És én is , mert a tavalyi 3.helyet javítani kell:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Started by
olaf
, 2003. October 13. 11:19
Posted 2004. July 15. - 21:17

Posted 2004. July 15. - 21:11

Posted 2004. July 15. - 21:07

beef: lesz térkép vasárnapig?
ezt a hétvégét pályabejárásra szántam, de az útvonal ismerete nélkül nehezen menne :-X
csak azért, hogy hogy tervezzem a hétvégém
thx.
ezt a hétvégét pályabejárásra szántam, de az útvonal ismerete nélkül nehezen menne :-X
csak azért, hogy hogy tervezzem a hétvégém
thx.
Posted 2004. July 15. - 19:02

Posted 2004. July 15. - 17:01

Felkerült a 100 és 40 km pályarajz és szinttérkép.
Az "ötvenötön" még szigorítunk egy kicsit ;D
Az "ötvenötön" még szigorítunk egy kicsit ;D
Posted 2004. July 15. - 16:57

Mi?
Fizetni azért, hogy aztán többen tudjanak fizetni a vonatgyért + biciklijegyért??
Eztet én sohase nem fogom megérteni azzal a hüle fejemmel...(bár elhiszem, ha mondod, de hihetetlenül nagy marhaság...sõt).
A MÁV lassan azt jelenti: Mennyi Állat Vonatozik.
Bár mint a nagy költõtõl tudjuk, a MÁV nem szállít marhákat. Csak alkalmaz.
Bocs az OFF-ért, de hát ez... >
??? :-\
Fizetni azért, hogy aztán többen tudjanak fizetni a vonatgyért + biciklijegyért??
Eztet én sohase nem fogom megérteni azzal a hüle fejemmel...(bár elhiszem, ha mondod, de hihetetlenül nagy marhaság...sõt).
A MÁV lassan azt jelenti: Mennyi Állat Vonatozik.
Bár mint a nagy költõtõl tudjuk, a MÁV nem szállít marhákat. Csak alkalmaz.
Bocs az OFF-ért, de hát ez... >

Posted 2004. July 15. - 15:23

Szeretnénk az idén is bicajszállítót kérni, de a MÁV malmai lassan õrölnek, már nem úgy mûködik mint tavaly és még elképzelhetõ, hogy fizetni is kell érte 
De rajat vagyunk az ügyön...

De rajat vagyunk az ügyön...
Posted 2004. July 15. - 12:02

Posted 2004. July 15. - 11:24

Még nem biztos, de lehet, hogy a maraton idejére lesznek a forgalmasabb járatokon bicajszállító kocsik. Nesta, ti Pestrõl jöttök?
Posted 2004. July 14. - 21:28

szállásról: tavaly elött Felsötárkányban laktunk a Hotel Táltosban. Van turista kategoriája is, ami viszonylag olcsó. Az árban benne van a reggeli is, amit természetesen levonnak, ha nem kéred. A szállás az idei rajthoz szerintem még közelebb is van, mint az egri kollégiumok. A házak az erdöben vannak, messze - az egyébként nem túl forgalmas - föúttól, szép nagy parkolóval. Nekem nagyon tetszett annak idején, úgyhogy idén is oda megyünk.
Néhány barátommal szombaton megyünk vonattal. Ha összegyülnénk páran, akkor el lehetne intézni MÁVnál, hogy adjanak külön bicikliszállítót.
Csatlakozik valaki?
nesta
Néhány barátommal szombaton megyünk vonattal. Ha összegyülnénk páran, akkor el lehetne intézni MÁVnál, hogy adjanak külön bicikliszállítót.
Csatlakozik valaki?
nesta
Posted 2004. July 11. - 11:55

Ma-gellán: Pestrõl megyek, minden bizonnyal vonattal.
Hazafele még nemtudom mi lesz, lehet ottalszom még 1 éjszakát majd az is kialakul...
már 2en vagyunk hurrá 8)
Hazafele még nemtudom mi lesz, lehet ottalszom még 1 éjszakát majd az is kialakul...
már 2en vagyunk hurrá 8)
Posted 2004. July 11. - 11:12

hali! saaaajna nem jött válasz a múltkori kérdésre, télleg nem megy senki nagyobb autóval/busszal (amivel bringát lehet szállítani) Pestrõl Egerbe aug. 7-én ??? ??? :-\ ha mégis, szóljon már plííz, beszállnék! köszi, Balázs
Posted 2004. July 11. - 11:03

felkerült netre az elsõ szálláshely, 4ágyas kolesz. szervezõdjünk, ki tert velem? Kex, Szammer?
üdv Brick! én kérdeztem a szállást a verseny honlapján, csak kéne elõtte valahol szunyálni egy keveset...szóval benne vagyok én is a kolis szállásban. Pestrõl mentek? Balázs
Posted 2004. July 11. - 09:50

felkerült netre az elsõ szálláshely, 4ágyas kolesz. szervezõdjünk, ki tert velem? Kex, Szammer?
Posted 2004. July 10. - 12:20

