Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Régi álmom vált így valóra! :D
Van SS könnyû váz! Juhéjj!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

van már üzletben is komplett bringa, de váz még nincs értékesítésre csak a gyártási részre vannak bevételezve a készletbe!

Akkor mire vázhoz jutok az még egy hónap minimum?
Komplett gépbe nem hiszem,hogy befektet az itteni kereskedõ...

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

39 K listaár
nem
azt majd megmondják a csekések, de sztem nincs...

van már üzletben is komplett bringa, de váz még nincs értékesítésre csak a gyártási részre vannak bevételezve a készletbe!

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

A kint lévõ lila elsõ háromszögû Crux az egyedi lenne? Mert a katalógusban nem találtam sehol.

single speed váz

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ha valaki egy tavalyi Pyxis vázat venne, akkor keressen meg, tudok egyrõl elfekvõben.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Ma átvehettem a Pyxis vázam. Elég hosszú, 19 collos létére 61 centis a felsõcsöve.
A jobb láncvillán lévõ erõsítõ lemez jó ötlet.
Tetszik a váz kidolgozása, színe, nemsokára kiderül, milyen érzés hajtani. Alig várom!

39-ért sztem megéri az árát.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Kivánok,
3 gyors kérdésem lenne.
Az idei pyxis váz milyen árkategóriában fog mozogni?
VÁz vásárlásnál kormánycsapágy jár a vázhoz?
Van már belõle raktáron 21"-os?:)

Választ elõre is köszönöm.

39 K listaár
nem
azt majd megmondják a csekések, de sztem nincs...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Kivánok,
3 gyors kérdésem lenne.
Az idei pyxis váz milyen árkategóriában fog mozogni?
VÁz vásárlásnál kormánycsapágy jár a vázhoz?
Van már belõle raktáron 21"-os?:)

Választ elõre is köszönöm.

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Jó lesz a 16os, ha nem országútis voltál elõtte vagy nem extrém rövid vázat akarsz venni.

Elsõ bringa lenne, rég nem tekertem. Egy 17-es Kellyn ültem, igaz nem volt rajta pedál de az volt a gondolatom, hogy ki kéne próbálnom egy kisebb vázat.
kösz, akkor bevárom az új polaris szállítmányt, abban lesz 14,16,18 colos megoldás is.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
A kint lévõ lila elsõ háromszögû Crux az egyedi lenne? Mert a katalógusban nem találtam sehol.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

... délután 4kor indultunk Csepelrõl a kiállításra, és a feltétel az volt, hogy 6-ig felépítsük a standot,

fél három körül indultunk azt hiszem, 100 + 140 nm-ünk volt, és fél tizenkettõkor fejeztük be éjszaka. ha mi addig ott lehettünk, akkor gondolom ti is maradhattatok volna ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jó lesz a 16os, ha nem országútis voltál elõtte vagy nem extrém rövid vázat akarsz venni.

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
171 vagyok, a 16os vázak nekem kicsit kicsik (360on van a nyeregcsõ+100as stucni), a 18asok meg nagyok. a 17es váz lenne az ideális, de ha ilyet nem kapsz, akkor próbáld ki a 16ost meg a 18ast, aztán dönts.

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Tudnátok nekem segíteni, hogy 170 centis 65kg-os emberkének mekkora váz volna a legmegfelelõbb?

Magellan Captain Hungary

Magellan Captain Hungary

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

Magellan-nal versenyzek, és a csapatnak is az egyik szponzora, éppen ezért bánt, hogy ennyire nem törõdnek a vásárlókkal.
Azt elismerem, és el is várom, hogy a vázak jók legyenek, de ugye nem azt akarod mondani, hogy ennyi elég?
A szín mindenkinek szubjektív, az idei festés nem az én világom. Viszont a tavalyi széria nagyon jól sikerült, a piros Team vázra nem mondanék nemet, ha megajándékozna valaki :)
Részemrõl több kritika nem lesz.

Az hogy a kiállítás így alakult, az sajnos nem azt jelenti, hogy nem törõdünk a vásárlókkal. Éppen ellenkezõleg, mivel az utolsó pillanatban kaptunk helyet, délután 4kor indultunk Csepelrõl a kiállításra, és a feltétel az volt, hogy 6-ig felépítsük a standot, szóval még ha nagyon komoly dízájnunk lett volna, még azt sem tudtuk volna másfél óra alatt kivitelezni. Ha pedig egy mondat erejéig elvonatkoztatunk a kiállítástól, ha nem lennétek fontosak nekünk ti vásárlók, akkor itt a fórumon sem lennénk fent hárman, hogy minél egyszerûbben és gyorsabb tudjunk nektek válaszolni. Hidd el, ezért nekünk nincs külön juttattás, hogy fórumozunk, ez pusztán csak az, ami....

