Éreztem, hogy nem sokan mennek Cannondale-el itthon, de hogy ennyire...
Közben szereztem. 1,5-es régi fajta stucnija van valakinek? Esetleg eladó? Az új bringába tervezek integrált szerszámos készletet. szeretem ezeket a paraktikus dolgokat
Éreztem, hogy nem sokan mennek Cannondale-el itthon, de hogy ennyire...
Közben szereztem. 1,5-es régi fajta stucnija van valakinek? Esetleg eladó? Az új bringába tervezek integrált szerszámos készletet. szeretem ezeket a paraktikus dolgokat
Sziasztok!
Van valakinek integrált stucnia lefty-hez, 90-es. Nézek egy scalpelt, de most 110-es stucni van fent és az marha hosszú nekem. 90-es kéne inkább.
Köszi előre is ha tudtok valami megoldást. Malinak nincs :S
Kánya, on 18 Apr 2014 - 16:28, said:
Valamelyik SM széria 90 évek elejéről. Lehet SM600-700-800 bármi, a számok a felszereltséget jelzik. A villa marzocchi xc széria ami nem gyári felszereltség és látom szépen lekenték hogy menjen a vázhoz
http://www.vintageca...om/catalog.html Én itt szoktam utána nézni ha kell valami.
eddie1978 módosította - 2014. április 20. - 10:45
kb. 1992-93as XT cuccok vannak rajta, az a teló meg hírhedten egy rossz konstrukció volt. Tömítéseket lehetett rajta cserélni, akkor egy kicsit jobban tartotta a levegőt de szerintem nem éri meg rákölteni 1 Ft-ot sem. Az a baj, ilyen rövid utas telót nem nagyon kapsz már, merev villával viszont tudod használni.
Kánya, on 18 Apr 2014 - 16:28, said:
Valamelyik SM széria 90 évek elejéről. Lehet SM600-700-800 bármi, a számok a felszereltséget jelzik. A villa marzocchi xc széria ami nem gyári felszereltség és látom szépen lekenték hogy menjen a vázhoz
Nagyon szépen köszönöm. A villa sajnos el-elengedi a levegőt. Szerintem kidobom. Az egész vázat pedig hasonló színnel lefújatom, egy gyenge csiszolás után. Nagyon kezelhető, és könnyen használható akkor a 20 éves bicaj.
brakes, on 18 Apr 2014 - 12:26, said:
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy ilyen bicajt amit felujitanek magamnak. Nem tudom a típusát. .. valaki tudna ebben segiteni?
Handmade in usa és a cannondale feliraton kívül nem talaltam mást rajt..
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Fatty-s fejcsapágy ügyben.
Tudom, hogy nem egészen a fejcsapágyas fórum...itt mégiscsak a nagy C-sek gyülekeznek.
Szóval, hogy kell meghúzni egy headshock-os fejcsapágyat? Eddig mindíg ahead-s bicóim voltak...ott ugye a kupak-csavart húzod amíg kotyog... Konkrétan egy Flash3-m van kicsit át szeretném nézni, de addig nem merem szétrobbantani amíg nem tudom, hogy kell összerakni.
Válaszokat előre is köszönöm!
Richie módosította - 2014. március 23. - 08:49
gaboca1, on 03 Mar 2014 - 21:28, said:
Kérdés, Flash(26") karbon vázakra van súly limit?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Üdvözlöm a kedves fórumozó közösséget!
Márkatárs lettem néhány hónapja. Levakarhatatlan vigyorral nyúzok immár egy 2013-as Trail SL3-ast. Kis egyszerű bringa, de szememnek nagyon kedves, és az eddigi tapasztalataim szerint kiválóan szolgálja a kívánalmaimat.
http://www.vitalmtb....8#product-specs
A teljes hajtást lecseréltem 08'-as évjáratú (azonban vadonatúj) XT-re, Germán importból. Azért éppen arra, mert a 3/10 illetve a 2/10 rendszereket nem szeretem igazán, a SRAM-ot úgyszintén nem kedvelem. A 2008-as XT pedig 3/9 es rendszer.
Gondolkodom teló cserében. Gyárilag egy RS XC 30 teljesít szolgálatot, ami hát... nem annyira ad prémium érzést a terepen... Kicsit nehéz is. Ha nem akarok fatty-re vagy lefty-re váltani, akkor van valami "hagyományos" ötlet?
Szeretném megtartani a teljes (alul-felül) - 1,5" os fejcső adta méreteket hanyagolva a "tapered" megoldásokat. XC re használom a bringát, nem kell brutális hosszúságú út. Inkább legyen könnyű és fekete
Az elmúlt cca 10 évet kihagytam a bringázásból, beszívott a motorozás. Ezzel a bringával térnék vissza ismét az erdőkbe... Nem nagyon vagyok még képben a modern telók vonalán. Minden jó szándékú tanácsot szívesen fogadok.
Any ideas friends?
goldnarmz, on 17 Feb 2014 - 23:01, said:
Sziasztok! Fatty szervizben tudna valaki segíteni? Esetleg ajánlani hozzáértő embert Bp. környéken? Nincs semmi baja, csak szezonális rendberakásra van szükségem. Előre is köszi!
Örs vezér terén rendel Erélyi Gergő: 30/5044683. Többünk Letfy-jét, Fetty-jét szervizeli.
A facebook-on alakult egy Magyar Cannondale Társaság, ha valakinek van kedve csatlakozhat:
https://www.facebook...54104864764571/
Ne haragudjon a C'dale-s társaság, de kérdésem van CAAD8 vázak..
Úgy látom, az idei évre a 105-tel szerelt CAAD8as váz tkp. megkapta a CAAD10es teljesen karbon tapered villáját (negyedesről nyolcadosra) meg új vázat kúpos fejcsővel, könnyebb tömegben, míg a tiagra-sora-claris szettesek maradtak a korábbi CAAD8asnál (sima colnyolcados fejcső, alunyakas karbonvilla..) .
Mennyi különbség lehet egy újabb CAAD8as ill. CAAD10-es váz közt? : )
Evanson néztem őket, onnan van ez a ... kérdés, amit már ott is föltettem.