Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan
Indította
MSONAJ
, 2003. augusztus 01. 11:52
Írta 2005. február 16. - 15:55

Thezt kérdezd a PX-ekrõl,mondjuk nem tudom,h megoszthatja-e az infot:)
Sport kiállításon meg úgyis látod majd õket,szal mind1.
Sport kiállításon meg úgyis látod majd õket,szal mind1.
Írta 2005. február 16. - 15:41

Írta 2005. február 16. - 15:16

Írta 2005. február 16. - 15:12

CSá
Nem tud vki képet küldeni a 2005-ös polarx-rõl mert már nagyon kíváncsi vagyok!
Nem tud vki képet küldeni a 2005-ös polarx-rõl mert már nagyon kíváncsi vagyok!
Írta 2005. február 16. - 14:02

Csá!
Van (lessz) egy magellan polarx-em, de azt hallottam hogy már nem lehet mert nincs!!! elfogyott!!! ez igaz? ha igen akkor mégis holtudnék ilyet szerezni???
Mikor jön ki a 2005-ös nem tud játok véletlen? Én már írtam 3 e-mailt a cseke rt.- nek de valamiért levagyok szarva felõlük.
Elõre is köszi
csak én érzem, hogy itt valami nem tiszta? ha van px-ed, akkor nem kell a 2005-ösre várni. ami már amugy megérkezett, 3 szinben van, kompletten 150 ezer körül van rst villával, v-fékkel, stb.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. február 16. - 13:59

Csá!
Van (lessz) egy magellan polarx-em, de azt hallottam hogy már nem lehet mert nincs!!! elfogyott!!! ez igaz? ha igen akkor mégis holtudnék ilyet szerezni???
Mikor jön ki a 2005-ös nem tud játok véletlen? Én már írtam 3 e-mailt a cseke rt.- nek de valamiért levagyok szarva felõlük.
Elõre is köszi
Elõre is köszi
Írta 2005. február 16. - 13:37

tényleg Warghl neked 2004es van annak mennyi a súlya??
és tekersz még a Pyxissel vagy már a cseh bringán nyomod??
és tekersz még a Pyxissel vagy már a cseh bringán nyomod??
join your life, join your bike
Írta 2005. február 16. - 13:27

mert valaki asztmondta hogy a 2005 Pyxis nem lesz könnyeb a K6 csövekel
http://www.kinesis.c...ame_k6-2004.htm
Cseke is asztmondta hogy 1400g körül lesz a 2005 Pyxis !!

Cseke is asztmondta hogy 1400g körül lesz a 2005 Pyxis !!
Írta 2005. február 14. - 19:32

ezért csinálom azt mikor valamit tõlem kérdeznek, és én nem tudok felelni, hogy ezt írom:
"azt szeretném kérdezni, hogy ha egy."
"vagy egyik ismerõsöm kérdezi, hogy"
"nem azt h szia, simmons vagyok de mégsem mert egy spanja, és elloptam a kódját.." (mármint én nem simmonst irok, meg nem is szokott ilyen lenni, mert én mindent tudok!!!!!)
egó rulz.
na szal.
ahogy tam mondja:-)
norbert78-at kéne elõkeríteni még, neki van ilyenje, és használja is(vagy bigbike szerelõ, aki még használja erõsen)
"azt szeretném kérdezni, hogy ha egy."
"vagy egyik ismerõsöm kérdezi, hogy"
"nem azt h szia, simmons vagyok de mégsem mert egy spanja, és elloptam a kódját.." (mármint én nem simmonst irok, meg nem is szokott ilyen lenni, mert én mindent tudok!!!!!)
egó rulz.
na szal.
ahogy tam mondja:-)
norbert78-at kéne elõkeríteni még, neki van ilyenje, és használja is(vagy bigbike szerelõ, aki még használja erõsen)
Írta 2005. február 14. - 19:28

jajj nelegyélmár rosszindulatú, hát õ a haver már megint. (skizofrénia rulz, fõleg ha megfeledkezik róla)
más: az a váz nem mozog 150mm-t. a gyári taggal semmiképpen nem. ki lehet próbálni, ha leengeded a rugóstagból a levegõt, akkor teljesen le tudod modellezni a mozgást. és azt is hogy mennyit mozog. (ja, nem te, hanem a haverod lol)
és szerintem idiótán áll a legutolsó állásban. a 130mm-s Z1 majdnem függõlegesen állt benne. A monoblokkháznak nem tesz rosszat, mert amugy szerintem alacsonyan van, de a villaszög nagyon meredek lesz. Nem déhára való az a váz. 100mm-s villával a legkevesebbet mozgó állásba téve remek duál gép, a középsõ állásba áttolva egy psyloval/Z1el/blackkel meg jó kis túra-enduro-szoft freeride. a harmadik luk szinte használhatatlan.
más: az a váz nem mozog 150mm-t. a gyári taggal semmiképpen nem. ki lehet próbálni, ha leengeded a rugóstagból a levegõt, akkor teljesen le tudod modellezni a mozgást. és azt is hogy mennyit mozog. (ja, nem te, hanem a haverod lol)
és szerintem idiótán áll a legutolsó állásban. a 130mm-s Z1 majdnem függõlegesen állt benne. A monoblokkháznak nem tesz rosszat, mert amugy szerintem alacsonyan van, de a villaszög nagyon meredek lesz. Nem déhára való az a váz. 100mm-s villával a legkevesebbet mozgó állásba téve remek duál gép, a középsõ állásba áttolva egy psyloval/Z1el/blackkel meg jó kis túra-enduro-szoft freeride. a harmadik luk szinte használhatatlan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 14. - 19:22

