Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

PreMecsek Maraton "Mocsok Maraton"

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
275 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Mindenesetre jobbulást. A dh-sok ilyenkor - el kell ismerni - elõnyben vannak. Fullface rulez!

Ott a pont, csak Városba túlzásnak tartom?! a FullFacet, de így utólag lehet hogy mégse...
Mindenesetre eddig se szeretem a "kedves" gyalogos réteget, de ezekután már félek tölûk ;D
Bár énis hibás votlam talán...
Jókivánságokat köcönöm cépen, a parizert már eltudom rágni ::) :P

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
:o :o :o :-\ Vazze....

Az nem lehet piti... Jobbulást!

Valaki már kérdezte korábban, de én azóta sem találtam választ: ::)
Vigyünk hálózsákot, vagy van minden, mi egy alváshoz szükséges? ???
Ez mondjuk relative sürgõs kérdés, mer' ma megyek haza, és jövõhéten már nem tudok hazamenni hálózsákért! :( Mert ugye egy hét múlva megyünk!!! ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Mindenesetre jobbulást. A dh-sok ilyenkor - el kell ismerni - elõnyben vannak. Fullface rulez!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ajj srácok :-\
Azthiszem véglegesen lehuzhatok a listáról, pedig már a brassói is a szám elõtt lebeget, dee ma ügyes volt 1 gyalogos és elém lépett a lejtõ végén(Rózsadomb) (jah Pécs;D) szal 1 csöppet siekrült összezuznom magam :'(
3cmes vágás az államon összevarva, a jobb alkarom mint a terminátor filmekben kb ;) az egyik fogam ripityára tört,agyrázkodás és álkapocstõrés gyanú volt, ami nem történt meg háll istennek, stb... egyszóval szögre akaszthatom a bikeot 1 kicsit...

Úgyhogy mit is mondjak? Néktek jó szórakozást, nekem felépülést :'( és majd bepotlom jövöre, illetve biztos lesz még valami pécs közelben addig ::)

Jah nehogy kipróbáljátok mijen beton alapú lejtön csúszni 2-3métert csúszni állon ::) :'( :'( :'(

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Felvéstem õket. Vagyis eddig is fenn voltak, csak most már akkor 100%, hogy izé. Na.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Jelentkezik még Jojoba+Fityisz,csak nincsennek netközelben

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
javasolnám ,hogy mivel sokasodnak a hozzászólások itt is és a másik topikban is (szegény era is mindkét helyre írkál ;) ) ezért tömörüljünk ODA.
azaz a 9. BMFTeam találkozós topikba :
http://www.bikemag.h...=4138;start=495

Merlin

Merlin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Hali
Én is mennék a 15:05-össel a délibõl.
Bár a gyakorlatomnak 2-kor van vége...max lelépek
Üdv

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Akkor most kis közvélemnykutatás: ki jönne a pénteki 15:05-ös vonattal a Délibõl

Obsidian
Sopron
l-boy
Era
Zsömi
Kisvajda

Azt hiszem nem lesz gond, elférünk és a kallert is lenyomhatjuk. ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
"Az érettségik, a fehér blúzok, a boros kólák, a vodka-dzsúzok, kövér lányok kényeztetnek, sosem láttam náluk szebbet."

Notehát...

9. Offiziell BMFT Találka+móka&kacagás Mecsek Y2k3 10.10-12.

Jelentkezõk nem sorrendben, hanem csak ahogy jelentkeznek.

1. Merlin
2. Ors
3. [rob]
5. sala
7. Rás
9. Erika és Jorus
11. Paraferee
12. lor
13. Lorkaa és Kala
15. kisvajda
16. thez
17. Zlaty Bazant und zolle_depi * mostakkómiva'?!
19. horpe
20. Rózsi
21. Don Lovas "Albareghia" Gabi
22. Winethoo
23. Begbie
24. tamaskaa
26. Lensver+Zed
28. gorgo+3kamperka
32. Lord_Leslie
33. Thommey
34. Setike + 1 fõ
36. Tyito
38. findli és Rave_Ace
40. era
41. tomidny
42. Ano
43. YOci és állatai
46. sopron
47. mrc + 1 vagy 2 fõ
51. manka mama és fityisz papa - de még nem 100%
53. I-boy
54. Csubee
55. kergeegér
56. obsidian
57. Pigi
58. Nikibaba
59. Binyó
60. Mellon
61. Zsömi

A sorszám már nem léccám. Nincs kedvem átírogatni, a listán jelenleg 56 fõ szerepel.

Aki nincs és jönne, vagy van, de nem, az visít.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
na...Zsömle úr meg Én is a 15.05össel megyunk!!! ;)

Zsömi
Kisvajda

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
én vonatozom de Vpbõl...
és Dombóvártól meg tekerek mert úgy hamarabb ot vagyok mintha megvárlak titeket (meg egyel kevesebb bicót kell feltornászni a kispirosra 8))

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Tombolnak a Máv-rajongók. Kb ötven-hatvan ember lesz lent és csak négyen mennénk vonattal? Ha mindenki négykereküvel (csak erre tudok következtetni, bár persze lehet, hogy csak az idõpont nem jó másnak) megy, akkor lehet, hogy mi is beférnénk egy jótét lélek mellé! Már ha bölcsészes logokámmal jól következtettem. Mindenesetre nekem semmi kifogásom a vonatozás ellen. Kényelmesebb és nekem olcsóbb is (éljen a polgiszolgi), mint az autó. Meg környezetkímélõbb is!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én csak pestig megyek vonattal, mert onnan Setike-bácsi visz aftóval ... legalábbis 24 óráson ezt beszéltük meg és remélem még nem gondolta meg magát ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
era: az úgy volt, hogy szegény Mellon fel sem került a listára úgy nagyon régen, még augusztusban, sajnálom. ::)

Vésve. ;) :-*

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jorus: Szegény Mellon elveszett valahol?

Akkor most kis közvélemnykutatás: ki jönne a pénteki 15:05-ös vonattal a Délibõl

Obsidian
Sopron
l-boy
Era

egyébként megjött a visszaigazolás a leutazáshoz is van kerékpárszállító kocsi a Bikemag. részére 15 fõre lefoglalva

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Én menni vonattal!!! (1 fõ + 1 binyigli) ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Charon :'(

Most beszéltem a MÁV-val. Azt hiszem bunyó lesz. Csak a fõvonalra vállalták, Pécsig a kerékpárszállító kocsit. És visszaigazolni még csak a hazautat tudták. Szóval hogy megyünk le az még kérdéses. Vagy Pécs (remélhetõleg felrakják azt a kerékpárszállítót) vagy Mittudoménhonnan, ahonnan Komlóra lehet eljutni megpróbálunk felmászni arra a kis pirosra. Azt mondták ezen a vonalon nincs olyan kocsijuk, amilyet szeretnék.
Megkérdeztem mennyire lehet tömve olyankor az a vonat, nem tudták, kértem rakjanak rá még egy kocsit. Hát azt 15 fõnek (mert kb. ennyit mondtam a vonatra) nem csatolnak a szerelvényhez.

Mégis, hányan megyünk a vonattal ???
Bp Déli 15:05 - Komló 19:44 1 átszállással innen még kb 10 km

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ne szivasd idén 24hn tök jó idõnk volt ;) 8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Kár hogy 1re többen visszamondják ... de nézzétek a jó oldalát: ha nem jön Charon legalább jó idõnk lesz ... ::) :-X