Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5111 hozzászólás a témában

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Én is arra számítottam, hogy azért be lesz állítva... de nem... (váltó dobálta a láncot stb.)
Problémáznom macerás lett volna, mivel rendeltem... :( nem személyesen mentem érte, messze lett volna.
Csak sajnos a beállításban nem vagyok túl tapasztalt, de azért nem lett olyan rossz... Bár lehet még megnézetem valakivel.

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Kivánok,
tegnap rendelni akartam egy pyxis vázat ,50k-ért akarta meghozni a boltos.
Mert hogy év "elején" az a 40k-s ajánlott fogy ár az akciós ár volt.
Van ilyen,vagy csak éhes volt a illetékes? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

Hali!
Adott egy Crux('08) Sram cuccokkal, Shimano Deore (CN-HG53) lánc van rajta, jobban járnék ha kicserélném pl. Sram PC-971-re? Vagy nem éri meg rá költeni, nem lenne különbség? Nem érzem tökéletesnek tekerés közben... de lehet mással van gond (pl. nem tudom beállítani rendesen), csak érdekel, hogy ez javíthatna-e valamit...
Boltban nem igazán állítottak be rajta semmit (váltó, fék stb), én meg amennyire tudtam belõttem, de nem 100%os...

nyugodtan használd a deore-t akkor cseréld ha esedékes...

az meg elég furcsa hozzáálláés a bolt részérõl hogy nem tökéletesen (legalábbis a lehetõségékhez mérten de azért egy crux van olyan szereltségû hogy tökéletesen be lehessen állítani) beállítva adják át a gépet.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Hali!
Adott egy Crux('08) Sram cuccokkal, Shimano Deore (CN-HG53) lánc van rajta, jobban járnék ha kicserélném pl. Sram PC-971-re? Vagy nem éri meg rá költeni, nem lenne különbség? Nem érzem tökéletesnek tekerés közben... de lehet mással van gond (pl. nem tudom beállítani rendesen), csak érdekel, hogy ez javíthatna-e valamit...
Boltban nem igazán állítottak be rajta semmit (váltó, fék stb), én meg amennyire tudtam belõttem, de nem 100%os...

anonym

anonym

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Valóban "érdekelt" ebben szerintetek?
Más: Zsír új Magellan Crater 18" váz (matt kék), mélyen ár alatt eladó! Ha érdekel írj!

üdv!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

Valaki segítsen tisztán látni,mert kósza gondolat futott át az agyam helyén.
A Cseke RT.kizárólagosan csak a forgalmazásban érdekelt,vagy a magellán vázak tervezését és gyártását is finanszírozza ,részben vagy egészben.

egészben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Valaki segítsen tisztán látni,mert kósza gondolat futott át az agyam helyén.
A Cseke RT.kizárólagosan csak a forgalmazásban érdekelt,vagy a magellán vázak tervezését és gyártását is finanszírozza ,részben vagy egészben.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Nekem a legkisebb bajom az, ha nem válaszol senki az itteni kérdésekre, a nagyobb az, hogy úgy látom tönkre fog menni a kedvenc magyar kerékpár márkám.

Sziasztok Kedves Sporttársak!

Mint ahogy tudjátok, 2008-as szezon kezdetekor SOKAN elmentek attól a cégtõl akik forgalmazzák a márkát! Sajnálattal olvasgatjuk a hozzászólásaitokat, de ÕK már nem tudnak nektek segíteni, meg nem is szeretnének (nem ellenetek szól, hanem a cégre amit a tön..e tesznek AZOK akik...). Egy csapat elkezdett azon dolgozni, hogy a márka ismét a saját színvonalát mutassa, és hozza is, de mások rombolnak.
Az Õ személyes meglátásuk az, hogy " A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA, A LEPÉNY HAL MEG ELÕSZÖR" a reményt már elhagyta a sors.....!
Legyél annyira intelligens hogy a mondat mögé nézel, és meglátod a fényt az alagút végén............

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

azóta is várom :)

Bocs, teljesen kiment a fejembõl. Valamelyik nap ígérem, hogy elküldöm.

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Sziasztok Kedves Sporttársak!

