Az õzeket csak a dh-s kartársak értenék. A lényege, míg toltuk felfelé a bringákat a pályán 1x csak csörtetést hallunk. Mi azt hittük jön vki bringás, aztán "csak" 1 csapat õz volt, amint õk is bepróbálták a pályát, csak keresztben. Az meg jó, ha ilyen simán lehet õket látni.
Ágasvár nem tudom merre van a pályához képest, de amit gorgo is mondott, az patent szállás volt, ahol szundiztunk. Hatalmas társalgó, emeleti terasz, tv az esti meséhez, szoli ;D , 2 csacsi, hinta!!, sütögetõ rész kint és ha nem férnénk el a házban, akkor sok kis kulipintyó is vagyon!!! És mind nagyon közel mindenhez. A patent vacsihelyünk , emlékeztek gyerkõcök? Na, az tök jó hely. Csak elfeledtem az árat, de meg lehet kérdezni. Megkérdem a skacokat, hogy télleg 1200 volt-e. De, ha sokan megyünk biztosan lesz kedvezmény és tündéri a háziasszony!És télleg minden komfort van! Na??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
PreMecsek Maraton "Avagy túlélni Tyito haláltúráját"
Indította
Setike
, 2003. október 12. 21:34
Írta 2003. október 20. - 10:45
Írta 2003. október 19. - 00:50
ja azt kiizomkodtam belole!
nyugi!
meg a gyartja es forgalmazza pvc asztalteritot is megigazitottam rajta!
mert jo fel vagyok...
nyugi!
meg a gyartja es forgalmazza pvc asztalteritot is megigazitottam rajta!
mert jo fel vagyok...
Írta 2003. október 18. - 21:45
Azért el tudom képzelni a takarító arcát, mikor meglátja az asztalt a szekrényben…! ;D ;D ;D
Amar
Amar
Írta 2003. október 18. - 19:02
sztorno!!!!!!!!!!!!!!
farok vagyok
meg lama is!
csak egy helyen nem neztem meg a kis hatizsakomban!
de ott volt.
vegulis elfelejtettem, hogy hatizsak a hatizsakban-t jatszottam.
no mindegy...
farok vagyok
meg lama is!
csak egy helyen nem neztem meg a kis hatizsakomban!
de ott volt.
vegulis elfelejtettem, hogy hatizsak a hatizsakban-t jatszottam.
no mindegy...
Írta 2003. október 18. - 14:06
Nálam nincsen, de sztem a házban sem hagytad... Én úgy emléxem, hogy megnéztük egy párszor, hogy hagyunk -e ott valamit, de emlékeim szerint üresen adtuk vissza a házat...
Hopsz, asszem az asztalt is bennehagytuk a szekrényben... : :-X
Hopsz, asszem az asztalt is bennehagytuk a szekrényben... : :-X
Írta 2003. október 18. - 12:58
csavarhuzo meg imbusz is van rajta kis kotelkevel.
el van hagyva alltalam.
nemtom, hogy kolcson adtam-e vagy elhagytam-e!
koszike
Írta 2003. október 16. - 21:27
Ebben az évben voltunk a mátrai dh-n és sikerült egy igen jó szállást találniuk Mátraszentimrén Begbiéknek.Úgy emlékszem hogy nagyjából 1200/fõ/éj ,és volt fûtés.
Írta 2003. október 16. - 20:17
Nekem mindig muszáj volt valamit megülni. Korábban rengeteget lovagoltam (minek is tagadjam), most meg bringázom. De egybõl tudnék két olyan lányt mondani, aki szintén igy van ezzel! Ez szerintem valami kényszer a nõkben ;D
Ágasvár: télen nem vállalnám be, mivel se villany, se viz nincs ott. Jól tudom?
Ágasvár: télen nem vállalnám be, mivel se villany, se viz nincs ott. Jól tudom?
