Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
794 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

helló, azt valaki nem tudja, hogy hõszigetelt itatózsákot merre lehet kapni? (neten legalábbis nem igazán találok...)

és akinek tapasztalata van, írja meg légyszi, hogy bevált-e az itatózsák, szóval nem gáz-e, hogy csak egyfajta piát tud vinni, tisztítás mennyire macerás, nincs-e durva mellékíze a folyadéknak, stbstb, ami eszébe jut:)

köszi elõre is

van a deuternek, meg a camelbacnak is, dekatlonba is láttam már, az elsõ 2-t meg túraboltokban sztem raktáron is, jobb bringabolt meg +hozza ha rendelsz....meg van még egy aminek nem jut eszembe a neve de az helybõl hõszigetelt, szét lehet cippzárazni /tisztitásnál q.jó/ meg még antibektrologus is...az is túraboltokban fordulhat elõ

ja hogy editálsz közben :) tisztitásra utaltam, a hagyományosak elég macera, mellékiz nem vészes, én teát szoktam vinni télen nyáron/.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
helló, azt valaki nem tudja, hogy hõszigetelt itatózsákot merre lehet kapni? (neten legalábbis nem igazán találok...)

és akinek tapasztalata van, írja meg légyszi, hogy bevált-e az itatózsák, szóval nem gáz-e, hogy csak egyfajta piát tud vinni, tisztítás mennyire macerás, nincs-e durva mellékíze a folyadéknak, stbstb, ami eszébe jut:)

köszi elõre is
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hát, ha ez megnyugtat, lesz is.
egy év-öt rongy.
aztán veszel egy újat.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sziasztok! A kelly's tatyót elvittem pár túrára, így már tudok tapasztalatot írni. Egy váltás ruha pont elfér benne ha át akarsz vedleni utcai cuccba, de nagykabáttal ne is próválkozz... hiába nagy a táska, nem lehet jól megtömni a két cipzár miatt, de végülis elfér minden ami egy túrához kell.
Amit tegnap beletömtem (optimálisan elfért, nem feszült):
- hátsó cipzár:pulóver
- középsõ nagy cipzár: mackó nadrág, esõkabát, 1,5 l ásványvíz, termosz
- elsõ cipzár: apróságok mint pl. villogó meg iratok...

A cipzár sztem gyengepont, de nem tépem, de még gondom lehet vele sztem...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az 5 lityi, az nagyon karcsú, nem, baráttya'? Én alaõpból mindig ilyen 18-20 körül nyomatom, de néha az is visíííít...

Tigris

Tigris

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Sziasztok:)

Na én ilyet találtam itthon egy pici sportboltban és nem is volt drága, 6.990.- forintocska...

http://www.topgal.cz...=VDB 926&bar=18

Mindent tud, 5 év gari van rá, walkman kivezetés, sisaktartó hálót lehet az aljából elõhúzni és 4 helyen lecsatolni, a cipzárak körbefutnak az aljáig és 4 helyen csatolható össze, hogy ne szakadjon szét....
Volt még hozzá egy mobil tartó és egy széthajtható rész amivel nagyobb cuccokat, sátrat, hálózsákot is hozzá lehet kapcsolni!
Szlovák csúcsremek........szerintem....

Nem mondom 25.000.- forintért is vannak jók de ez sem vall szégyent!!
Ja, és derékhevedere is van.....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ajanljatok vmi jo hatizsakot.

neztem deuter uj gerinvedos cumojat
tetszos csak az 5l kicsit kicsi
bar az alap tatyom most tan szinten ekkora de idonknet jol jonne egy kicsit nagyobb.
az ara kb 25eft

olyan kene aminek faja hata van
camelbak egyebek

koszi

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Raktam bele vizet meg kb. 1,5 dl citromlevet és hagytam állni 1 órát.
Ezt megcsináltam 2szer és már jó is.
Köszi!:)
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
rakjál bele oan löttyöt aminek van íze, ihatatlan lesz...szóval pont a sima víz nem jó..
de következõre már nem lesz mûanyag íz..

nekem ez bejött
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Most szereztem én is egy hátitáskát, viszont öteletem sincs, h tudnék megszabadulni attól a fertõtlenítõ íztõl, ami a víztartályban van. Mit lehetne kipróbálni, sima vízzel átöblítettem már párszor, de úgy néz ki, h ezek nem használtak!
Valami ötlet???
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

dev

dev

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Ha már nem garis (bár le7, ez sem számít)
akkor fogod és zippzárosnál rakatsz bele egy újat...
Nekem a 6 éves BjörnBorg táskám már a 3. zippzárszettel fut, idõvel ugyanis elkopik/tönkremegy a zár, és mindenképpen cserélni kell, és drasztikusan csökken ez az idõ, ha teletömve használod a táskát.