Mint ahogy tudjátok, 2008-as szezon kezdetekor SOKAN elmentek attól a cégtõl akik forgalmazzák a márkát! Sajnálattal olvasgatjuk a hozzászólásaitokat, de ÕK már nem tudnak nektek segíteni, meg nem is szeretnének (nem ellenetek szól, hanem a cégre amit a tön..e tesznek AZOK akik...). Egy csapat elkezdett azon dolgozni, hogy a márka ismét a saját színvonalát mutassa, és hozza is, de mások rombolnak.
Az Õ személyes meglátásuk az, hogy " A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA, A LEPÉNY HAL MEG ELÕSZÖR" a reményt már elhagyta a sors.....!
Legyél annyira intelligens hogy a mondat mögé nézel, és meglátod a fényt az alagút végén............

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

én már azon se lepõdnék meg, ha valamelyik konkurens cég egyik vezetõje lenne az új tulaj,és mindenáron meg akarná szüntetni a konkurenciát...

összeesküvés-elméletet azért ne gyártsunk, ha valaki megvette volna
és meg akarná szüntetni, akkor simán megszüntetné és nem ilyen hülyeségekkel
játszana... Ennyire kisstílû a társaság. ennyi.

Megkeresem az otthoni gépen, és elküldöm privátban

azóta is várom :)
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
szaisztok!
piros vega dh-ba milyen méretû átütõs agy kell?? köszi elõre is :)

RIDE OR DIE! :scared:

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
hát ahogy elnézem elég késéges a sorsa a magellánnak...de ha incs pénze, akkor mindek ír ki pályázatot?Meg minek fordítja el szándékosan a vevõket,vevõkört magától?
én már azon se lepõdnék meg, ha valamelyik konkurens cég egyik vezetõje lenne az új tulaj,és mindenáron meg akarná szüntetni a konkurenciát...
nem értem mért kell a Magellánéknál is a kormányt utánozni...hányni tudok az ilyentõl:puke:

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Megkaptam én is a levelet.

Korábban többször próbáltam utalni arra, hogy magellanék mennyire szánalmas szinten vannak marketing szempontból, és ez a fejlemény tökéletesen beleillik az eddig kialakult képbe.

Egyetértek mizie hozzászólásával, ahelyett, hogy kerekítettek volna egy jó kis reklámot maguknak 3 bringa áráért, inkább lejáratják magukat egy ilyen szánalmas, kicsinyes lépéssel.

A pályázat semmit sem fogalmazott meg, és szerintem az sem szerepelt benne, hogy megtehetik azt amit most.

Az volt benne, hogy a zsûri eldönti, hogy melyik 3 a legjobb és azokat "jutalmazza" 1-1 bringával.
Ha kategóriánként 1-1 pályázat érkezett volna, akkor nekik járt volna a nyeremény, automatikusan.

Mivel a csapatom miatt nem írhatok igazán "õszinte" kritikát, inkább hallgatok...

Annyit azért hozzáteszek, hogy a jelek szerint annyi pénzük sincs, hogy 3db. bringát elajándékozzanak...

Feltöltött kép

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

PS2: mrteo: mostmár mutimeg a pályázatod :)

Megkeresem az otthoni gépen, és elküldöm privátban.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Azok az emberkék hova tûntek? Annyira jó volt, hogy "testközelben" volt a gyártó. Erre most a pályázattal is lejáratják magukat... Remélem a bringák nem ilyen tendenciát fognak mutatni!

Többekkel együtt eljöttek, MERT .... :)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

(tulképp a bolt szervize nem beállítja a kerékpárt hanem gyakorlatilag végszereldeként mûködik)

ne aggódj, jövõre biztos lesz "legjobb magellan dealer" pályázat
és ha nem jól szerelik össze a félkész bringákat akkor majd kiadnak
egy közleményt hogy a boltok "nem feleltek meg az elõzetes elvárásoknak"
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

Azok az emberkék hova tûntek? Annyira jó volt, hogy "testközelben" volt a gyártó. Erre most a pályázattal is lejáratják magukat... Remélem a bringák nem ilyen tendenciát fognak mutatni!

azt Te milyen tendenciának nevezed hogy egész évben alig van bicikli, majd szeptember végén "tengerszám" szórják ki nagyon erõsen nyomott áron a polarisokat pixiseket cruxokat , (és nem a jövõ évi modelleket) siralmas összeszerélési minõségben ? ---(tulképp a bolt szervize nem beállítja a kerékpárt hanem gyakorlatilag végszereldeként mûködik)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Mennyivel jobb volt, amíg a fórumon is volt egy válaszoló emberük...

1?? .... 3!!!!!!! Ha nem hiszed, keresd csak vissza :)

[highlight] The bike way of life [/highlight]