Írta 2003. október 16. - 14:25
najaTudjuk Lens! Tudjuk!
http://vigo.uw.hu/kozma/DSCF0020.JPG
http://www.freeweb.h...ft/img_0250.jpg
Írta 2003. október 16. - 13:02
Írta 2003. október 16. - 12:31
Mátra: Ágasvári turistaház !
ott sztem nagyon király lenne egy hétvége
bár nemtom milyen közel van a dh pályához, de Ágasvárról lefelé is nagyon meredek
ott sztem nagyon király lenne egy hétvége
bár nemtom milyen közel van a dh pályához, de Ágasvárról lefelé is nagyon meredek
vendég_Charon_*
Írta 2003. október 16. - 11:15
Írta 2003. október 16. - 11:12
Írta 2003. október 16. - 09:18
Ó igen, legyen istálló! Imádom a lovakat meg a lószagot!
Ezeken a településeken amikor ottjártam, nem láttam olcsóbb szállás. Gondolok itt arra, hogy se koleszt se iskolát. Magánszállást lehet olcsón találni vajon? Mondjuk ha sokan vagyunk, csak odaadják fejenként 1200-ért?!
Ezeken a településeken amikor ottjártam, nem láttam olcsóbb szállás. Gondolok itt arra, hogy se koleszt se iskolát. Magánszállást lehet olcsón találni vajon? Mondjuk ha sokan vagyunk, csak odaadják fejenként 1200-ért?!
Írta 2003. október 16. - 09:15
mátrai szállás: mátraszentiimre, mátraszentlászló bármelyike szóba jöhetne... a faluban valszeg lehetne olcsó szálást találni... pölö egy nagyobb házat... istállót... :
Írta 2003. október 16. - 09:13
Az õz hogy jön be a képbe? Ez valamiféle utalás a vacsira? ;D
Ja, Mátrában hol lenne érdemes megszállni, ami közel van a dh pályához?
Ja, Mátrában hol lenne érdemes megszállni, ami közel van a dh pályához?
Írta 2003. október 16. - 09:11
Én gyerkõc koromba jól beáztattam az ominózus rágós felületet és kikapargattam a körmömmel. Kicsit hosszadalmas meló volt, de célravezetõ.. :-\
Jövõre mehetnénk a Mátrába. Ottan még nem voltunk 1ütt talizni - maratonozni már igen. És akkor megint lenne mindenféle pálya. Legalább mindenki belekukkanthatna a legdurvább dh pályácskánkra és megnézhetnétek, mire mondta azt Para, hogy Õ nem megy le ott többet
És õzek is biztosan járnának arra.
Jövõre mehetnénk a Mátrába. Ottan még nem voltunk 1ütt talizni - maratonozni már igen. És akkor megint lenne mindenféle pálya. Legalább mindenki belekukkanthatna a legdurvább dh pályácskánkra és megnézhetnétek, mire mondta azt Para, hogy Õ nem megy le ott többet
És õzek is biztosan járnának arra.
Írta 2003. október 15. - 19:14
Grrrrh.... > SENKI NE DOBÁLJA SZÉT A RÁGÓKAT!!! Már 3 napja fagyasztom, de nem keményedik az a trutyi... > De a fagyasztó már büdösödik... : Sztem az lesz a vége, hogy ki fogom vasalni egy nedvszívó papírt közbeiktatva...
Azon a kis kutas falun azóta is sokat gondolkodom... Valahogy beitta magát a kis patyolattiszta lelkembe... : De komolyan! Mit csinálnak télen? Hogy fürödnek? Hóban? ??? Az buli! ;D
Bocs, ha hülye vagyok, de már harmincvalahányórája nem aludtam, és még a monoblokkom használhatósága is kétséges a nagy kattogások miatt...
Azon a kis kutas falun azóta is sokat gondolkodom... Valahogy beitta magát a kis patyolattiszta lelkembe... : De komolyan! Mit csinálnak télen? Hogy fürödnek? Hóban? ??? Az buli! ;D
Bocs, ha hülye vagyok, de már harmincvalahányórája nem aludtam, és még a monoblokkom használhatósága is kétséges a nagy kattogások miatt...
Írta 2003. október 15. - 08:29
era: ;D ;D ;D no igen... ("engedjünk le egy lámpát!" ;D )
obsidian: a rágót általánosságban a szövetekbõl úgy tudod kivenni, ha lefagyasztod... próbáld ki...
:éef::
obsidian: a rágót általánosságban a szövetekbõl úgy tudod kivenni, ha lefagyasztod... próbáld ki...
:éef::