként a tavalyi útvonal csak a végében változik várhatóan.
Azért lesz jobb a bányánal, mivel a Tesconál nem tudjuk, még most sem, hogy idén is ott lesz-e a Ralli, illetve ha minden igaz bõvítik az éületet és az akkorra várható.
Szintén fontos, hogy így kikerültük a vasúti átjárót a cél elõtt, amit személy szerint is "gázosnak" tartottam, fõleg így, hogy már E2-s verseny.
Egyébként páran meg azt hiányolták, hogy miért nem inkább zöld területen lesz...

Egyébként a tavalyi útvonal csak a végében változik várhatóan.
Azért lesz jobb a bányánal, mivel a Tesconál nem tudjuk, még most sem, hogy idén is ott lesz-e a Ralli, illetve ha minden igaz bõvítik az éületet és az akkorra várható.

Szintén fontos, hogy így kikerültük a vasúti átjárót a cél elõtt, amit személy szerint is "gázosnak" tartottam, fõleg így, hogy már E2-s verseny.
Egyébként páran meg azt hiányolták, hogy miért nem inkább zöld területen lesz...
Posted 2004. June 25. - 12:59

Mikor lesz útvonalról térkép? A Mátra Maratonról már van, pedig az késõbb lesz. :-X
Ha jól értem Beef, akkor a nyomvonal eleje nem változott, csak annyiban különbözik a tavalyitól, hogy a rajt 3-4 km-rel beljebb került az útvonalon, így kimarad a sík területen a "bemelegítés", vagyis egybõl emelkedõn kezdünk.
Szerintem jobb volt a célterület lakott területen, mert vannak boltok, meg mosdó a Tes*oban. Kiváncsi vagyok miért lesz jobb a bányánál ...
Ha jól értem Beef, akkor a nyomvonal eleje nem változott, csak annyiban különbözik a tavalyitól, hogy a rajt 3-4 km-rel beljebb került az útvonalon, így kimarad a sík területen a "bemelegítés", vagyis egybõl emelkedõn kezdünk.
Szerintem jobb volt a célterület lakott területen, mert vannak boltok, meg mosdó a Tes*oban. Kiváncsi vagyok miért lesz jobb a bányánál ...
Posted 2004. June 25. - 11:17

Mivel ilyen jól megbeszéltétek, én már nem szólnék bele 
Viszont ami lényeges,
HELYSZÍN VÁLTOZÁS!!!
A rajt/cél átkerült az OMYA kõbánya bejáratához (akik korábban indultak, azoknak írom, hogy az elsõ aszfaltos mászás a városon kívül).
Itt kicsit több a hely, érdekesebb lesz a pálya vége, közel a Hillclimb pálya, erdõ is van, mi kell még?

Viszont ami lényeges,
HELYSZÍN VÁLTOZÁS!!!
A rajt/cél átkerült az OMYA kõbánya bejáratához (akik korábban indultak, azoknak írom, hogy az elsõ aszfaltos mászás a városon kívül).
Itt kicsit több a hely, érdekesebb lesz a pálya vége, közel a Hillclimb pálya, erdõ is van, mi kell még?

Posted 2004. June 18. - 23:08

Posted 2004. June 18. - 12:31

misee: nem akartalak begmántani! ha mégis sikerült, bocs! csupán egy csendben tett megjegyzésnek szántam... és semmiképp sem egy újabb provokálásnak, vagy ellenségeskedésnek!!!
Béke! ;D ;D ;D
Béke! ;D ;D ;D
Posted 2004. June 18. - 09:49

Kedves ggx!
Ha megnézed a helyesbítõs beírásomat, az módostva van. Akkor módostottam miután leírtam. Következésképp tudom hogy lehet módostani. Az elsõhöz direkt nem akartam hozzányúlni.
Ha megnézed a helyesbítõs beírásomat, az módostva van. Akkor módostottam miután leírtam. Következésképp tudom hogy lehet módostani. Az elsõhöz direkt nem akartam hozzányúlni.
Posted 2004. June 18. - 05:58

Posted 2004. June 18. - 00:21

abszolút nem kötekedés képpen, de van a hozzászólásod tetején egy módosít gomb, az ilyenkor jó szolgálatot tehet...

Posted 2004. June 17. - 23:54

Bocs, nem adriem, hanem adirem.
Egyébként is ezt a jelölõs dolgot már beef-fel tök korrekten megdumáltuk.
Egyébként is ezt a jelölõs dolgot már beef-fel tök korrekten megdumáltuk.