150 mm-töl midnen lesz csak magas nem. az ideális mozgás egy lájtos kis össztelósnak.
te most simmons vagy, vagy megint a haver?
ha??
(erre ne írj, csak fura h a multkor még nem a tied volt a váz)
te most simmons vagy, vagy megint a haver?
ha??
(erre ne írj, csak fura h a multkor még nem a tied volt a váz)
Írta 2005. február 14. - 17:04

Hy
A polarx FS-en a ha a 150mm-t mozgó állásra állítom be a tagot akkor nem lesz egy kicsit fura a geometria, egy kicsit magas lesz a középcsapágyház nem? Ha ezen a beállításon használom akkor Dh-ra tuti nem??
A polarx FS-en a ha a 150mm-t mozgó állásra állítom be a tagot akkor nem lesz egy kicsit fura a geometria, egy kicsit magas lesz a középcsapágyház nem? Ha ezen a beállításon használom akkor Dh-ra tuti nem??
Írta 2005. február 09. - 21:35

Írta 2005. február 09. - 21:26

Írta 2005. február 09. - 21:19

lemértem. még össze van rakva a bringám tehát csak kb-s ra tudom.
Tehát a kormcsapi aljától a stucni aljáig 15cm. +még a mi a stucni alatt van.
az belemehet a 2003ba?
Tehát a kormcsapi aljától a stucni aljáig 15cm. +még a mi a stucni alatt van.
az belemehet a 2003ba?
Írta 2005. február 09. - 20:40

aha, ll mondja jól.
krúzer gumi, giantokon is ilyesmi van....
bár a 2003-asba is kis villa való, de annak még 13 cm-es a fejcsöve.
érdemes lenne lemérned a telód, ennyit kötelezõen elfoglal a nyakából a váz, +2 centi kb a kormánycsapágy, és vegyél mellé valami alacsonyabb stucnit.
és máris megspóroltál a 2004-es esetén akár 3-4 centit...
mérj, majd ötöld ki a dolgot, majd vedd meg amelyiket találsz, és amelyikre van zséd/tetszik
krúzer gumi, giantokon is ilyesmi van....
bár a 2003-asba is kis villa való, de annak még 13 cm-es a fejcsöve.
érdemes lenne lemérned a telód, ennyit kötelezõen elfoglal a nyakából a váz, +2 centi kb a kormánycsapágy, és vegyél mellé valami alacsonyabb stucnit.
és máris megspóroltál a 2004-es esetén akár 3-4 centit...
mérj, majd ötöld ki a dolgot, majd vedd meg amelyiket találsz, és amelyikre van zséd/tetszik
Írta 2005. február 09. - 20:37

nem lefújta, az olyan gumi. cruiser feeling
a 03' és a 04' es közt pont az a különbség, hogy a 04' es kis villával jó igazán (itt jön képbe a merevvilád) és hogy rövidebb a fejcsöve (régi villád rövid nyaka)
a 03' és a 04' es közt pont az a különbség, hogy a 04' es kis villával jó igazán (itt jön képbe a merevvilád) és hogy rövidebb a fejcsöve (régi villád rövid nyaka)
Írta 2005. február 09. - 20:32

33ér találtam ezt a 2003ast. van 2004es is 40ér, de sztem nincs 7 ezer különbség a 2 között.(legalábbis egyikrõl se hallottam hogy törne meg ilyesmi.)
Thez, a gumidat simán lefújtad fehérrel, mer ilyen szélû gumit nem nagyon láttam eddig mint ami neked van
Thez, a gumidat simán lefújtad fehérrel, mer ilyen szélû gumit nem nagyon láttam eddig mint ami neked van

Írta 2005. február 09. - 20:19

vehetsz újat is, ennek kisebb a fejcsöve 2 centivel(2004-2005)
ha találsz, ha kell, ha... (gyapinál volt egy 2004-es px)
ha találsz, ha kell, ha... (gyapinál volt egy 2004-es px)
Írta 2005. február 09. - 20:15

Most keményen be fogok ruházni egy új 2003as polarx vázba.:bananadan
A régi telóm alig mozog, fõleg hidegben és az is elõfordulhat hogy rövid a nyaka a polarx-ba..
de nem hiszem hogy tudnék venni telót is.... ezér gondoltam mondjuk egy b+ merevvillára....
A régi telóm alig mozog, fõleg hidegben és az is elõfordulhat hogy rövid a nyaka a polarx-ba..
de nem hiszem hogy tudnék venni telót is.... ezér gondoltam mondjuk egy b+ merevvillára....