Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Szikla- és hegymászás, túrák gyaloghintóval

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
938 hozzászólás a témában

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Mellon:
Mennyire megbízható ez az Opel útvonaltervezõ? Használtad már többször?
Tudsz még más ilyet is javasolni?

Üdv.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nekem egyenlõre ok, de nem tudom még,hogy az új munkahelyemrõl hogyan fognak elengedni, de majd rajta leszek:)
Buszon hányás rulez:)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

.. nem tudom mennyire lenne kedve a társaságnak uccsó nap esetleg elruccanni a magastátra láébához egy 40méteres vízesést megnézni... gondolom az akkor épp aktuális olvadások idején cseppet senm lesz nagy a vízhozama ::)

óóóó...IGENIGENIGEN..mindenben benne vagyok ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
afkorsz...

Én tavaly is azért ezt néztem ki magunknak, mert az idõ nagyon nem számít, viszont a megtett km egen... ::) fõleg most...

és a fõ kalkulációban 340km-t számoltam idegenben a császkálással együtt... nem tudom mennyire lenne kedve a társaságnak uccsó nap esetleg elruccanni a magastátra láébához egy 40méteres vízesést megnézni... gondolom az akkor épp aktuális olvadások idején cseppet senm lesz nagy a vízhozama ::)

edit: pixel! másod magad?

javítottam eggyel visszább a memo lapot... idáig 23 fõ... hm... jó lenne tudni ki az aki tuti jönne... mert jelenleg ez 5 plussz fõ...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Az annya, hát Salgótarján felé csak 240 a táv. De aszonnya a másik gyorsabb (268 perc vs 300 perc), azért ajánlotta azt.
Hát én ezt kötögetve sem hiszem el, de majd meglássuk. A busz meg ugysem száguldozik utánfutóval.
Szoval bocs, igazad volt. De azért némi kiérõre szeintem csak számíthatunk.

edit: útvonalter

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
nekem ok a busz!

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
A legesgyszerübb útvonalat adta meg, go North for 220km, aztán meg keletre a maradékot.

Tehát, Vác, Parassapuszta-Zolyom-Besztercebánya-Rózsahegy- , fordulat keletnek, -Lipotszentmiklós-Poprád. Ez a 300km stimmel a valóságban is, Besztercebánya kb 170km Rózsahegy 220km, És onnan még 80 simán hátra van.
Amikor okt.23.i hétvégén kint voltunk, 1000km-t mentünk, igaz rengeteg helyen voltunk, mert nem kirándultunk nagyokat (mármint gyalog), hanem rohangásztuk mint a veszett egér.

Egyik este csak benézünk Poprádra, meg talán egy barlangot is útbaejtünk (vagy nem?) és akkor könnyen kijön a 700 km BPtõl számítva. Szerintem ennyivel lenne érdemes kalkulálni.

Ors: Az ugrálást majd meglátjuk, ezekeben a kisbuszokba sajnos nem mindig építenek be futópályát. De legalább együtt lehetünk az út során.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
bázis: a busz sajna 200kilóról jönne fel... :-/

ár: nem kalkuláltam 100%osan a bázis-bázis utat bele, mert szeretném lebeszélni, hogy ezt a részét ne 100%osan fizessük ki... ha sikerül, akkor a 400km nem kerülne 2700 per kopba... de ehhez tudnom kéne, hogy benne van-e a társaság a buszozásban...