Az nagyon frankó lenne ha lehetne bele tetetni új zippet, ez eszembe sem jutott Feltöltött kép
Thx!

-δε√-

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha már nem garis (bár le7, ez sem számít)
akkor fogod és zippzárosnál rakatsz bele egy újat...
Nekem a 6 éves BjörnBorg táskám már a 3. zippzárszettel fut, idõvel ugyanis elkopik/tönkremegy a zár, és mindenképpen cserélni kell, és drasztikusan csökken ez az idõ, ha teletömve használod a táskát.

dev

dev

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Végigolvasva a topicot döbbentem rá, hogy nekem bizony egy RP Bani 25-ös tatyóm van, amit anno én is 8k-ért vettem a hervis-ben :bananadan
Tökéletesen elégedett vagyok vele, csak egyetlen hibája van. amikor jobban meg van pakolva, akkor szétnyílik a zipzárja. Lehet tenni valamit, hogy ne csinálja? Esetleg csak a kocsit kellene picit összébbnyomni (félek eltörik)?

-δε√-

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
:) megvettem a kelly's tatyót! Vasárnap felavatom, majd pár túra múlva írok róla h milyen.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Casson tatyót néztem ma vhol. II. osztályú termék, 23 l, csere nincs az akciós termékre, ár 3000 ft... Na mondom ezt meg kell nézni biztos kifutó darabok mert már csak 1-2 volt. Nézem-nézem, á ez tök jó! Aztán látom a nagy raktér alján középen a varrást, ami ha erõs lett vna még csak-csak beleférne, de olyan lazán volt alul varva a tatyó h átláttam rajta és a tatyó alatt láttam az eladópultot. Mondom az eladónak h hát ez nem vmi erõs, fõleg a táska alján egy középsõ varrás.. Azt mondja hát igen de nem ott szokott szétjönni hanem ott ahol nem látszik a gyenge varrás és hoztak már vissza párat... Na megköszöntem h õszinte volt és kijöttem.

Azért ez egy elég neves márka, és dizájnos is... Na mindegy csak azért írtam h ilyen is van és azokat a varrásokat is nézzétek meg amirõl nem is sejtenétek h van, pl ez a 2 részbõl összevart alja rész...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha CSAK maratonokra kell akkor egy minél kisebb felületû hátrésszel bíró darabot.Hogy annak a résznek a kidolgozása milyen, az már másodlagos, az enyémnek is van 2 kiemelekedõ része, amik között elméletileg áramlik a levegõ, de azért nem 1 beépített légkondi, ha meleg van, izzadni fogsz, akkor már fontosabb talán egy jó mez.
Így nézve a méret belövése a legfontosabb,minden más másodlagos.Én hasonló célokra használok 1 noname táskát, 2-3e volt és még ivószatyor, beépített esõhuzat is járt mellé meg persze a szokásos sporthátis dolgok; hálós vállpántok amik két helyen összekapcsolhatóak, fényvisszaverõk, hálós/összehúzható zsebek, discman kompatibilitás,stb.

tartály; nekem csavaros van, nem rossz, de nem könnyû kimosni, ilyen szempontból a porszívózsák-rendszer elõnyt élvez azt viszont macerásabb fullosra tölteni

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
szintén deuter....nekem bírja, már 3 éve nyárban, hóban mindig és télen kegyetlen meg szoktam pakolni.......

viszont jó tanács, hõszigetelt tartályt vegyél, és vmik cégnek van olyan ami szétcipzározható (source vagabond aszem) tisztitás szempontjából az verhetetlen....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
deuter táskák nagyon jók, rengetegen használják, a dohány utcai tengerszem üzletet ajánlom taperolásra,vásárlásra...

sztem õk forgalmazzák a camelback hátimákokat is...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Szeretnek valamilyen tartalyos hatiszakot venni. Nagyon nezegettem a camelback-et, de azt hallottam, hogy nincs mar magyarorszagi forgalmazo. Deuterek milyenek? Nekem leginkabb maratonversenyekre kellene, tehat minel kevesbe izzado ala, annal jobb. Pakolni nem nagyon kell bele, csak a szerszamot, potbelsot es esokabatot esetleg. Szoval mit ajanlotok?

Merida CX500

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Pont a márkahûség lenne a lényeg, meg suliba is járnék vele, vagy ha vmihez kell... Van egy Jan Sport tatyóm iszonyat jó, esésnél sem szakadt, meg agyon is volt már tömve, de akarok egy sort tatyót venni ami ha szakad vagy vmi van akkor annyira nem kár. Most a tizenezres J.S.-t ezért akarom lecserélni egy olcsóbbra, de most minek vegyek egy no-name sima hátizsákot 3e körül ha már Kelly's-es bringás tatyót 5e-ért vehetek? Azért csak jobb a minõsége mint egy non-name kínai vminek...