Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Írta 2008. október 31. - 17:20
Írta 2008. október 30. - 19:01
Nem véletlenek a rébuszok, ha ebbõl nem jössz rá hogy mi a pálya, akkor nem tudok mit csinálni, azt a szót, hogy megh*lás, c*õd valahogyan körbe kell írni!!! nem lehet csak ugy kiirni. de nem is lett kiirva
Nem nem értem, csak nem akartam elhinni, hogy tényleg ezt jelenti.
Ez szomorú.
Írta 2008. október 30. - 13:53
Írta 2008. október 30. - 13:42
Írta 2008. október 30. - 11:35
Én szeptember elején vettem 139000-ért. Igaz Budapestre kellett utazni érte(ingyen volt) ,de teljesen beállítva vihettem haza.
Egyébként a festésén kívül teljesen elégedett vagyok vele, már kapott 1200km-t fõként terepen.
Írta 2008. október 30. - 09:46
Írta 2008. október 30. - 09:36
csak én nem értem, mirõl beszélsz??
Nem, nem vagy egyedül.
Én sem vágom. Csak rébuszok, meg magas röptû gondolatok,
mint hogy a remény hal meg utoljára, a reményt már elhagyta a sors,
nézz a mondat mögé, és meglátod a fényt az alagút végén, meg az
oroszlán lesbõl támad amikor gyenge a pillanat...
Kelával kell egyet értsek...
Miért nem lehet egyértelmûen leírni, hogy mi van?
Valakinek az érdeke sérül? Még ennél is jobban?
Írta 2008. október 30. - 09:05
Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik! Az oroszlán lesbõl támad, megvárja a leggyengébb pillanatát az áldozatának!!!
Nézd, ha valaki megveszi a céget, és felfutattja, akkor nekem teljesen mindegy, hogy kinek a tulajdona a cég.
A jelenlegi vegetációnál minden jobb lehet...
Írta 2008. október 29. - 15:47
Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik!!!!
azért elnézve pl az idei évet ez annyira nem sorolható a lehetetlen tudományos fantasztikus fantazmagóriák világába....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. október 29. - 15:41
Írta 2008. október 29. - 14:56
Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik! Az oroszlán lesbõl támad, megvárja a leggyengébb pillanatát az áldozatának!!!
csak én nem értem, mirõl beszélsz??
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. október 29. - 14:52
Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik! Az oroszlán lesbõl támad, megvárja a leggyengébb pillanatát az áldozatának!!!Nekem a legkisebb bajom az, ha nem válaszol senki az itteni kérdésekre, a nagyobb az, hogy úgy látom tönkre fog menni a kedvenc magyar kerékpár márkám.
Írta 2008. október 29. - 13:55
egyébként a katalogusára is 40K volt annál pedig kb mindenki olcsóbban adta..."Sima" pyxis igen,néztem én az árakat,mondtam is a tagnak hogy nem team verziót keresek,de ennyit mondott arra is.
Elbizonytalanított a infók ellenében,hogy mégis csak õ a boltos.
Köszi a megerõsítést.
Írta 2008. október 29. - 13:47
"Sima" pyxis igen,néztem én az árakat,mondtam is a tagnak hogy nem team verziót keresek,de ennyit mondott arra is.pixys vagy pixys team ?
"sima" pixist 32000 Ft-ért lehet kapni most -bolti ár-
Elbizonytalanított a infók ellenében,hogy mégis csak õ a boltos.
Köszi a megerõsítést.
Írta 2008. október 29. - 11:07
pixys vagy pixys team ?Kivánok,
tegnap rendelni akartam egy pyxis vázat ,50k-ért akarta meghozni a boltos.
Mert hogy év "elején" az a 40k-s ajánlott fogy ár az akciós ár volt.
Van ilyen,vagy csak éhes volt a illetékes?
"sima" pixist 32000 Ft-ért lehet kapni most -bolti ár-
Írta 2008. október 29. - 10:16
Problémáznom macerás lett volna, mivel rendeltem... nem személyesen mentem érte, messze lett volna.
Csak sajnos a beállításban nem vagyok túl tapasztalt, de azért nem lett olyan rossz... Bár lehet még megnézetem valakivel.
Írta 2008. október 29. - 09:27
tegnap rendelni akartam egy pyxis vázat ,50k-ért akarta meghozni a boltos.
Mert hogy év "elején" az a 40k-s ajánlott fogy ár az akciós ár volt.
Van ilyen,vagy csak éhes volt a illetékes?
Írta 2008. október 29. - 00:03
nyugodtan használd a deore-t akkor cseréld ha esedékes...Hali!
Adott egy Crux('08) Sram cuccokkal, Shimano Deore (CN-HG53) lánc van rajta, jobban járnék ha kicserélném pl. Sram PC-971-re? Vagy nem éri meg rá költeni, nem lenne különbség? Nem érzem tökéletesnek tekerés közben... de lehet mással van gond (pl. nem tudom beállítani rendesen), csak érdekel, hogy ez javíthatna-e valamit...
Boltban nem igazán állítottak be rajta semmit (váltó, fék stb), én meg amennyire tudtam belõttem, de nem 100%os...
az meg elég furcsa hozzáálláés a bolt részérõl hogy nem tökéletesen (legalábbis a lehetõségékhez mérten de azért egy crux van olyan szereltségû hogy tökéletesen be lehessen állítani) beállítva adják át a gépet.
Írta 2008. október 28. - 23:50
Adott egy Crux('08) Sram cuccokkal, Shimano Deore (CN-HG53) lánc van rajta, jobban járnék ha kicserélném pl. Sram PC-971-re? Vagy nem éri meg rá költeni, nem lenne különbség? Nem érzem tökéletesnek tekerés közben... de lehet mással van gond (pl. nem tudom beállítani rendesen), csak érdekel, hogy ez javíthatna-e valamit...
Boltban nem igazán állítottak be rajta semmit (váltó, fék stb), én meg amennyire tudtam belõttem, de nem 100%os...
Írta 2008. október 28. - 15:37
Más: Zsír új Magellan Crater 18" váz (matt kék), mélyen ár alatt eladó! Ha érdekel írj!
üdv!