Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
magellannak nincs honlapja? Mert meg asehol sem lattam, pedig kerestem. Bye

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
várjunk csak.
nem jövõre akarsz venni?
mert ideit már semmit nem kapsz szinte. csak néhol van pár darab elszóra.

2: ma még idén van. elõrendelésben elfogyott? persze, már rég is átvették õket ha ez van. szal most is 2004 van.
3: ha te venni akarsz valamit, azjövõre, azaz 2005-ben lesz..
tudod mit akarsz? nem. majd ha megjön a következõ széria, és pénzed is lesz, akkor próbálkozz.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
azért csak óvatosan ugrálni cc vázzal.
a harom meg nem is ccre van kitalálva, nem is ugrálta mvele, oszt mégis elrepedt 2 helyen. az is igaz, hogy könyebb mint a némely alap cc váz... (1900gr)
px meg szintén 2 kg, szoval nem lesz gond ott egy hauser után ;)

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Es mi van azal a kis bokkeovel, hogy az idei bringak elfogytak elorendelesben? Legalabbis Jorus szerint, a szokasosan idezett juniusi szamban?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
majd ha meglesz a pénzed, addigra talán már letisztul benned mit is szeretnél, mindez úgy február március körül legelõbb, utána ujra elöveheted a témát, addig felesleges teljesen.
te nem tod mit akarsz, mi nem tudunk segíteni, nem ismerjók a felszerelését sem a bicóknak, szal elég sok változó van itt....

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
na figy. Megprobalom ertelmesen kifejteni a dolgot. Egesz eddgig cc-ztem. Sajna a bringam nem engedett tobbet. (egy kisse fejlesztett hauserrol van szo, ha kell nyomik kepet hashajtonak ;D) Szeretem a cc-t, de erdekelne mas is. Ezek a bringak olyan 13,5 kg korul vannak ha jol tudom. (meg mindig 3 kiloval kevesebb mint a mostani ::) ) Szoval a sulyt tekintve szerintem lehetne tekerni. Nyeregcso fel, esetleg mas pedal, es nagyjabol kesz, nem?De a legfontosabb kerdes az az hogy mi fer bele az "ugrabugra" kifejezesbe...
Nem lenne szo olyan vad bringarol. ja, es teljes bico kene. A kovettkezo bibi az az , hogy nincs ra olyan sok penzem. Pontosabban nem lesz :) . 150nel nem sokkal tobb. Ez azert nem keves, max majd fokozatosan utolag. Es mennyivel jonnek ki jobban darabonkent? Huh. Ez surure sikerult . bocsi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
meglepõdnétek, egykét cc-nek hivott váz mennyit bír.
csak azoknak cc geometriája van, nem lehet pölö az orrába tolni egy 13 centis villát.

szóval trueman: ha tudod, hogy mennyi pénzed van rá, és tudod is, mire szeretnéd használnik ne kímélj, biztos lesz tanács. addig meg: mi se tudunk segíteni, ha te se tudod mita akarsz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ha így mondod, akkor gazdaságos bringa ;)

Polaris helyett esetleg Serpens?
van egy haverom, aki "triál"ozgat vele

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:P
polaris?
egész jól. de ha tényleg ugrálni akarsz, akkor polarx.
döntsd már el...
szal majd ha eldöntötted, akkor próbáld újra.. meg majd jövõre, amikor már látszik hogy jönnek a vázak..... ::) akkor majd már az alkatrészekrõl, felszerelésrõl is tudni lehet majd.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
a mostani bringarol seeemit nem rakhatok at. Mer ha megtudnad milyen, szoba se allnal velem ;D
A polaris mennyire birja az ugribugrit?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, hogy egész biciklit akarsz venni ráadásúl.
akkor FÕLEG ki kéne találnod mit akarsz. mert ha nemtudod, akkor azt sem fogod tudni, milyen alkatrészekkel szereld, meg hasonló... vágod.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
aha. nehez ezt meghatarozni. Polarist nem ismerem. Nem nagyon. M-a-TT polarisat lattam egyedul. Az klassz volt, de a vazon kivul ssemmi nem volt rajta szerintem alapfelsz...Ehhez valami tipp?koszi.bye

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
értem. én.. de hosszútávú cc-re nem épp kényelmes, mert nem. szal el kéne döntened akkor, hogy msot ugrálni akarsz, néha néha egy picit túrázni, vagy pedig cc-zni, néha kicsit keményebben zúzni, és akkor venni egy polaris-t pl, vagy hasonló back-country vázat.
mert olyan váz nincs, ami mind a 2-re alkalmas lenne.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Valoban nem a Kekesre szandekozom feltekerni. Csak eddig "gyenge" biciklim volt, ami semmit nem birt. tavasszal szeretnek uj bicot, es a polar mindig is tetszett. Eddig leginkabb cc-ztem, de erdekelnenek a lazabb mufajok is...
Es tekintettel arra hogy nem kis penzrol lenne szo, inkabb total biztosra megyek. Gondolom egyertelmu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
miért, mi lenne, ha 'cc-tnél?"?
mi lenne akkor ha "meg lenne eröltetve"? mert a váz bírni fogja... hogy te mennyire, az már más kérdés. mert rendes cc-géppe, sokkal ideálisabb, hisz ott inkább a kényelmesség volt az egyik szempont, nem az hogy mindent túléljen.
meg valahogy úgy érzem, mintha nem a kékesre akarsz néha néha feltekerni, felrakva 24 sebességet... ::)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
pedig igaz... ;)
jóaz.
régi is, új is...

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Szoval szerinted akkor sincs semmi ha "cc-zek", sem akkor ha jobban meg van terhelve? Mert amikor ezt olvastam akkor kisse hihhetetlennek tunt :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én egész napokat végigtekerek vele. és semmi bajom, nem fáj a hátam, se semmim. ráadásul ss-ben.

magyarul: elõre még nem lehet tudni, reméljük minél elöbb jönnek.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
bocsi. U.I: thez remelem vicceltel ezekkel az idopntokkal :-\

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Udv mindenki!
Lenne 1 kerdesem. Jorus irta a junisusi szambana polar-xrol hogy nagyon klassz mindenre. Ugribugrira es hosszabb tekeresre is( ???).Mit tudtok ehhez hozzafuzni? Mennyire doglik bele az ember ha ezzel megy sokat?KOszi. bye