Posted 2004. July 10. - 10:42

Nemfáj! A vasúttól (ha nem bringával vagytok) menjetek ki az állomással szemben levõ négysávos útra és ott lesz 1 buszmegálló, ott szálljatok a fel a 10-es vagy 14-es buszra, azzal menjetek ki a városból és amikor már nincsenek házak és az út bal oldalán levõ raktárat is elhagyjátok akkor lesz 1 buszmegálló ahol az út elágazik két felé, na nektek ott kell leszállnotok! Ha megnézed a Bükk Maraton oldalán az Eger térképet, akkor ott kell leszállnotok, ahol elágazik az út, és az egyik irányba a Hillclimb felé lehet menni a másikban pedig a maraton startja felé. A buszmegállótól ne jobbra a sínek felé hanem balra (a tavalyi maraton útvonalán) menjetek el, onnan még úgy 500 m séta a rajt-cél terület.
Gyalog elég messze van a vasútállomástól, azt semmiképp sem ajánlanám. Meg még a taxi is egy lehetõség. De a legolcsóbb szerintem a buszozás.
Gyalog elég messze van a vasútállomástól, azt semmiképp sem ajánlanám. Meg még a taxi is egy lehetõség. De a legolcsóbb szerintem a buszozás.
Posted 2004. July 10. - 09:50

Hogyan lhet a vasútállomás tájékáról eljutni a rajthoz? Olyanoknak, akik nem biciklivel vannak.
Posted 2004. July 07. - 11:43

Szépen lassan gyûlik a pályáról az infó, a 100km-t már végigmértük, igaz sokszor kihagyott a GPS ezért kozmetikáznom kell 
A szint a 100-ról már megtekinthetõ.
Az 55km-t ma végigjárjuk, a 40 már megtörtént, csak az vihar megtréfált, de majd összeollózom a százasból
!FIGYELEM!
Ismét leírom a fontosabb tudnivalókat (mivel vannak akik nem olvasnak vissza ;D ).
Helyszínváltozás: a Tesco parkoló helyett az OMYA kõbányában lesz a rajt/cél és minden egyéb!
(A honlapon az Eger térképnél megtekinthetõ.)
Idõmérés: mivel chipes rendszer lesz ezért hozz magaddal kauciónak és bérleti díjnak +6500 jó magyar forintot. Ebbõl a verseny végén, ha leadod a chipet visszakapsz 6000 Ft-ot.
Egyenlõre ennyi, ha hétfõig nem jelentkezem akkor a salzkammerguti maraton megviselt

A szint a 100-ról már megtekinthetõ.
Az 55km-t ma végigjárjuk, a 40 már megtörtént, csak az vihar megtréfált, de majd összeollózom a százasból

!FIGYELEM!
Ismét leírom a fontosabb tudnivalókat (mivel vannak akik nem olvasnak vissza ;D ).
Helyszínváltozás: a Tesco parkoló helyett az OMYA kõbányában lesz a rajt/cél és minden egyéb!
(A honlapon az Eger térképnél megtekinthetõ.)
Idõmérés: mivel chipes rendszer lesz ezért hozz magaddal kauciónak és bérleti díjnak +6500 jó magyar forintot. Ebbõl a verseny végén, ha leadod a chipet visszakapsz 6000 Ft-ot.
Egyenlõre ennyi, ha hétfõig nem jelentkezem akkor a salzkammerguti maraton megviselt

Posted 2004. July 07. - 08:56

vendég_kulpeter_*
Posted 2004. July 07. - 08:33

Hello Mindenkinek!
Lécci mondja meg valaki, mikor lesz ez a maraton, illetve honnan indul, mert még nem találtam meg visszaolvasva a hozzászólásaitokat... És, hogy hol lehet nevezni.
Köszi a segítséget!
p
Lécci mondja meg valaki, mikor lesz ez a maraton, illetve honnan indul, mert még nem találtam meg visszaolvasva a hozzászólásaitokat... És, hogy hol lehet nevezni.
Köszi a segítséget!
p