Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5106 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
pff.. arra tán a 04' es árából.. nem?
40-50közt

edit... kompletbe meg hiába következtetsz mert valószinûleg más teló/egyebek lesznek rajta. szvsz ~150-160 max.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Koszi. Ugyanis igyekszem kovetkeztetni aa 2005-os varhato arara:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
gondoltam ügyi leszek és megnézem a 03' júliusi Bikemagot... de ár nincs benne..

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
138-140 körül asszem

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
opsz. Bocsi. Azt elfelejtettem odairni hogy kompletten :mybad:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
2002 35e
2003 38e
2004 40-42e

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Udv!
Nem emlekszik valaki hogy 2003-ban mennyi volt ujonan a polar-x?koszi.bye

|hBR|

|hBR|

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
ezen felesleges lenne... na mind1 azért kösz a segítséget...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
és erre mindannyiónk egyöntetû véleménye, hogy NINCS.

részemrõl a téma lezárva, még a végén felidegesítem magam......

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

|hBR|

|hBR|

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
nem arról vam szó hogy eldontöttem, de lényegében ha meg akarom tartani a telómat akkor össztelós kéne ezt énis tudom. csak nincsen rá annyi pénzem... de persze énis abba szeretném belerakni.. én csak azt próbáltam kérdezni hogy hátha van olyan merevváz amibe jó ez a teló

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
akkor minek kérsz tanácsot, ha már eldöntötted, hogy egy merev vázba teszed a pazzazodat?

itt segíteni próbálunk, de úgy tûnik, mégis te vagy az okosabb. legyen.

ha rám hallgatsz, azt veszel, amit akarsz.

csak azt nem akartam, hogy a saját károdon tanuljál....... de úgy tûnik, csak az lesz a végén.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a visszaút csilivel lehet a gond, már ha van benne.
kikoppanásgátló gumibak kéne méég bele sok.
szerintem:)

kormány az egekben, iszonyat lapos villaszög, tehát streetes trükkök kizárva, sõt megkockáztatom még a bunny is, hosszú tengelytáv, képtelenség kanyarodni vele, elöl sokat mozog, hátul meg leesik a lábad a pedálról, és nagyon komikus kinézet. van még egy két hátrány szerintem, de az már elhanyagolható
elõny pedig... nemtudom, én nem kedvelem a pazzazt
hidd el, hozzá tudsz simán szokni egy kisebb szimplavállashoz is!
vagy akár még egy 151mm-es boxxer race is inkább, az nem olyna orbitális nagy, illetve emberibben néz ki kicsit.

|hBR|

|hBR|

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
amúgy ha airborne-ba rakom akkor miért veszik el az élvezet? mondjuk személy szerint én nem szeretem azt a vázat... de elég jó mondjuk... már azért sem tettszik mert mindenkinek az van :)

|hBR|

|hBR|

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
ahh... nem egyszerû az élet.. :) ugyebár azért szerintem majd kipróbálom valami kisebb vázzal hátha legalább valahogy normálisan fog kinézni... viszont ezzel a pazzaz-al úgy vagyok hogy nagyon szeretem... nem annyira érzékeny és nekem jól is mozog... csak most van vele egy olyan probléma hogy amikor döcögõs talaj van vagy ugrok vele akkor a becsuszó az kiugrik és kattan egy marhanagyot... ezt ma megpróbálom orvosolni, de még sosem szedtem szét telót... szal nemtudom mit fogok látni hogy mi lehet a rossz

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
itt volt az apróba a kekének a régi magellan freeride váza keresd meg hátha megvan neki!de merevbe tényleg ökörség

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez mánia?
duplavállas nem illik merevvázba.
persze bele lehet rakni, de ne tedd sztem
UMF szimplavállas villától is elveszíti néha a fejét
airborne-be pont beleillik, igényes kerékpár lesz
csak egy dolgot fog elvenni:
a sport élvezetét....

eladod a pazzaz-t, az árából veszel egy drága telót újjonnan is akár, és még marad egy jobb merevvázra is.
a pazzaz meg maradjon meg össztelós vázakhoz.
persze szabad ország, de...
2004-es és ujabb polarx-be semmiképpen se próbáld beletenni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mindenképpen össztelós kell ahhoz a villához. merevbe nem lesz normális szerintem.
és a pazzaz nem olyan jó villa, hogy igy ragaszkodj hozzá. nehéz, és koszérzékeny, rosszul mozog, blabla.
40-50 körül nem lesz olyan váz, amibe jó a pazzazod.

|hBR|

|hBR|

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
én jobban szeretném megtartani a pazzazt... nem olyan fontos hogy polarx legyen, csak kérdeztem hogy az jó lenne-e. Szal elvileg bírná csak szarul nézne ki... akkor milyen vázat ajánlatok ehhez a telóhoz? (lehettõleg olyan 40-50e ft körül) egyenlõre nincs pénz rá, de majd gyüjtök.
vannak akik airborne-t használnak (ezt nem szeretném :) )
meg esetleg még a merida UMF-et néztem ... talán

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
igaza van theznek, a lapos fejcsõszög teszi tönkre egyrészt az irányíthatóságot, másrészt a fejcsövet.
a pazzaz olyan nehéz, hogy amugy is elrontja a bicikli súlyelosztását, nagyon orrnehéz lesz a gép. semmi értelme. döntsd el, hogy a pazzaz kell, vagy a polarix. én a polarix-re szavazok. biztos van olyan, aki elcseréli a pazzazodat egy 130-as szimplavállasra, és jobban jársz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az ifát is, akárcsak a mozo!!!!
nem a teló készíti ki a vázakat, hanem a lapos fejcsõszög.
de van merida zoom usd-vel is, és müködik.
szvsz ha kis biciklit akarsz, abba vegyél rendes villát
ha meg nagyot, amibe jó a pazzaz, akkor ne a polarx-et nézd.
mert idiótán mutatnak együtt.
de ez már a Te gondod.
kibírja a váz, de semmi értelme.