szvsz élõben is jó! a felszerelése mégjobb mint a tavalyi (teló...) mert ez már sl soval elvileg csillis. a többi alkatrész is jó, a husi jó volt eddig is, alivio OK, wtb kerekek meg elég szélesek. a külsõk is wtbk, elég bütykösek, talán a sarat majd ne szeretik annyira... de kurva jó kis gép lett ezért a pénzért!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan
Started by
MSONAJ
, 2003. August 01. 11:52
Posted 2004. February 23. - 18:45

Posted 2004. February 23. - 15:42

Én megnéztem a Hugóban a krehát. A színérõl nem nyitok vitát, mert ebben nincs objektív mérce. Zöld.
A nyk meg kormány Hussefelt, 31.8, tehát brutál nagy átmérõ. Nagyon királyul fest. Felnik: masszív WTB darabok, agyak szintén. A gumik jó kis ballonos sárdagasztók. Hajtás szintén Hussefelet, meg alivio. Fékek meg jó kis b+-ok. Minden alkatrész nagyon tuti. A 140 mohát nekem nagyon megérné, de inkább építek egy tavalyi vázra, mert már szinte minden meg van hozzá, meg olyanom már volt és abban bízok (masszívabbnak tûnik, mint az ideji, de ez is szubjektív). Meg színben jobban bejön.
A nyk meg kormány Hussefelt, 31.8, tehát brutál nagy átmérõ. Nagyon királyul fest. Felnik: masszív WTB darabok, agyak szintén. A gumik jó kis ballonos sárdagasztók. Hajtás szintén Hussefelet, meg alivio. Fékek meg jó kis b+-ok. Minden alkatrész nagyon tuti. A 140 mohát nekem nagyon megérné, de inkább építek egy tavalyi vázra, mert már szinte minden meg van hozzá, meg olyanom már volt és abban bízok (masszívabbnak tûnik, mint az ideji, de ez is szubjektív). Meg színben jobban bejön.
Posted 2004. February 23. - 10:38

mezei judy van benne, és az semmiképpen nme tud 160 mm-t mozogni. egészen egyszerûen nincs olyan hosszú a becsúszója, hogy még az alsó perselybe is beleérjen. mert ha nme ér bele, akkor semmi nem támasztja a villát. nem mellesleg kíváncsi lennék, hogy a nyomórudat hogy hosszabbította megy ennyivel...

Posted 2004. February 23. - 10:37

Posted 2004. February 22. - 20:44

Na ok azt tudom ha Hugo ban van 1 de én iszonyat messze lakom a Hugtol (kb 3óra buszozás) és mivel csak 17 éves leszek jövõ héten "fõ dolgom a tanulás" (anyám szerint) Úgyhogy sajna nincs idõm elmenni
Hétközben: tanulás
Hétvégén : kirándulás anyámékkal+ idõnként haverokkla akármi +TANULÁS
Szóval ezért kéne pár adat?
Meg 1-2 vélemény h télleg +ér majd-e 140 rugót?(sztem simán)
Hétközben: tanulás
Hétvégén : kirándulás anyámékkal+ idõnként haverokkla akármi +TANULÁS
Szóval ezért kéne pár adat?
Meg 1-2 vélemény h télleg +ér majd-e 140 rugót?(sztem simán)
Posted 2004. February 22. - 20:37

mien adatot szeretnel?
setalj be a hugo-ba...
es meglatod.
es hulyesegekt meg ne terjessz
jajj, a shiwer torik
jajj a dorado hajlik, mint a nadszal..
pff.
de mind1, ezt hagyjuk
nem b@szogaltak, d ne dolj be minden hulyesegnek...
setalj be a hugo-ba...
es meglatod.
es hulyesegekt meg ne terjessz
jajj, a shiwer torik
jajj a dorado hajlik, mint a nadszal..
pff.
de mind1, ezt hagyjuk

nem b@szogaltak, d ne dolj be minden hulyesegnek...
Posted 2004. February 22. - 20:33

Ja és még vmi!
Má bocs h visszaszólok de egy kurva szóval nem mondtam h én mértem le tolómérõvel!!!!! A haver mondta hogy ennyit mért!!!
idézem:" Attila képzeld sikerült megcsinálnom a RS Judy Sl emet h 16centit mozogjan... tegnap lemérettem a Big Bike-ban" én meg csak gratuláltam neki. Azt se tudom h csinálta!!!! õ ezt montda azt kész
Nem vitatkozom meg kötözködöm de lécci ne engem
**szogass!
Ja és ha le tudnál írni minél több adatot a PolarX rõl akkor nagyon boldog lennék!(elõre is kössz)
Má bocs h visszaszólok de egy kurva szóval nem mondtam h én mértem le tolómérõvel!!!!! A haver mondta hogy ennyit mért!!!
idézem:" Attila képzeld sikerült megcsinálnom a RS Judy Sl emet h 16centit mozogjan... tegnap lemérettem a Big Bike-ban" én meg csak gratuláltam neki. Azt se tudom h csinálta!!!! õ ezt montda azt kész
Nem vitatkozom meg kötözködöm de lécci ne engem
**szogass!
Ja és ha le tudnál írni minél több adatot a PolarX rõl akkor nagyon boldog lennék!(elõre is kössz)
Posted 2004. February 22. - 20:19

Ha ez így megy, akkor a volt DH2m vagy 40et mozgott, mert annyi látszott a becsúszóból. Az nem baj hogy ott a váll meg mittomén. Az a RS szerintem Judy XLC, és télleg 12t mozog, és ronda zöld.
Posted 2004. February 22. - 20:19

