Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cannondale

* * * * * 2 szavazat

  • Lépj be és szólj hozzá
483 hozzászólás a témában

#481
prof8

prof8

    vendég

  • fórumtag
  • 181 hozzászólás
Nem ismerem a bécsi boltokat sajnos, de szerintem a Cannondale haldoklása mindenkinél betett. :(
A helyzet az, hogy a piacon szerinztem elég gáz van Cannondale terén mindenhol, és ezt talán nem csak a Mali kft-nek lehet a számlájára írni.
Egyébként Bécsben látok fantáziát, utána kell érdeklõdni mailban....

#482
Grimus

Grimus

    vendég

  • fórumtag
  • 129 hozzászólás
Ezért indítottam ezt a topicot(vagy mi a fenét), hogy közösen megoldjuk a problémánkat. Sejtem, hogy ki kell mennem külföldre, hogy vehessek legalább egy vázat, de merre, egészen pontosan? Bécsben 3 hely is meg van jelölve, mint forgalmazó, de nem tudom, hogy õk mennyiben mások a már említettõl.
Szóval a lényeg az álmodozás, amíg nincs meg az aludarab, lehetõleg egy féloldalas telóval, de félek, hogy abból a pénzbõl egy kisebb panellakást vehetnék :-)
Én tökéletesen meg lennék elégedve egy merevvázzal.

#483
prof8

prof8

    vendég

  • fórumtag
  • 181 hozzászólás
Nem tudom, hogy mennyire építõ jellegû, de én is építenék szívesen Cannondale vázra, viszont én is ezt tapasztaltam, hogy ez a rosszemlékû cég le sem sz@rja a vásárlókat, és nem hogy Cannondale-t, mást sem kapsz nála soha. A másik ok, hogy nincsen azért akkora igény nálunk rá, kivéve azt a néhány embert, aki szereti, megbecsüli és KIFIZETI a minõséget. Nálam egy régi álom válna valóra, ha lenne egy Cannondale vázam, de azt hiszem ez, ha így marad, akkor álom is marad.
Nem akarlak lehangolni, de a kérdésedben megvolt a válasz is......

<--------------Go West!!!!!!

#484
Grimus

Grimus

    vendég

  • fórumtag
  • 129 hozzászólás
Magyarországon élünk, pénztárcánk szûkebb-tágabb a bicikli vásárlás pillanatában, de a tágultabb tárcások sem tudnak Cannondale biciklit vásárolni, mert csak egy helyen tudnák megtenni, de az egy rossz emlékû hely. Erõsen figyelgetem az apró rovatokat, különbözõ fórumokat, de nagyon ritkán tûnik fel ez a név, pedig egy tradícionális, és elég jól összerakott géprõl van szó.
Meridám van, egy márka a sok elterjedt közül. Egyenlõre a kiegészítõk tunningjánál tartok, szeretném a váltó részét sramra cserélni, a többit pedig Race Face-re, már amit lehet. Ha ezzel megvagyok, akkor szeretnék egy Cannondale vázat szerezni, csak tanácstalan vagyok, honnan. Egyenlõre az a lehetõség van, hogy nyugat... Ha van valakinek építõ jellegû ötlete, akkor szívesen meghallgatom!