Delma: amit kint láttál összes kerékpárt, az mind 2008-as, 2007-es nem is volt kint velünk, itt ellenõrizheted: http://www.csekert.h...@512@@433671902. Azt, hogy pont téged nem kérdeztünk meg, azt nagyon sajnálom, próbáltunk mindenkinek segíteni, mindenkit megkérdezni, promo cuccokat osztogattunk. De nyugodtan odajöhettél volna, és neked is nagyon szívesen segítettem volna, mások is felültek a biciklikre, te is felülhettél volna. Nem biztos, hogy mindig a valóságot tükrözi az, ha egy-egy momentum alapján ítélkezünk.
Tudom, hogy mindig van olyan, aki elégedettlen, remélem azért másoknak tudtunk segíteni, esetleg még egy nyakbaakasztós kulcstartóval is megajándékoztuk.....

nahat

nahat

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
A Gepida-nál valóban 1. osztályú volt a kiszolgálás.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
fél 7 van úgyhogy kifejteném:)
Ott az expon hallgatóztam és sokan megjegyezték hogy hogyhogy csak a Team meg a sima volt kint 08as mtb.
Országúti sem volt kint!!!.
Soknak tetszett a kék és narancs szín, negatívumot a festésre nem hallottam senkitõl.
Sziszkót, vagy valaki más szponzorált versenyzõt is kíhívhattak volna, nem azt mondom hogy egész nap ott legyen, hanem csak pár órára.

Összeségében a Magellan stand nem volt valami nagy eresztés. (sokkal igényesebbre is megcsinálhatták volna) Olyan volt az egész mintha utolsó percben dobták volna össze az egésszet. Pozitív véleményem nincs.:(

A másik az hogy az ott tartózkódó "segítõk" végig egymással beszélgettek, kivéve egy srácot (fekete hosszúujjú Magellanos pólóban) aki azért néha néha megkérdeztezett valakit hogy tud -e segíteni.
Meglehet nézni pl a Gepida standját, ott aztán örömmel segítettek maguktól az embernek. Az ottlévõk csak arra vártak hogy tudnak -e valamit segíteni (hozzám 3 szor is odajöttek, de más standon se hagytak egyedül), és még rá is ülhettem a kiválaszott gépre. Na ez a nem mind1...

Az hogy a 2. csarnokba került szerintem marketing fogás, mert pont ott mellette volt a dirtpálya, és a színpad padokkal, és így sokan megálltak nézelõdni, sõt le is ültek.
És aki már ott volt meg is nézte a bringákat.

Arról a felvetésrõl hogy "csak a B-be került" az a véleményem hogy aki kifizet 1300 forintot, az mindent megnéz fõleg ha tényleg bringás beállítottságú.

összeségében a Magellan az expon nyújtott teljesítménye kritikán aluli volt, az expon viszont végre úgy érezhette magát az ember mintha nem is Magyarországon lenne. Remélem jövõre ez a márka kicsit többet fog nyújtani expo téren...

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

ne egy balul elsült expo alapján ítéld meg a márkát. ennek nem kéne befolyásolnia a véleményed.
egy átlag 'mezei' ember, aki bringát keres a kisfiának, ott megértem, hogy félresöpri a magellan katalógust ezek után, de aki komolyan gondolja, netán versenyez is, annál más a helyzet...

Magellan-nal versenyzek, és a csapatnak is az egyik szponzora, éppen ezért bánt, hogy ennyire nem törõdnek a vásárlókkal.
Azt elismerem, és el is várom, hogy a vázak jók legyenek, de ugye nem azt akarod mondani, hogy ennyi elég?
A szín mindenkinek szubjektív, az idei festés nem az én világom. Viszont a tavalyi széria nagyon jól sikerült, a piros Team vázra nem mondanék nemet, ha megajándékozna valaki :)
Részemrõl több kritika nem lesz.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Pyxis színe élõben ugyanolyan borzalmas mint a képeken. A Team rendben van, de azért elég fantáziátlan a koncepció.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Azt hiszem a Magellan a Bringaexpo-n tökéletesen elérte a marketing mélypontját...
...
Tudom, hogy ez senkit sem érdekel a Csekénél, de nagy csoda kéne, hogy a következõ bringám is Magellan legyen...

ne egy balul elsült expo alapján ítéld meg a márkát. ennek nem kéne befolyásolnia a véleményed.
egy átlag 'mezei' ember, aki bringát keres a kisfiának, ott megértem, hogy félresöpri a magellan katalógust ezek után, de aki komolyan gondolja, netán versenyez is, annál más a helyzet...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu