Elég vegyes érzelmeim vannak a maraton után! Idén kezdtem maratonozni, így összehasonlítani csak más már lezajlott maratonokkal tudom.
Ami tetszett:
- a pálya gyönyörû helyen ment, jó volt az elosztása
- a kijelölés szvsz tökéletes volt. Eltévedni még szándékosan sem lehetett volna, a veszély-, és egyéb jelzõtáblák pedig nagyon jók voltak!!! Gratula!
Ami viszont negatív (ez persze teljesen szubjektív!)
- a sátor szvsz kicsi volt! És annak is a felét a nevezés és a chipesek foglalták el!
- hosszú távon az elsõ 4 pontnál nem volt kaja, csak szinezett víz!!!!!! a szervezõk dolga megoldani a problémákat, és nem pedig a karjukat tárogatni, h. keveset kaptunk!!! Azt hiszem, h. 5000ft-ért nem csak agyon higított energiaitalnak kéne lennie a pontoknál!!! Más maratonokon kevesebb pénzért jobb az ellátás! Ha legalább jeleztétek volna, h. kevés lesz az ellátmány, akkor kirámolom a fél Tescot, és nem gond! De így... :-\
- A végén nem volt víz a kerékpár mosóban!! Ez megint egy olyan probléma, amirõl némi elõrelátással lehetett volna gondoskodni. Pl. meg kelett volna beszélni a bányásokkal, h mennyi vízre van szükségünk!!! Ha mást nem, rendelni egy tartály kocsit!
- Számomra a legnagyobb probléma az volt, h. mire beértünk, nem volt már lent a szõnyeg, és a célkaput is bontották!!! Ehhez még csak szervezõi képesség sem kell, csak némi odafigyelés, és a másik megbecsülése!!!! Lehet, h. az utolsók között értem be, de akkor is ugyanúgy befizettem a pénzt, végig szenvedtem a hosszútávot, mint azok akik elõttem beértek! Nem hiszem, h. ezen a plusz félórán-órán múlt volna a dolog! Ez a másik ember semmibevétele!! Az én szememben pedig a bunkóság kategóriája!!! így mi a ******-nek béreltem chipet, hisz a célszõnyeg már nem volt meg!!! Szvsz a célterületet addig nem szabad szétszedni, amíg a seprû be nem ért!!! Ez a minimum ennyi pénzért! >

>

:-\
És azt hiszem arról sem a versenyzõk tehetnek, h. majd másfél órát késett a rajt...
Összegezve: sajnos csalódnom kellett! Nagy elvárásokkal jöttem, mert az elõzõ években agyon dícsérték ezt a maratont! Hát... :-\
Nem mondom, h. nem jövök jövõre, mert azért annyira nem volt rossz, de mindenesetre hátrébb csúszott a listámon. Idén már februárban neveztem, és egy csomó fontos programot mindtam le, h. itt lehessek! Jövõre biztos nem nevezek elõre, hanem ha épp rá érek, és nincs fontosabb dolgom, akkor talán eljövök!
Remélem jövõre újra tudjátok hozni az elmúlt évek színvonalát! Sok sikert hozzá! Üdv!
Amar