Eszembe jutott, hogy vizet kellene vinni magunkkal fel a teához, leveshez. Mindenki számoljon az adagjával. Vagy van valahol forrás?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szikla- és hegymászás, túrák gyaloghintóval
Indította
vendég_Charon_*
, 2003. október 01. 09:09
Írta 2004. február 26. - 14:05

Írta 2004. február 26. - 13:46

azért kihagynám a medvebelsõ izgalmait ;D sztem így is elég izgi lesz ;D ;D
-már teljesen be vagyok zsongva ettõl a hétvégétõl :
ja, nincs lámpám... :
... remélem majd nekem is jut fényetekbõl
holnap ....!!!
-már teljesen be vagyok zsongva ettõl a hétvégétõl :

ja, nincs lámpám... :

holnap ....!!!

Írta 2004. február 26. - 09:23

öö... Én nem hiszem hogy találkoznátk farkassal vagy medvével... talán ez utóbbival való talákozásnak nagyobb az esélye, de ez is igeniegn elenyészõ
sajna teszem hozzá, mert ez csak azt jelenti, hogy eléggé eltûnõben vannak arra felé...

Írta 2004. február 26. - 09:08

Thommey tegnap azt mondta, hogy az elsõ barlang egy sziklafalban van. Sötétben kell megtalálnunk és még fel is mászhatunk. Remélem nem lesz foglalt, gondolok itt farkasra, vagy medvére, bár Mellon szerint odabújhatnánk melegedni hozzá. 
Izgi lesz, de én szeretem az izgalmas dolgokat.
Holnap már kezdõdik a kaland, remélhetõleg egyikünk sem fagy kopogósra az éjszaka. Hétfõn majd beszámolunk a kalandokról, ha még mozognak az ujjaink.

Izgi lesz, de én szeretem az izgalmas dolgokat.

Holnap már kezdõdik a kaland, remélhetõleg egyikünk sem fagy kopogósra az éjszaka. Hétfõn majd beszámolunk a kalandokról, ha még mozognak az ujjaink.
Írta 2004. február 25. - 17:37

Írta 2004. február 25. - 16:00

csak kiépített barlangot ajánlok... 
(a martonházi aragonit barlang kiépítettsége: belépsz az elsõ ajtón egy beton folyosóra, amin cirka50méter után egy vasajtó van ismét, felette kamerával... 9 vezetõ megy le a csoporttal, ami kb annyit tesz, hogy 2! lenn levõ túristára jut egy vezetõ figyelme... lenn a barlang aragonit képzõdményes érszében még 9kamera figyeli a termeket napi 24órában... :
dobsinai jégbarlangban 4 vezetõ jön le a csoporttal fa lépcsõkön és betonjárdán haladtad közben... általánosan a szlovák barlangokban csak jó összeg kifizetése után fotózhatsz és filmezhetsz... tulajdonképpen ebbõl van a bevételük...)
várakat Én is szeretem... :
útba ejthetõ 4 vár... de lehet, hogy ha jobban utánna nézek, lesz több is :
péef

(a martonházi aragonit barlang kiépítettsége: belépsz az elsõ ajtón egy beton folyosóra, amin cirka50méter után egy vasajtó van ismét, felette kamerával... 9 vezetõ megy le a csoporttal, ami kb annyit tesz, hogy 2! lenn levõ túristára jut egy vezetõ figyelme... lenn a barlang aragonit képzõdményes érszében még 9kamera figyeli a termeket napi 24órában... :

várakat Én is szeretem... :

útba ejthetõ 4 vár... de lehet, hogy ha jobban utánna nézek, lesz több is :

péef
Írta 2004. február 25. - 15:53

Szeretem a várakat. A barlangokat csak akkor, ha kiépítettek. Csúszómászósat már nem.
Írta 2004. február 25. - 13:05

vendég_Charon_*
Írta 2004. február 25. - 12:48

Ha nem is most, de a filmedbe lehetne egy ilyet is csinálni.... mondjuk autópályán.... ;D ;D ;D
Hú, ezt remélem nem olvassa Dawn. :-X
Hú, ezt remélem nem olvassa Dawn. :-X

Írta 2004. február 25. - 12:05

vendég_Charon_*
Írta 2004. február 25. - 12:03

A tetõt bevállalnám, ha van bringatartó.... és vihetem a bikeot.
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Írta 2004. február 25. - 11:54

ezen a beférünk-nemférünk-ön ráérünk gondolkodni...
elsõdleges: KI AZ AKI JÖN?
balibát tegnap egyébként próbáltam hívni a három általam ismert száma közül kettõn, de nem vette fel senki...
ma újra próba...
8)
elsõdleges: KI AZ AKI JÖN?
balibát tegnap egyébként próbáltam hívni a három általam ismert száma közül kettõn, de nem vette fel senki...
ma újra próba...
8)
Írta 2004. február 25. - 11:52

