Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Indította
MSONAJ
, 2003. augusztus 01. 11:52
Írta 2004. december 22. - 20:57
Sziasztok!
Nekem 2003-as Tucana-m van, és az lenne a kérdésem, hogy ugye ebbe integrált fejcsapágy megy. Namost. Lehet-e bele valami más csapágyat kapni, vagy csak azt, amit /ha jól tudom/ a cseke rt-tõl lehet szerezni?????
Elõre is köszönöm!
Jajj tényleg: és !!!KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
Nekem 2003-as Tucana-m van, és az lenne a kérdésem, hogy ugye ebbe integrált fejcsapágy megy. Namost. Lehet-e bele valami más csapágyat kapni, vagy csak azt, amit /ha jól tudom/ a cseke rt-tõl lehet szerezni?????
Elõre is köszönöm!
Jajj tényleg: és !!!KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!
Írta 2004. december 22. - 19:05
Írta 2004. december 22. - 18:52
Itt az angyalka és végre itt van a brandnew pyxisem ami tényleg a mennyország a polaris után!!! Ez is jól csúszik a HHH hegyén :) na boldog karácsonyt vagy még korán lenne habár a feelingje még nem ért utol de még van 2 nap!!!
join your life, join your bike
Írta 2004. december 15. - 17:32
jah. A muikulas, akarom mondani iljics is gondban van, mert azok a kocsog manok is lehuzkodjak:D
+meg az amit kicsornak a zsebebol amikor tisztitjak a jelmezt:D
+meg az amit kicsornak a zsebebol amikor tisztitjak a jelmezt:D
Írta 2004. december 15. - 13:34
Nekünk de már így fejben összeált a gép, és fasza lesz. Csak zseton kéne hozzá.
hja kérem...
mindenkinek csak a pénz hiányzik
Írta 2004. december 15. - 10:04
Nekünk is csak énekelni kellett a mikulásnak. Ezek a mai Mikulások túl anyagiasak
Egyébként nekem tervezgetéssel telik a karácsony. Mégpedig azzal, hogy hogyan szereljem fel az 1998-as Pyxis Team-emet cuccokkal. Mivel Ritchey Niti csövekbõl van arra gondoltam, hogy építek egy full Ritchey cuccokból álló bicajt 1998-as alkatrészekbõl. Nem lenne retro, mert szerintem még a 98-ast nem lehet annak nevezni, de már így fejben összeált a gép, és fasza lesz. Csak zseton kéne hozzá.
Egyébként nekem tervezgetéssel telik a karácsony. Mégpedig azzal, hogy hogyan szereljem fel az 1998-as Pyxis Team-emet cuccokkal. Mivel Ritchey Niti csövekbõl van arra gondoltam, hogy építek egy full Ritchey cuccokból álló bicajt 1998-as alkatrészekbõl. Nem lenne retro, mert szerintem még a 98-ast nem lehet annak nevezni, de már így fejben összeált a gép, és fasza lesz. Csak zseton kéne hozzá.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2004. december 14. - 21:29
ja, csak mindig lenyúl pénzre, mielõtt ideadja az ajándékot, már nem elég énekelni neki, mint kiskoromban a mikulásnak az oviban
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 14. - 19:33
pénz alapú haverság?
jódolog:-)
még szakálla is van, már csak mikulásruci kéne neki, és tényleg õ lenne az:-D
jódolog:-)
még szakálla is van, már csak mikulásruci kéne neki, és tényleg õ lenne az:-D
Írta 2004. december 14. - 19:27
Írta 2004. december 14. - 11:35
mit hoz az angyalka? az angyalkát iljicsnek híjják, és egy pár pedált, egy e13 supercharger rockringet, egy pár hope 6ti féktárcsát, és talán még ebc betéteket is hoz. a másik angyalkát ebike-nak híjják, és egy pár saint féket hozott, meg egy xt hajtókart is hoz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. december 14. - 00:54
Na ennek örülök meg annak is hogy azért a nagyját saját pénzbõl kitudtam fizetni.
Kicsit persze adóságban úszok, hát ez a téli kiegészítõ sportom!
Szal ne ilyen karácsonyi szarokra költsetek hanem bringára!!!
NA meg forralt borra azt azért megéri!!!
Kicsit persze adóságban úszok, hát ez a téli kiegészítõ sportom!
Szal ne ilyen karácsonyi szarokra költsetek hanem bringára!!!
NA meg forralt borra azt azért megéri!!!
Írta 2004. december 14. - 00:35
nekem is hozott magellan-t
04" Px 14"
és épülget, szal bringás karácsony rulzz
04" Px 14"
és épülget, szal bringás karácsony rulzz
Írta 2004. december 14. - 00:24
Üdv emberkék! Mikor kell bringát venni akkor mikor pangás van december 20-án el is hozom egy 04' pyxis 03'as vázzal. Úgyhogy nekem már a karácsony rossz nem lehet.
már alig bírom kivárni! Na és nektek mit hoz az angyalka??
Ez a karácsonyi vásárlás egy baromság az emberek csak lökdösik egymást mint az idegbetegek. És mennyi nulla dolgot is el tudnak adni hihetetlen!
Avagy ti élvezitek ezt a shopping-fevert??? na chao
már alig bírom kivárni! Na és nektek mit hoz az angyalka??
Ez a karácsonyi vásárlás egy baromság az emberek csak lökdösik egymást mint az idegbetegek. És mennyi nulla dolgot is el tudnak adni hihetetlen!
Avagy ti élvezitek ezt a shopping-fevert??? na chao
Írta 2004. december 12. - 17:28
hat ha a mostani bringamat eladom, akkor max 2 napig meg10oraizom a suliban. Felteve ha nem rohognek ki amikor el akarom adni:D Max a telo er valamit
Írta 2004. december 12. - 17:23
Írta 2004. december 12. - 17:21
nincs most $ vasarolni. Jon a a karacsony, ajandekok vetele...
Meg talan nyar elejen osszejon bringara valamennyi. Talan
Meg talan nyar elejen osszejon bringara valamennyi. Talan
Írta 2004. december 12. - 17:16
Írta 2004. december 12. - 17:13
Írta 2004. december 12. - 17:03
Feltetelezem meg mindig nincs semmi hir a 2005os cuccokrol. Esetleg valami pletyka vagy ilyesmi?
még 2004 december van.. ugye?
tavaly mikor jöttek a cuccok? márc-ápr?
akkor nem ráér még, akár a híre is?
szerintem nyugalom