thom: szívesen mennék... esetleg ha lenne autó, plussz két fõnyi hely, Én benne vagyok... 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szikla- és hegymászás, túrák gyaloghintóval
Started by
vendég_Charon_*
, 2003. October 01. 09:09
Posted 2004. January 12. - 09:02
vki adjon már egy babel halat bazzz.... :
;D
thom: szívesen mennék... esetleg ha lenne autó, plussz két fõnyi hely, Én benne vagyok... 8)
Posted 2004. January 11. - 23:58
Posted 2004. January 11. - 23:02
Posted 2004. January 11. - 19:58
Posted 2004. January 11. - 19:57
Posted 2004. January 11. - 19:49
Posted 2004. January 11. - 19:41
Para bá!
Kéretik kérdõjelet tenni a nevem elé a SzP-s bulinál mindkét topikban, mert ugyehát májusban lesz két ominózus maraton is, és azokra is jó lenne eljutni, így majd még elválik, de nem biztos.
Köszi és üdv.
Kéretik kérdõjelet tenni a nevem elé a SzP-s bulinál mindkét topikban, mert ugyehát májusban lesz két ominózus maraton is, és azokra is jó lenne eljutni, így majd még elválik, de nem biztos.
Köszi és üdv.
Posted 2004. January 11. - 19:09
Posted 2004. January 11. - 00:14
Posted 2004. January 10. - 23:43
menjünk már:)
Tényleg most,hogy be van fagyva nem megyünk? csak egy napra!Ilyenkor még szebb:)
Tényleg most,hogy be van fagyva nem megyünk? csak egy napra!Ilyenkor még szebb:)
Posted 2004. January 10. - 08:50
brúsz: jaja... utazás függõ, meg hogy mennyit kajolsz el odakünn, de:
szállás 3éjszakára a faházakban a 8fõs házakba 10fõvel számolva cirka 3600-4000fötö
utazás autóval 4fõvel számolva autónként cirka 3-4000fötö
kaja 4napra fõleg odakinn vásárolgatva cirka 3-4000fötö
egyéb kiadások mint park belépõ, sör, vámos zsebpénze cirka 2000fötö
de hangsúlyozom, ezekbõl csak a szállás biztos, az utazásra jövõhéten megpróbálom kitudakolni a busz árat, illetve a kaja viszonylatban amennyit Te szánsz magadra...
péef
szállás 3éjszakára a faházakban a 8fõs házakba 10fõvel számolva cirka 3600-4000fötö
utazás autóval 4fõvel számolva autónként cirka 3-4000fötö
kaja 4napra fõleg odakinn vásárolgatva cirka 3-4000fötö
egyéb kiadások mint park belépõ, sör, vámos zsebpénze cirka 2000fötö
de hangsúlyozom, ezekbõl csak a szállás biztos, az utazásra jövõhéten megpróbálom kitudakolni a busz árat, illetve a kaja viszonylatban amennyit Te szánsz magadra...
péef
Posted 2004. January 09. - 17:24
Para:: t'om, hogy utazásfüggõ megsatöbbi, de sacc/kb optimálisan valószínûen reaálisan mennyibe kerülne az egész buli?
más
Havas túra a Bükkben
még régebben írtam arról, hogy szeretnék egyszer kint aludni a hegyekben, persze télen, amikor hó is van.
úgy néz ki, hogy mostanában van hó a Bükkben (fennsíkon), szóval mondjuk febr. elsõ hétvégéinek valamelyikén el lehetne menni... :
lenne kedve vkinek hozzá?
aki már hamarabb említette:
-Orsi
-talán Thommey...
-meg... nemtom volt-e más vki :
Ja úgy gondoltam, hogy péntek este alvás vhol a bükk lábainál, aztán szombat este vhol feljebb, közben jókat nevetünk, ha van száraz fa akkor majd tüzet rakunk... csinálhatunk forró teát, amit a tûz halk dürüzsölása közben megiszunk... meg nemtom... meg fotózunk és ilyesmi... ez nem TT lenne, csak egy téli gyalogás.
nos tehát ilyesmi a tervem, szívesen veszek minden véleményt.
más
Havas túra a Bükkben
még régebben írtam arról, hogy szeretnék egyszer kint aludni a hegyekben, persze télen, amikor hó is van.
úgy néz ki, hogy mostanában van hó a Bükkben (fennsíkon), szóval mondjuk febr. elsõ hétvégéinek valamelyikén el lehetne menni... :
lenne kedve vkinek hozzá?
aki már hamarabb említette:
-Orsi
-talán Thommey...