;D én bevállalnám a tetõt :
;D
amúgy aki ajánlta a sofõrt, az vmi olyasmit is mondott hogy van egy nagyobb IVECO busza is a manusnak... majd erre is rákérdek...
apropó: mivel a szállást csak d.u. 5 után foglalhatjuk el, mi lenne ha úgy szervezném le az odautat, hogy útba ejtenénk pár várat? (lenne út közben pár...) :
esetleg barlangot... (Martonházi aragonit barlang vagy dobsinai jégbarlang vagy... vagy... még jó hogy vettem egy szlovák barlangok könyvet...) :
vélemény?

amúgy aki ajánlta a sofõrt, az vmi olyasmit is mondott hogy van egy nagyobb IVECO busza is a manusnak... majd erre is rákérdek...

apropó: mivel a szállást csak d.u. 5 után foglalhatjuk el, mi lenne ha úgy szervezném le az odautat, hogy útba ejtenénk pár várat? (lenne út közben pár...) :

vélemény?
Írta 2004. február 25. - 11:49

Balibát meg kéne iterjúvolni! Neked biztos megvan a száma Para. :
ha Õk esetleg nem jönek kb. beférünk, ha meg (remélem) jönnek, lehet, hogy amúgy sem akarnak feljönni Pestre és bszozni, mert az kerülõ lenne, és inkább mennek autóval direkt. És akkó megint beférünk. De ha esetleg még sem, akkor én szívesen jövök autóval, szeretek Szlovákiában vezetni 8)
Ha nem jövünk ösze 15en a buszra, akkor meg inkább autó, mert húzos lesz a buszozás ára.
De szerintem megtöltjük a buszt.

ha Õk esetleg nem jönek kb. beférünk, ha meg (remélem) jönnek, lehet, hogy amúgy sem akarnak feljönni Pestre és bszozni, mert az kerülõ lenne, és inkább mennek autóval direkt. És akkó megint beférünk. De ha esetleg még sem, akkor én szívesen jövök autóval, szeretek Szlovákiában vezetni 8)
Ha nem jövünk ösze 15en a buszra, akkor meg inkább autó, mert húzos lesz a buszozás ára.
De szerintem megtöltjük a buszt.
vendég_Charon_*
Írta 2004. február 25. - 11:33

A több ember az amire gondoltam. 8)
Tetõcsomagtartó+karosszék? Mint a cseszko filmekben? ;D ;D ;D
Tetõcsomagtartó+karosszék? Mint a cseszko filmekben? ;D ;D ;D
Írta 2004. február 25. - 11:29

hát én úgy értelmeztem e amanust, hogy 17 fixülés, plusz egy pótülés, így 18 utas + 1 sofõr...
de ezt majd letisztázom vele...
sokan? épp emiatt szeretném tudni ki az aki jönne, és ki az aki visszamondja...
jelenleg 14-15fõ azt mondta hogy tartja a a jelentkezését... ez még jó...
ha többen leszünk az sem gond, megoldom
de ezt majd letisztázom vele...
sokan? épp emiatt szeretném tudni ki az aki jönne, és ki az aki visszamondja...
jelenleg 14-15fõ azt mondta hogy tartja a a jelentkezését... ez még jó...
ha többen leszünk az sem gond, megoldom

vendég_Charon_*
Írta 2004. február 25. - 11:18

Írta 2004. február 25. - 09:14

::memo::
::slovensky raj:2004:05:13-16::
! 01*Ors
? 02*Nati + ZED
! 04*Dawn + Charon
! 06*Thommey
! 07*Era + 1fõ
? 09*babyface + baliba + 2fõ
! 13*Mellon
! 14*Bagi + 1fõ
? 16*KGADAM + 1fõ
!"18*Györgyi + Paraferee + 2fõ
! 22*Pixel
szumma:22 (14 !)
::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!
::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Szokol-vgy
...
::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal
Szállás felének elõre fizetését március esõ heteiben!
:

Írta 2004. február 25. - 09:12

no ahoy...
tegnap éjjel még kicist nézegettem a térképet, és számoltam...
Salgótarján felé fel vázoltak térkép szerint cca. 185km Podlesok... azaz odavissza 370km...
Bp - Salgó cca. 140km, azaz odavissza 280km...
csálingázás cca. 120km...
szumma: cca.770km
Induljunk ki ebbõl...
a bázis-bázis útvonal kmdíjáról meg bezsélek még a skaccal...
tegnap éjjel még kicist nézegettem a térképet, és számoltam...
Salgótarján felé fel vázoltak térkép szerint cca. 185km Podlesok... azaz odavissza 370km...
Bp - Salgó cca. 140km, azaz odavissza 280km...
csálingázás cca. 120km...
szumma: cca.770km
Induljunk ki ebbõl...
a bázis-bázis útvonal kmdíjáról meg bezsélek még a skaccal...
Írta 2004. február 24. - 21:26