kicsit el vagy tévedve az arányokkal Bálint...lehet, hogy ez nagyon naiv és röhejes ötlet, de
esetleg a kedves fórumtársak összefoghatnak és alapíthatnak egy céget/non-profit szervezetet/anarchista szövetséget, amelyben mindenki 10 vagy 20ezer forinttal van képviselve (vagy ki amennyivel akar/tud), így segítve a márka talpra állását, nem mellesleg a tervezésbe is beleszólhatnának azok a kerékpárosok, akik az adott márkát használják. ez lenne az abszolút fogyasztói igényen alapuló tervezés.
ugye itt a fõ problémát a beinvesztálandó összeg jelenti, én nem vagyok tisztában azzal, hogy ez a Magellan márka a Csekének mennyire meg milyen viszonyban a kölyke, de ha csak 10%-ban sikerülne bevásárolni magunkat a Magellanba, az már elég nagy arány ahhoz, hogy érdemleges hatásai legyenek.
Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan
Írta 2008. október 31. - 23:13

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. október 31. - 21:29

esetleg a kedves fórumtársak összefoghatnak és alapíthatnak egy céget/non-profit szervezetet/anarchista szövetséget, amelyben mindenki 10 vagy 20ezer forinttal van képviselve (vagy ki amennyivel akar/tud), így segítve a márka talpra állását, nem mellesleg a tervezésbe is beleszólhatnának azok a kerékpárosok, akik az adott márkát használják. ez lenne az abszolút fogyasztói igényen alapuló tervezés.
ugye itt a fõ problémát a beinvesztálandó összeg jelenti, én nem vagyok tisztában azzal, hogy ez a Magellan márka a Csekének mennyire meg milyen viszonyban a kölyke, de ha csak 10%-ban sikerülne bevásárolni magunkat a Magellanba, az már elég nagy arány ahhoz, hogy érdemleges hatásai legyenek.
Írta 2008. október 31. - 20:27

Túl sok a rébusz..feleslegesen.Meg amúgy is...nálunk nagyon jól megy a riogatás,egy csõdeljárást is csõdként kezelnek.
Jópár lehetõség van még arra,hogy ez a márka megmeneküljön,már amennyiben tényleg ennyire komoly a helyzet.
Írta 2008. október 31. - 18:45

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. október 31. - 17:57

A kisebb-nagyobb tervezési hiányosságokat szintén...
PL: street trial váz (kb 12 col) tárcsafékszem nélkül, de csomagtartó szemekkel - igen ez utóbbi felettébb röhelyes
csúszópapucs miatt a kerékhez igazítható tárcsafékszem ugyan van a vázon, de értelmetlen "szögben" (csak hosszítva, egyébként függõleges) tehát állíthatatlan..
Ugyanezen vázakon ugyanez a tárcsafékszem valami hihetetlenül pontatlan, csavarodott, egyátalán nincs síkban.
Két éve beigérve az elõrenézõ slot a nyeregcsõben, de ugyanúgy hátul maradt.
B+ markolat egy hónap alatt csontig lefogy/elkopik.
És még sorolhatnám... sajnálom persze de nem annyira.
Ride everywhere.
.
Írta 2008. október 31. - 17:20

Írta 2008. október 30. - 19:01

Nem véletlenek a rébuszok, ha ebbõl nem jössz rá hogy mi a pálya, akkor nem tudok mit csinálni, azt a szót, hogy megh*lás, c*õd valahogyan körbe kell írni!!! nem lehet csak ugy kiirni. de nem is lett kiirva
Nem nem értem, csak nem akartam elhinni, hogy tényleg ezt jelenti.
Ez szomorú.
Írta 2008. október 30. - 13:53

Írta 2008. október 30. - 13:42

Írta 2008. október 30. - 11:35

Én szeptember elején vettem 139000-ért. Igaz Budapestre kellett utazni érte(ingyen volt) ,de teljesen beállítva vihettem haza.
Egyébként a festésén kívül teljesen elégedett vagyok vele, már kapott 1200km-t fõként terepen.
Írta 2008. október 30. - 09:46

Írta 2008. október 30. - 09:36

csak én nem értem, mirõl beszélsz??
Nem, nem vagy egyedül.
Én sem vágom. Csak rébuszok, meg magas röptû gondolatok,
mint hogy a remény hal meg utoljára, a reményt már elhagyta a sors,
nézz a mondat mögé, és meglátod a fényt az alagút végén, meg az
oroszlán lesbõl támad amikor gyenge a pillanat...
Kelával kell egyet értsek...
Miért nem lehet egyértelmûen leírni, hogy mi van?
Valakinek az érdeke sérül? Még ennél is jobban?
Írta 2008. október 30. - 09:05

Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik! Az oroszlán lesbõl támad, megvárja a leggyengébb pillanatát az áldozatának!!!
Nézd, ha valaki megveszi a céget, és felfutattja, akkor nekem teljesen mindegy, hogy kinek a tulajdona a cég.
A jelenlegi vegetációnál minden jobb lehet...
Írta 2008. október 29. - 15:47

Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik!!!!
azért elnézve pl az idei évet ez annyira nem sorolható a lehetetlen tudományos fantasztikus fantazmagóriák világába....
Írta 2008. október 29. - 15:41

Írta 2008. október 29. - 14:56

Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik! Az oroszlán lesbõl támad, megvárja a leggyengébb pillanatát az áldozatának!!!
csak én nem értem, mirõl beszélsz??
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. október 29. - 14:52

Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik! Az oroszlán lesbõl támad, megvárja a leggyengébb pillanatát az áldozatának!!!Nekem a legkisebb bajom az, ha nem válaszol senki az itteni kérdésekre, a nagyobb az, hogy úgy látom tönkre fog menni a kedvenc magyar kerékpár márkám.
Írta 2008. október 29. - 13:55

egyébként a katalogusára is 40K volt annál pedig kb mindenki olcsóbban adta..."Sima" pyxis igen,néztem én az árakat,mondtam is a tagnak hogy nem team verziót keresek,de ennyit mondott arra is.
Elbizonytalanított a infók ellenében,hogy mégis csak õ a boltos.
Köszi a megerõsítést.
Írta 2008. október 29. - 13:47

"Sima" pyxis igen,néztem én az árakat,mondtam is a tagnak hogy nem team verziót keresek,de ennyit mondott arra is.pixys vagy pixys team ?
"sima" pixist 32000 Ft-ért lehet kapni most -bolti ár-
Elbizonytalanított a infók ellenében,hogy mégis csak õ a boltos.
Köszi a megerõsítést.
Írta 2008. október 29. - 11:07

pixys vagy pixys team ?Kivánok,
tegnap rendelni akartam egy pyxis vázat ,50k-ért akarta meghozni a boltos.
Mert hogy év "elején" az a 40k-s ajánlott fogy ár az akciós ár volt.
Van ilyen,vagy csak éhes volt a illetékes?
"sima" pixist 32000 Ft-ért lehet kapni most -bolti ár-