Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

IV. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
655 hozzászólás a témában

atee

atee

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Ki mondta, hogy lesz olyan jó, mint a Duna Maraton?
Sokkal jobb lesz!!! 8)

Ma-gellán

Ma-gellán

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
helllloooo!!! neveztem a versenyre, ugye jól tettem?? ??? a duna maratont végigizzadtam (a lejtõkön végigvigyorogtam), asszondták' ez is lesz olyan jó. elsõbálozó vagyok, a Bükkben nem mozogtam még, csak siklóernyõvel nyomultam az Egeden. na az állat volt!!! a kérdés: szervezõdik-e, vagy van-e olyan kocsi/kisbus/nagybusz, stb. ami Pestrõl megy elõzõ nap Egerbe? Abba szívesen beszállnék és persze anyagilag támogatnám a fuvart :) nincs sok kedvem vonaton kínlódni. sz'al ha valakinek van szabad kapacitása, ugyan írjon már privit. kössssszi! ja, és szállás! valmi ajánlat? ha jól emléxem, a versenyhonlapon is van valami, megyek és utána is nézek hirtelen. üdv, Balázs

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Ahogy elnézem a szerverrel van valaMmi gond és hétvégén nyilván nem figyeltek rá, de ma szólok, hogy nézzenek utána.

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Miért nem nyílik meg az oldalatok magyar verziója?
Mert nem megy.

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
A parkolással itt sem lesz gond.
Kaja, pia szintén lesz.
Aki viszont továbbra is a Tescoba vágyik, annak sem kell 1.5 km-nél többet tekernie :)

Bzmot

Bzmot

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

Egyébként a tavalyi útvonal csak a végében változik várhatóan.

Igen, jól érted a pálya elejét.

Ez azt jelenti, hogy egybõl bemegyünk a szûk aszfaltra? Az enyhe emelkedõ eddig legalább széthúzta egy kicsit a mezõnyt...

Egyébként páran meg azt hiányolták, hogy miért nem inkább zöld területen lesz...

Nem vagyok Tesco rajongó, de tényleg gyorsan lehetett pótolni az elégetett kalóriákat és lehetett parkolni is. Én még zöldet is találtam.

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Nagy kihívás lesz annál rosszabb helyet szerezni ;D ;D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Brick:

Ha szállásügyben nézelõdsz akkor számíthatok arra, hogy nekem is foglalsz ágyikót?
(olyan is jó lesz mint Sopronban Nektek volt az a kis barakk 8))

Üdv:Szammer

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Nagyszerû 8)

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Nem, nincs korán.
A héten felkerülnek a honlapra a címek és árak, addig várj, ha nem akarsz magad keresgetni.

BrickTop

BrickTop

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Korán van még szállást szervezgetni??

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Térkép rövidesen lesz, csak a tavasz és a nyár eleje elég esõs volt a Bükkben, ezért halasztottuk a pályabejárást amíg lehet, illetve a Kisnánai OX elég rendesen elvitte az idõnket (március óta oda jártunk és a pályát építettük). Viszont most már nincs több kifogás, ezt kell csinálnunk :)
Egyébként a tavalyi útvonal csak a végében változik várhatóan.

Igen, jól érted a pálya elejét.

Azért lesz jobb a bányánal, mivel a Tesconál nem tudjuk, még most sem, hogy idén is ott lesz-e a Ralli, illetve ha minden igaz bõvítik az éületet és az akkorra várható. :(
Szintén fontos, hogy így kikerültük a vasúti átjárót a cél elõtt, amit személy szerint is "gázosnak" tartottam, fõleg így, hogy már E2-s verseny.

Egyébként páran meg azt hiányolták, hogy miért nem inkább zöld területen lesz...

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Mikor lesz útvonalról térkép? A Mátra Maratonról már van, pedig az késõbb lesz. :-X
Ha jól értem Beef, akkor a nyomvonal eleje nem változott, csak annyiban különbözik a tavalyitól, hogy a rajt 3-4 km-rel beljebb került az útvonalon, így kimarad a sík területen a "bemelegítés", vagyis egybõl emelkedõn kezdünk.
Szerintem jobb volt a célterület lakott területen, mert vannak boltok, meg mosdó a Tes*oban. Kiváncsi vagyok miért lesz jobb a bányánál ...

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Mivel ilyen jól megbeszéltétek, én már nem szólnék bele ;)

Viszont ami lényeges,
HELYSZÍN VÁLTOZÁS!!!

A rajt/cél átkerült az OMYA kõbánya bejáratához (akik korábban indultak, azoknak írom, hogy az elsõ aszfaltos mászás a városon kívül).
Itt kicsit több a hely, érdekesebb lesz a pálya vége, közel a Hillclimb pálya, erdõ is van, mi kell még? :)

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
OK. Amúgy egyáltalán nem bántottál meg vagy ilyesmi.

Szent a béke! ;D ;D ;D

adirem

adirem

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
misee: nem akartalak begmántani! ha mégis sikerült, bocs! csupán egy csendben tett megjegyzésnek szántam... és semmiképp sem egy újabb provokálásnak, vagy ellenségeskedésnek!!!

Béke! ;D ;D ;D

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Kedves ggx!

Ha megnézed a helyesbítõs beírásomat, az módostva van. Akkor módostottam miután leírtam. Következésképp tudom hogy lehet módostani. Az elsõhöz direkt nem akartam hozzányúlni.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
az is jo szolgalatot tenne ha nem szolnal bele..szerintem O is tudja

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
abszolút nem kötekedés képpen, de van a hozzászólásod tetején egy módosít gomb, az ilyenkor jó szolgálatot tehet... ;)

misee

misee

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Bocs, nem adriem, hanem adirem.
Egyébként is ezt a jelölõs dolgot már beef-fel tök korrekten megdumáltuk.