17+1 fõ: alatt érsd: 18fõ+sofõr :)

szumma: faca... tényleg elszámoltam... :-/

táv: Poprád? milyen útvonalon adta le a gép? részemrõl holnapra, de tudom, hogy totál más értéket hoztunk ki tavaly is...

részemrõl az útvonal:Salgótarján - Filakovo(Fülek) - Rimavska Sobota(Rimaszombat) - Tornala (Tornalja) - Roznava (Rozsnó) - Dobsina - Podlesok

km-ben holnap..

péef

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
óóó.. hát engem kicsit meglepett ez a 6000 Ft plusz utiköltség....
nade csak mert fogalmam nincs az ótó ill buszos utazás költségekrõl ::)

és öszintén szólva azt elfelejtettem, hogy oda ki is kell jutni....de ha 1-2 ezer ft-os diferencia mellett inkább a busz, ott legalább nem kell végig ülni ::)

és term.köszönet a szervezkedésért :-*

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

...
16*KGADAM + 1fõ
18*Györgyi + Paraferee + 3fõ
23?Ano
24?Rás
25?pixel
26?sittesgyerek
27?Findli + Rave Ace

szumma:18 (28?)

Para ez szumma 22 (28?)
Szóval, ha nem lesz tömeges lemondás egész sokan leszünk.
A szállás ár megvan pontosan SKban?

A buszhoz: a bázistól bázisig +400km, az azt jelenti, hogy a busz Bp.tõl 200 km- re indul ???
Csak mert ez a 400km, majdnem a fele a teljes útnak...

Amúgy meg nem akarok akadékoskodni, de az árkalkuláciod szerintem szerény ::)
A 17+1 fõ gondolom 17 utast, és egy sofört jelent.
Tehát ha megtöltjük a buszt, akkor 17 felé megy a pénz, 850*120/17 = 6000 pénz + még a sofõr altatása-etetése kb 500, thehát 6500Huf.
És a 450km Bp-SkParadicsom-Bp útra szvsz kevés, az útvonaltervezõ szerint Bp.-Poprád kb 300km,
Tehát Bp.-tõl számolva összesen 600km+csalinkázás.
Ha a bázist értetem félre, akkor bocs. :-X

600km-re a benzinköltség egyébként kb 10 róka (ha veszünk matricát, ami nem feltétlen szükséges, az még egy ezres), ami mundjuk 3-5 felé osztva jóval kedvezõbb ár.
Persze nem biztos, hogy van elég autó, meg a busszal élvezetesebb az út, és sörözhetek is, tehát, én a busz útban is benne vagyok.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát, ha a többségnek jó a busz, nekem is.

A tavasz remélem már a hétvégére megérkezik kis hazánkba :D 2 éjszaka barlangban ::), jó lenne szárazban eltölteni és remek lenne, ha napos idõben száríthatnánk ki a hálózsákokat a csillagok alatt töltött éjszaka után.

Mellon: neked napsütéses sok havat kívánok, de csak oda, itthon rügyezõ tavaszt és madárcsicsergést.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
ParaFeri:

Én holnapra mondok neked biztost, azonban megerõsítés esetén részemrõl 2 fõvel kell számolni...

Üdv.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
HÖLGYEIM ÉS URAIM!

A BUSZ ADATAI:

*MERCEDESZ SPRINTER
*LÉGKONDÍCIONÁLT
*UTÁNFUTÓ A CSOMAGOKNAK
*17+1 FÕS
*120Ft / KM (NINCS ÁFA!) ÚTDÍJ
*NINCS EGYÉB KÖLTSÉG HA FIZETVE VAN A SOFÕR SZÁLLÁSA ÉS ÉTKEZÉSE
*SZLOVÁKIAI BUSZ ÚTHASZNÁLATI DÍJ USZKVE 2000Ft
*A KM ÚTDÍJAT INDULÁSTÓL ÉRKEZÉSIG (AZAZ A BÁZISTÓL BÁZISIG) KELL FIZETNI

MI CIRKA 300KM-T UTAZNÁNK SZLOVÁK OLDALON + BUDAPESTTÕL ÉS IG 150KMK-T + BÁZISTÓL BÁZISIG 400KM

SZUMMA CIRKA 850KM...FORINTBAN CIRKA 5700Ft AZ ODAVISSZA UTAZÁS PER KOP!