-meg... nemtom volt-e más vki :
Ja úgy gondoltam, hogy péntek este alvás vhol a bükk lábainál, aztán szombat este vhol feljebb, közben jókat nevetünk, ha van száraz fa akkor majd tüzet rakunk... csinálhatunk forró teát, amit a tûz halk dürüzsölása közben megiszunk... meg nemtom... meg fotózunk és ilyesmi... ez nem TT lenne, csak egy téli gyalogás.
nos tehát ilyesmi a tervem, szívesen veszek minden véleményt.
Posted 2004. January 06. - 14:42
imhol az új év, imhol a január, és hipphopp itt a szállás foglalásának végsõ határideje... 8)
szóval elõ a noteszokkal, naptárokkal, cetlikkel!
::memo::
::slovensky raj:2004:05:13-16::
*Ors
*Nati
*ZED
*Dawn
*Charon
*Thommey
*Era
*babyface
*baliba + 2fõ
*Mellon
*Bagi
?Ano
?sopron + 1fõ
?Rás
?pixel
?sittesgyerek
?Findli
?Rave_Ace
*Györgyi + 2fõ
*Paraferee
::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!
::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Szokol-vgy
...
::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal
::jelentkezési határidõ::
*február vége
:
éef::
szóval elõ a noteszokkal, naptárokkal, cetlikkel!
::memo::
::slovensky raj:2004:05:13-16::
*Ors
*Nati
*ZED
*Dawn
*Charon
*Thommey
*Era
*babyface
*baliba + 2fõ
*Mellon
*Bagi
?Ano
?sopron + 1fõ
?Rás
?pixel
?sittesgyerek
?Findli
?Rave_Ace
*Györgyi + 2fõ
*Paraferee
::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!
::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Szokol-vgy
...
::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal
::jelentkezési határidõ::
*február vége
:
vendég_Charon_*
Posted 2003. December 15. - 10:34
vendég_Charon_*
viszont ha nem tudunk beférni mindannyian kocsikba? :
Nadekéééééérem!
http://ma.hu/page/cikk/ae/0/68033/1
Posted 2003. December 11. - 21:33
Azt már nem is merem mondani, hogy vannak Tátrás képeim (páram látták a Mátra marcin) + Sielõz Téli tátrás albumom, + édcsapám elmondásai után állítólag én jártam szinte minden csúcson, gyalog végig. Homályosan, a távolban
vannak emlékek, de sajna... Ezért érzem úgy, hogy muszáj frissíteni a rendszert.
Február 2. hetében megen megyek sielni fel. (Tudom, Para, hozzak sört ;D). A videót sem felejtettem el a Szlovák Pariról, csak TIME-hiányok vannak.
A buszos utazás szétosztva nem hiszem, hogy nagyon Drága lenne, de a magam részérõl kocsival olcsóbb, mert míg felutazok Pestre, már majdnem ott vagyok Szlovákiában.
Majd kiderül!
Üdv,
Baliba
vannak emlékek, de sajna... Ezért érzem úgy, hogy muszáj frissíteni a rendszert.
Február 2. hetében megen megyek sielni fel. (Tudom, Para, hozzak sört ;D). A videót sem felejtettem el a Szlovák Pariról, csak TIME-hiányok vannak.
A buszos utazás szétosztva nem hiszem, hogy nagyon Drága lenne, de a magam részérõl kocsival olcsóbb, mert míg felutazok Pestre, már majdnem ott vagyok Szlovákiában.
Majd kiderül!
Üdv,
Baliba
Posted 2003. December 09. - 17:01
Szivesebben buszozok társasággal, mint vonattal :-\ ...
és mivel Balibáékhoz már nem férek :-\ kallódó utasként minden megoldás érdekel
és mivel Balibáékhoz már nem férek :-\ kallódó utasként minden megoldás érdekel
Posted 2003. December 09. - 16:04
de igen... gondolom igen... viszont ha nem tudunk beférni mindannyian kocsikba? :
biztonsági menekülõ útvonanak jól eltároltam a buszost
biztonsági menekülõ útvonanak jól eltároltam a buszost
Posted 2003. December 09. - 16:03
nyáron nekem sikerült...Azért ez nem olyan kicsike túrácska:)
...miért ne sikerülhetne megint?
edit:
para: isten ments', hogy belepofázok, de vonat? :
Posted 2003. December 09. - 15:52
Posted 2003. December 09. - 10:02
Csendesen a háttérben Én közben a tavaszi 4napos kiruccanást paskolgatom, így:
ha nem jönne össze hogy külön-ülön autókkal mindenki ki tudjon menni, van kisbusz... 8) nagyon rugalmas a srác, mercedesz kisbusz, ha jól tudom 20fõs... január közepe-vége táján jó lenne összevarázsolni a leendõ kocsikat, hogy szervezzem le fixen a buszost, vagy sem...
üdv, feri

Sign In
Create Account

Back to top