Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
655 replies to this topic

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
1. Az igaz, hogy nem indultam, de a pályán kint voltam... És hát pont ott voltam, ahol voltak hiányok. Szerintem.
2. Az elõzõ kettõn indultam, többször bosszantó volt megállni jel hiányában.
3. Amúgy csak hirtelen felindulásból szóltam be, mikor a Luki nevû gyerek beírt Nekünk.
4. A tavaly-t így írjuk.
5. Én nem fantázianéven futok ugye, mert vállalom a véleményemet. Szeretném megtudni Te ki vagy adriem priviben, mert gondolom ismerjük egymást, ha tudod hogy nem indultam tavaly.
6. Amúgy nem akarok harcolni meg ellenségeskedni, épp ma vállaltuk be, hogy segítünk megcsinálni a csurgói és esetleg az ördögoldali itatópontot is.

béke

adirem

adirem

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
misee: nem akarlak megbántani, de Te NEM IS INDULTÁL TAVAJ!!!!! és ezt mindketten jól tudjuk! akkor, h. mondhatsz véleményt?!

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS!

Mindjárt itt a június 30, most 3.500 Ft a nevezés, utána 4.000 lesz.

Még nem késõ...

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Sztem a fax is ok.

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Akkor majd küldöm a levelet.
Vagy a fax is megteszi?

Köszi a választ.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Sztem küldj egy levelet a visszaigazolási szelvény másolatával+ a nevekkel. És a többi adattal. Ádám jobban örülne neki.

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Sziasztok!

Egyszerre 5 fõt akarok befizetni. Ha a neveket ráírom arra a szép rózsaszín csekkre akkor nektek (rendezõ)az megfelel?

NObody

NObody

vendég

• fórumtag
  • 57 posts

Köszi a pozitív hozzáállást! ;) A jel-leszedõkre nem is gondoltam, õket tényleg nem lehet "kiküszöbölni". Ha sikerül javítani a kijelölésen akkor minden zsír lesz! Sok sikert hozzá!

Nagyjából azért behatárolhatóak azok a területek ahol minden évben valami jóakarónk megmásítja a pályát. Idén ott fogom várni a vadászmester cimborámmal, és sóstölténnyel a hátsójában fog távozni. Nem veszélyes, de annál inkább fájdalmas lövés. Meglátjuk, hogy lesz-e bátorsága eljönni. Mi várni fogjuk.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Ép tegnap tárgyaltam egy céggel. Nos talán elválalják a pálya teljes aszfaltozását..... ;D Ezt a kijelölést szántással sem lehetne elboronálni ;D

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Köszi a pozitív hozzáállást! ;) A jel-leszedõkre nem is gondoltam, õket tényleg nem lehet "kiküszöbölni". Ha sikerül javítani a kijelölésen akkor minden zsír lesz! Sok sikert hozzá!

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
MÉg több jelölés és rendezõi sorfal végig a pályán! Ha valaki úgy is eltéved, annak ajándék tájékozódási tanfolyam! ;D

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Misee!
Valószínûleg igazad van, mi próbáltunk mindenhol egyértemû jelöléseket használni. Viszont minden évben voltak "kedves" emberek akik a könnyen mozdítható jelöléseket eltulajdonították. A verseny napján egy motoros végigment a pályán és ahonnan hiányzott jelölés pótolta. De ezek után is tüntek el sajnos. Idén próbálunk még több jelölést használni.

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Én speciel a hosszú távra gondolok. Ott azért olyan 60-70 km után egyedül marad az ember... Tömegrõl nem igazán lehet beszélni. Na ilyenkor nem olyan kellemes megállni egy döngetõs lefelén egy keresztezõdésben és keresni a kõport, mert ugye nem biztos hogy az egyenes út a helyes. Persze a környékeden semmi jel a fákon. Választasz egy utat és míg meg nem látsz egy kóbor jelzést, addig benned van a kétség:vajon jó úton jössz-e. Az aszfaltra festett jelek sem jól észrevehetõk szerintem. Egy jelzés akkor a legegyértelmûbb ha már messzirõl látszik, még mielõtt beérnél az adott keresztbe. Nekem sokat elvesz az élvezeti értékbõl, ha gondolkodni kell azon, merre menjek.

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
Nem tudom mi a problémád a tavalyi kijelöléssel misee. Sztem az a fehér kõporos jelzés mindenhol jól láthatóan meg volt oldva (a rövidtávon biztosan). Ráadásul ha nem Te vagy az elsõ, akkor csak a tömeget kell figyelned. Sok ember közül valaki úgyis észreveszi, ha eltévedtetek. Ha pedig Te vagy az elsõ, akkor már valószínûleg ismered a pályát ;)
Hallottam, hogy voltak, akik tavaly elött eltévedtek, de - ne haragudjatok - sztem ahhoz 'nagyon figyelmetlennek' kell lenni ...

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
GPS-t inkább az indulóknak kellett volna osztanotok az elmúlt években, hogy eltaláljanak a pályán! Megelégednék azzal, ha egy mezei kilométerórával vagy térképpel mérnétek le az útvonalat, de normálisan lenne kijelölve!

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Csak azért írok, hogy aki még nem nevezett, az április 30-ig még 3000 Ft-ért megteheti.
Késõbb ne sírjatok, hogy drága ;)

NObody

NObody

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Hastáncoslányok:

A Kisnána OX-en kaphatsz némi ízelítõt a Bükkmaratonos hastáncoslányokból

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Vettem, meglesz! Csak járható pálya kellene már hozzá :(

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
Való igaz, hogy GPS-sel lesz felmérve a pálya (tavaly a rövid táv már azzal volt) Majd mondom Beefnek, hogy ha lehet, akkor rakja fel a honlapra a trackeket.

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
huh, az király lenne!
Mindig is piszkálta a csõröm, hogy hogyan csináljátok a szinttérképeket. Kézzel, vagy szgéppel, de hogyha a GPSt is bevetitek, akkor mindjárt egyszerûbb.