Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Please log in to reply
794 replies to this topic

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

mindenesetre köszi a tippet, de sajnos pont ezért vártam volna tapasztalatokat, mert túl sok boltot nem tudok meglátogatni

gakos: köszi, ez nem néz ki rosszul, csak kicsit nagy. ha jól láttam van belõle 25ös is, egy olyat mindenképpen meg fogok próbálni!

probaltam, de abba alig fer bele (legalabbis az en laptopom), a 30asba meg siman. Amugy tenyleg nagy, de lehet szukito szijakkal kisebbre is venni. Nekem nagyon bevalt.

----

FÁJVÓ

----

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Elballagsz a Tengerszembe, BP Dohány u. a laptoppal a hónod alatt és kiválasztod a megfelelõt. Ha szerencséd van még tart az akciójuk, én két hete vettem náluk egy Deuter bringás házizsákot. Akkor minden le volt árazva 30 %-kal.

mindenesetre köszi a tippet, de sajnos pont ezért vártam volna tapasztalatokat, mert túl sok boltot nem tudok meglátogatni

gakos: köszi, ez nem néz ki rosszul, csak kicsit nagy. ha jól láttam van belõle 25ös is, egy olyat mindenképpen meg fogok próbálni!

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

tud valaki olyan hátizsákról, amiben kényelmesen lehet tekerni max. 1 órát, és belefér minden gond nélkül egy 15"os laptop töltõvel, egérrel? Decathlon nem játszik, valami Deuter-t vagy ilyesmit preferálnék... :)

nekem is ez volt a fo szempont, megoldas: deuter trans alpine 30. Kenyelmesen elfer benne a 15.4-es notebook

----

FÁJVÓ

----

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Elballagsz a Tengerszembe, BP Dohány u. a laptoppal a hónod alatt és kiválasztod a megfelelõt. Ha szerencséd van még tart az akciójuk, én két hete vettem náluk egy Deuter bringás házizsákot. Akkor minden le volt árazva 30 %-kal.

tud valaki olyan hátizsákról, amiben kényelmesen lehet tekerni max. 1 órát, és belefér minden gond nélkül egy 15"os laptop töltõvel, egérrel? Decathlon nem játszik, valami Deuter-t vagy ilyesmit preferálnék... :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Nem találtam ilyen topicot,nyitni meg nem akartam,ezért itt kérdezem,milyen túratáskát ajánlanátok hátsó csomagtartóra?Olyan kéne ami vízálló.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Köszönöm, megnézem...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Van egy North Face Dogfish hátizsákom, aminek az itatója csöpög. Valami Nalgene system van benne.
Nem tudjátok véletlenül ilyenhez hogy lehet hozzájutni nálunk, rendelni kell ámerikából, vagy másfajta is beletehetõ?

decathlonban van 4ropiért zacsi bele. meg van ugyanenniyért táska is, sztem azzal jobban jössz ki. a tartály 2 lityós

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Szerintem beletehetõ, az a lényeg hogy a zsebbe beleférjen az itató, de azt meg tudod nézni, hisz a régivel össze tudod hasonlítani a kiszemelt itatózsákot, ha méretben nagyjából passzol, akkor tuti belefér a hátiba is.
én Vaude zsákban használok Camelbak itatót, a kisebbik zsákomba éppen hogy csak belefér, de mûködik.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Van egy North Face Dogfish hátizsákom, aminek az itatója csöpög. Valami Nalgene system van benne.
Nem tudjátok véletlenül ilyenhez hogy lehet hozzájutni nálunk, rendelni kell ámerikából, vagy másfajta is beletehetõ?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ennek a zsáknak a hátrészérõl van valakinek egy fotója? Köszi!
http://www.bikefun.h...atizsak_8l.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

agy73p

agy73p

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Köszi!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Gyalogkakukk!

Van egy eladó Deuter Futura Air Condition 32 literes szürke-bordó egyszer használt hátizsákom. Hibátlan állapotban.

Üdv,
Gyuri

Létezik ez: http://piacter.bikem...wcat.php?cat=18 - oda mehet a hirdetés.

agy73p

agy73p

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

Gyalogkakukk!

Van egy eladó Deuter Futura Air Condition 32 literes szürke-bordó egyszer használt hátizsákom. Hibátlan állapotban.

Üdv,
Gyuri

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Nézelõdtem, mountexben, meg decatlonban láttam még ilyesmit, csak 3000 szerintem sok érte. Kerestem ilyen anyagot is, akkor varratok egyet, persze nem találtam. Majd ma meglesem az Rp-t.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ha ott nincs akkor nézz be a loeve alpinba a bajcsin, hátha.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
jogos korrekció, mea culpa. az andrássyn a lab van, többek között.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Az RP bolt nem az Andrássyn van hanem a körúton a Wesselényi utcánál. De tényleg korrektek. Nekem is cseréltek már táskát szó nélkül.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
rp esõhuzat jóféle, és nem is drága. andrássyn van a boltjuk, nézz be, nagyon korrektek - nekem a gyenge varrás miatt a 2. túrán kiszakadt 50 lityós, fél éves túratáskámat blokk nélkül bevették, mindössze annyit kérdeztek, hogy mikor vettem? mondtam, hogy kb fél éve, adtak jegyzõkönyvet, hogy mi a panasz, mondták, hogy bevizsgáltatják, és jöjjek vissza 1 hét múlva, addigra megjön az új táskám. (boltban nem volt kék, csak piros meg zöld)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Remek, köszönöm.