Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Akkor nem adom el a 2007-es pyxis vázam megtartom emlékbe:)

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

Nem véletlenek a rébuszok, ha ebbõl nem jössz rá hogy mi a pálya, akkor nem tudok mit csinálni, azt a szót, hogy megh*lás, c*õd valahogyan körbe kell írni!!! nem lehet csak ugy kiirni. de nem is lett kiirva

Nem nem értem, csak nem akartam elhinni, hogy tényleg ezt jelenti.
Ez szomorú.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

...

Te már nem dolgozol a cégnél, igaz?

A sebesség mindent megold.

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Nem véletlenek a rébuszok, ha ebbõl nem jössz rá hogy mi a pálya, akkor nem tudok mit csinálni, azt a szót, hogy megh*lás, c*õd valahogyan körbe kell írni!!! nem lehet csak ugy kiirni. de nem is lett kiirva

csongiszabi

csongiszabi

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Nem néztél eléggé körbe a neten.
Én szeptember elején vettem 139000-ért. Igaz Budapestre kellett utazni érte(ingyen volt) ,de teljesen beállítva vihettem haza.
Egyébként a festésén kívül teljesen elégedett vagyok vele, már kapott 1200km-t fõként terepen.

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
:scared: crux 138900-ért... nem reklámnak szánom, csak csodálkozok... Én 150ért vettem nemrég, azt hittem ettõl már nincs lejjebb... inkább ne is láttam volna meg :mad:

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

csak én nem értem, mirõl beszélsz??

Nem, nem vagy egyedül.
Én sem vágom. Csak rébuszok, meg magas röptû gondolatok,
mint hogy a remény hal meg utoljára, a reményt már elhagyta a sors,
nézz a mondat mögé, és meglátod a fényt az alagút végén, meg az
oroszlán lesbõl támad amikor gyenge a pillanat...
Kelával kell egyet értsek...
Miért nem lehet egyértelmûen leírni, hogy mi van?
Valakinek az érdeke sérül? Még ennél is jobban?

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik! Az oroszlán lesbõl támad, megvárja a leggyengébb pillanatát az áldozatának!!!

Nézd, ha valaki megveszi a céget, és felfutattja, akkor nekem teljesen mindegy, hogy kinek a tulajdona a cég.
A jelenlegi vegetációnál minden jobb lehet...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik!!!!

azért elnézve pl az idei évet ez annyira nem sorolható a lehetetlen tudományos fantasztikus fantazmagóriák világába....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
micsoda ködösítés:D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Csak várj türelemmel, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy JÓL-bejáratott,( és JÓL-LEJÁRATOTT )márka, csak úgy eltûnik! Az oroszlán lesbõl támad, megvárja a leggyengébb pillanatát az áldozatának!!!

csak én nem értem, mirõl beszélsz??

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MagellanDealer

MagellanDealer

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Nekem a legkisebb bajom az, ha nem válaszol senki az itteni kérdésekre, a nagyobb az, hogy úgy látom tönkre fog menni a kedvenc magyar kerékpár márkám.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

"Sima" pyxis igen,néztem én az árakat,mondtam is a tagnak hogy nem team verziót keresek,de ennyit mondott arra is.
Elbizonytalanított a infók ellenében,hogy mégis csak õ a boltos.
Köszi a megerõsítést.

egyébként a katalogusára is 40K volt annál pedig kb mindenki olcsóbban adta...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

pixys vagy pixys team ?

"sima" pixist 32000 Ft-ért lehet kapni most -bolti ár-

"Sima" pyxis igen,néztem én az árakat,mondtam is a tagnak hogy nem team verziót keresek,de ennyit mondott arra is.
Elbizonytalanított a infók ellenében,hogy mégis csak õ a boltos.
Köszi a megerõsítést.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Kivánok,
tegnap rendelni akartam egy pyxis vázat ,50k-ért akarta meghozni a boltos.
Mert hogy év "elején" az a 40k-s ajánlott fogy ár az akciós ár volt.
Van ilyen,vagy csak éhes volt a illetékes? :)

pixys vagy pixys team ?

"sima" pixist 32000 Ft-ért lehet kapni most -bolti ár-

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Én is arra számítottam, hogy azért be lesz állítva... de nem... (váltó dobálta a láncot stb.)
Problémáznom macerás lett volna, mivel rendeltem... :( nem személyesen mentem érte, messze lett volna.
Csak sajnos a beállításban nem vagyok túl tapasztalt, de azért nem lett olyan rossz... Bár lehet még megnézetem valakivel.

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Kivánok,
tegnap rendelni akartam egy pyxis vázat ,50k-ért akarta meghozni a boltos.
Mert hogy év "elején" az a 40k-s ajánlott fogy ár az akciós ár volt.
Van ilyen,vagy csak éhes volt a illetékes? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hali!
Adott egy Crux('08) Sram cuccokkal, Shimano Deore (CN-HG53) lánc van rajta, jobban járnék ha kicserélném pl. Sram PC-971-re? Vagy nem éri meg rá költeni, nem lenne különbség? Nem érzem tökéletesnek tekerés közben... de lehet mással van gond (pl. nem tudom beállítani rendesen), csak érdekel, hogy ez javíthatna-e valamit...
Boltban nem igazán állítottak be rajta semmit (váltó, fék stb), én meg amennyire tudtam belõttem, de nem 100%os...

nyugodtan használd a deore-t akkor cseréld ha esedékes...

az meg elég furcsa hozzáálláés a bolt részérõl hogy nem tökéletesen (legalábbis a lehetõségékhez mérten de azért egy crux van olyan szereltségû hogy tökéletesen be lehessen állítani) beállítva adják át a gépet.

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Hali!
Adott egy Crux('08) Sram cuccokkal, Shimano Deore (CN-HG53) lánc van rajta, jobban járnék ha kicserélném pl. Sram PC-971-re? Vagy nem éri meg rá költeni, nem lenne különbség? Nem érzem tökéletesnek tekerés közben... de lehet mással van gond (pl. nem tudom beállítani rendesen), csak érdekel, hogy ez javíthatna-e valamit...
Boltban nem igazán állítottak be rajta semmit (váltó, fék stb), én meg amennyire tudtam belõttem, de nem 100%os...

anonym

anonym

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Valóban "érdekelt" ebben szerintetek?
Más: Zsír új Magellan Crater 18" váz (matt kék), mélyen ár alatt eladó! Ha érdekel írj!

üdv!