JÓ OKÉ ELISMEREM HÜLYE VAGYOK!! 
Egyépként a Supermonster útját csak ELÍRTAM!(bocsi)
De miért egy Evil sztem kurva jól nézne ki supermonsterrel(pl egy Evil Imperial)
nem tudom ismered-e www.unrealcycles.com---na ott elég "meleg" gépek vannak
A dátum meg azért lenne fontos ,mert szülinapom van + a haveromék mennek március 18-án mennek (nemtom meddig) el ilyen baráti "zúzásra"-érted ilyen ki mit bír stb. és engem is hívtak csak nekem most nincs bikeom és 2004 es PolarX et vennék mivel 2003 ast már nem lehetett kapni me g a 2004 es 1000x jobban néz ki mint a tavalyi. szóval 2004est veszek!(arany, barnát--asszem pont te tetted fel a képet róla)
Na ennyi most nem tudok többet írni?
Télleg szerinted összességében ez jó bringa?

Egyépként a Supermonster útját csak ELÍRTAM!(bocsi)
De miért egy Evil sztem kurva jól nézne ki supermonsterrel(pl egy Evil Imperial)
nem tudom ismered-e www.unrealcycles.com---na ott elég "meleg" gépek vannak
A dátum meg azért lenne fontos ,mert szülinapom van + a haveromék mennek március 18-án mennek (nemtom meddig) el ilyen baráti "zúzásra"-érted ilyen ki mit bír stb. és engem is hívtak csak nekem most nincs bikeom és 2004 es PolarX et vennék mivel 2003 ast már nem lehetett kapni me g a 2004 es 1000x jobban néz ki mint a tavalyi. szóval 2004est veszek!(arany, barnát--asszem pont te tetted fel a képet róla)
Na ennyi most nem tudok többet írni?
Télleg szerinted összességében ez jó bringa?
Posted 2004. February 22. - 19:58

2.3as wtb kulso.Na tudtok vmi újat megint??
pontos dátum az eladás kezdetérõl esetleg?
Ja és a Rock Schoks teló ami a gépen van gyári adatok szerint 12cm-t mozog és (haveromé 16-ot mozog--- tólómérõs adat)
mekkora és milyen külsõk lesznek rajta alapból?
16 cm?
ha mar letolomerozted, akkor legalabb a feliratot elolvashattad volna:
rock shox!
nem rock schoks....
igy terjednek a hulyesegek am.
16cm?
az egesz becsuszo akkora.
es hulyebben allna a gep, mint egy evil a supermonsterrel.... :-X
azert..
legalabb ne mondj lokottsegeket!
supermonster: 30cm.
minek pontos datum? ez nem egy mozifilm. varj turelmesen...(masok is ezt teszik)
a 16 meg :-X
Posted 2004. February 22. - 19:58

Mi az hogy sok?? ???
A Marzocchi Super Monster 35cm je az a sok!!!!
Bár lehet h csak 15 de annyi biztos!Nem tom nekem már az alap 12is elég csak már adják a boltban a 2004es PolarXeket!Nem tudtok pontos dátumot mikor adják??????(nagyon fontos lenne)
A Marzocchi Super Monster 35cm je az a sok!!!!
Bár lehet h csak 15 de annyi biztos!Nem tom nekem már az alap 12is elég csak már adják a boltban a 2004es PolarXeket!Nem tudtok pontos dátumot mikor adják??????(nagyon fontos lenne)
Posted 2004. February 22. - 19:53

Posted 2004. February 22. - 19:18

Na tudtok vmi újat megint??
Ja és a Rock Schoks teló ami a gépen van gyári adatok szerint 12cm-t mozog és (haveromé 16-ot mozog--- tólómérõs adat)
Posted 2004. February 22. - 16:45

Posted 2004. February 22. - 16:42

Hi!
DS merevvázas és Jump
Le tudnátok ezt nekem fordítani?
Az ilyen biciklit, mire használják?
Köszi: Huszt
DS merevvázas és Jump
Le tudnátok ezt nekem fordítani?
Az ilyen biciklit, mire használják?
Köszi: Huszt
Posted 2004. February 21. - 16:08

ahogy a magellanéknál megfigyeltem, márciusnál elõbb nem lesz fennt a honlapjukon semmi. Ez tavaly is így volt. Úgy néz ki ez náluk hagyomány...
Posted 2004. February 21. - 11:17

Posted 2004. February 20. - 22:10

vagy inkabb milyen a web-maker guy...
szal ez nem a cseke sara teljesen. ezen mit kell ugy beagresszivulni?
es polarx-rol mar 2001 ota EGYSZERSEM volt szo a hp-n.....
szal ez nem a cseke sara teljesen. ezen mit kell ugy beagresszivulni?
es polarx-rol mar 2001 ota EGYSZERSEM volt szo a hp-n.....
Posted 2004. February 20. - 21:52

Ámberek!
Ezt magyarázzam meg nekem vki! :-\
Ti már láttátok a képet a 2004es magellanról már ki is lehetett próbálmi a Hugo ban de a MAGELLAN.HU-n egy k**** szó sincs a 2004es Magellanokról4
Mi ez milyen üzletpolitika? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Ezt magyarázzam meg nekem vki! :-\
Ti már láttátok a képet a 2004es magellanról már ki is lehetett próbálmi a Hugo ban de a MAGELLAN.HU-n egy k**** szó sincs a 2004es Magellanokról4
Mi ez milyen üzletpolitika? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Posted 2004. February 20. - 21:33

Jaja én kerestem 2003Pxet de már döntöttem h 2004est veszek!
remélem hamar lehet kapni mert jövõ héten van a szülinapom!!!
remélem hamar lehet kapni mert jövõ héten van a szülinapom!!!