KÉREK MINDEN JELENTKEZÕT A LEHETÕ LEGRÖVIDEBB IDÕN BELÜL SZÁMOLJON, ÉS JELEZZE ELFOGADHATÓNAK TARTJA-E EZT AZ AJÁNLATOT!

A JÖVÕHÉTEN SZERETNÉM VISSZAJELEZNI A DÖNTÉSÜNK A SOFÕRNEK!

PÉEF

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mellon: a devizás dologért szavadon foglak! ;)

Az autóra, ha úgy megy minden, ahogy számítom, nem lesz szükség...

A busz állítólag 25fõs... ::)
Csak még pénzben nem volt kifejezve a túra... :-\

És hát saját tapasztalat: egy sok autós konvollyal csak a baj van... :( Más részt meg a buszozáskor totál végig együtt a csapat, más a hangulata is ;)

Feri

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Megrõsítem részvételi szándékom.
Autó is lesz, 4 ember is befér még hozzám, akár 17" monitorral, bár akkor már kicsit szûken 8)

Ezen túlmenõleg a szállásfoglaláshoz deviza átutalást vállalok (nekem ez free, amúgy meg némely bank, akár több ezer forintot is lenyúl díjak, konverziós költség/árfolyam stb címen)

Létszám ügyben várjuk meg, hogy a hétvégi bivakolást hányan élil túl ;) ;D
Amúgy jó barlanglakást Nektek, én ismét síelni megyek, ezúttal Ausztria az útirányom, márc 6.án jövök vissza, addigra legyetek szívesek tavaszt varázsolni itthonra! ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
UTOLSÓ HÉT! JÖVÕHÉTEN SZÁLLÁSFOGLALÁS! KÉREK MINDENKIT JELEZZE VISSZA, HOGY JÖNNE-E? FÕLEG A KÉRDÕJELESEK!

::memo::

::slovensky raj:2004:05:13-16::
01*Ors
02*Nati + ZED
04*Dawn + Charon
06*Thommey
07*Era + 1fõ
09*babyface + baliba + 2fõ
13*Mellon
14*Bagi + 1fõ
16*KGADAM + 1fõ
18*Györgyi + Paraferee + 2fõ
22*Pixel + 1fõ

szumma:23

::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!

::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Szokol-vgy
...

::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal

Szállás felének elõre fizetését március esõ heteiben!

::Péef::

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
:'(

melózom hétvégen.péntek éjjelrõl szombatra éccaka. fakk. jó túrát biztos frankó lesz.
Én meg beöltözök Fred Krúgernek a MÁSBA szombaton, farsang lesz, legalább megvigasztalódom. :-[

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Orsi: aham:)

Asszem van még itthon p(ul)óver a gázpalackban, szal lehet én is viszek ::) nem PB gázpalackot, szal nagy erõre ne számítsatok:) vagy vigyek inkább edénykét?

Tomi: sztem inkább érdemesebb az embereket fésztufész hívni, mert ide talán nem sokan néznek be ::) :-\

Ja és én is mennék. ;-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hétvégi BBB:
Na akkor úgy néz ki a menetrend, hogy indulás Keletibõl:15:15,vagy 16:15-kor
Miskolcra érkezés:18:08, vagy 18:44
Mályinkára érkezés:20:00-21:00körül
útvonal:1.nap:Mályinka-----K+---Hollókõ-lápa----Odvas kõi barlang
2.nap:2.nap:Cakó Kõ----Mária forrás----K----K+---Látó Kövek----Szentlélek---Bánkút--Z+--Füstös kõ bérc--P+--K--Három kõ--Tar kõ--K--KZ--Õserdõ--K--Cserepes kõi barlangszállás.
3.nap:3. nap:Cserepes kõ--K--Õrkõ rét--P--Felsõtárkány
Felsõtárkány--Eger busz, és onnan vonat
Üdv:Thy
Akkor ki is jön?
Era
Ors
Bruce
Pixel?
mégvalaki?

thommey

thommey

bentlakó