Problémáznom macerás lett volna, mivel rendeltem...

Csak sajnos a beállításban nem vagyok túl tapasztalt, de azért nem lett olyan rossz... Bár lehet még megnézetem valakivel.
nyugodtan használd a deore-t akkor cseréld ha esedékes...Hali!
Adott egy Crux('08) Sram cuccokkal, Shimano Deore (CN-HG53) lánc van rajta, jobban járnék ha kicserélném pl. Sram PC-971-re? Vagy nem éri meg rá költeni, nem lenne különbség? Nem érzem tökéletesnek tekerés közben... de lehet mással van gond (pl. nem tudom beállítani rendesen), csak érdekel, hogy ez javíthatna-e valamit...
Boltban nem igazán állítottak be rajta semmit (váltó, fék stb), én meg amennyire tudtam belõttem, de nem 100%os...
egészbenValaki segítsen tisztán látni,mert kósza gondolat futott át az agyam helyén.
A Cseke RT.kizárólagosan csak a forgalmazásban érdekelt,vagy a magellán vázak tervezését és gyártását is finanszírozza ,részben vagy egészben.
Sziasztok Kedves Sporttársak!
Mint ahogy tudjátok, 2008-as szezon kezdetekor SOKAN elmentek attól a cégtõl akik forgalmazzák a márkát! Sajnálattal olvasgatjuk a hozzászólásaitokat, de ÕK már nem tudnak nektek segíteni, meg nem is szeretnének (nem ellenetek szól, hanem a cégre amit a tön..e tesznek AZOK akik...). Egy csapat elkezdett azon dolgozni, hogy a márka ismét a saját színvonalát mutassa, és hozza is, de mások rombolnak.
Az Õ személyes meglátásuk az, hogy " A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA, A LEPÉNY HAL MEG ELÕSZÖR" a reményt már elhagyta a sors.....!
Legyél annyira intelligens hogy a mondat mögé nézel, és meglátod a fényt az alagút végén............
én már azon se lepõdnék meg, ha valamelyik konkurens cég egyik vezetõje lenne az új tulaj,és mindenáron meg akarná szüntetni a konkurenciát...
Megkeresem az otthoni gépen, és elküldöm privátban
RIDE OR DIE! :scared:
PS2: mrteo: mostmár mutimeg a pályázatod
Azok az emberkék hova tûntek? Annyira jó volt, hogy "testközelben" volt a gyártó. Erre most a pályázattal is lejáratják magukat... Remélem a bringák nem ilyen tendenciát fognak mutatni!
[highlight] The bike way of life [/highlight]
(tulképp a bolt szervize nem beállítja a kerékpárt hanem gyakorlatilag végszereldeként mûködik)
azt Te milyen tendenciának nevezed hogy egész évben alig van bicikli, majd szeptember végén "tengerszám" szórják ki nagyon erõsen nyomott áron a polarisokat pixiseket cruxokat , (és nem a jövõ évi modelleket) siralmas összeszerélési minõségben ? ---(tulképp a bolt szervize nem beállítja a kerékpárt hanem gyakorlatilag végszereldeként mûködik)Azok az emberkék hova tûntek? Annyira jó volt, hogy "testközelben" volt a gyártó. Erre most a pályázattal is lejáratják magukat... Remélem a bringák nem ilyen tendenciát fognak mutatni!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Mennyivel jobb volt, amíg a fórumon is volt egy válaszoló emberük...
[highlight] The bike way of life [/highlight]