Csá!
Van (lessz) egy magellan polarx-em, de azt hallottam hogy már nem lehet mert nincs!!! elfogyott!!! ez igaz? ha igen akkor mégis holtudnék ilyet szerezni???
Mikor jön ki a 2005-ös nem tud játok véletlen? Én már írtam 3 e-mailt a cseke rt.- nek de valamiért levagyok szarva felõlük.
Elõre is köszi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Indította
MSONAJ
, 2003. augusztus 01. 11:52
Írta 2005. február 16. - 13:59
Írta 2005. február 16. - 13:37
tényleg Warghl neked 2004es van annak mennyi a súlya??
és tekersz még a Pyxissel vagy már a cseh bringán nyomod??
és tekersz még a Pyxissel vagy már a cseh bringán nyomod??
join your life, join your bike
Írta 2005. február 16. - 13:27
mert valaki asztmondta hogy a 2005 Pyxis nem lesz könnyeb a K6 csövekel http://www.kinesis.c...ame_k6-2004.htm
Cseke is asztmondta hogy 1400g körül lesz a 2005 Pyxis !!
Cseke is asztmondta hogy 1400g körül lesz a 2005 Pyxis !!
Írta 2005. február 14. - 19:32
ezért csinálom azt mikor valamit tõlem kérdeznek, és én nem tudok felelni, hogy ezt írom:
"azt szeretném kérdezni, hogy ha egy."
"vagy egyik ismerõsöm kérdezi, hogy"
"nem azt h szia, simmons vagyok de mégsem mert egy spanja, és elloptam a kódját.." (mármint én nem simmonst irok, meg nem is szokott ilyen lenni, mert én mindent tudok!!!!!)
egó rulz.
na szal.
ahogy tam mondja:-)
norbert78-at kéne elõkeríteni még, neki van ilyenje, és használja is(vagy bigbike szerelõ, aki még használja erõsen)
"azt szeretném kérdezni, hogy ha egy."
"vagy egyik ismerõsöm kérdezi, hogy"
"nem azt h szia, simmons vagyok de mégsem mert egy spanja, és elloptam a kódját.." (mármint én nem simmonst irok, meg nem is szokott ilyen lenni, mert én mindent tudok!!!!!)
egó rulz.
na szal.
ahogy tam mondja:-)
norbert78-at kéne elõkeríteni még, neki van ilyenje, és használja is(vagy bigbike szerelõ, aki még használja erõsen)
Írta 2005. február 14. - 19:28
jajj nelegyélmár rosszindulatú, hát õ a haver már megint. (skizofrénia rulz, fõleg ha megfeledkezik róla)
más: az a váz nem mozog 150mm-t. a gyári taggal semmiképpen nem. ki lehet próbálni, ha leengeded a rugóstagból a levegõt, akkor teljesen le tudod modellezni a mozgást. és azt is hogy mennyit mozog. (ja, nem te, hanem a haverod lol)
és szerintem idiótán áll a legutolsó állásban. a 130mm-s Z1 majdnem függõlegesen állt benne. A monoblokkháznak nem tesz rosszat, mert amugy szerintem alacsonyan van, de a villaszög nagyon meredek lesz. Nem déhára való az a váz. 100mm-s villával a legkevesebbet mozgó állásba téve remek duál gép, a középsõ állásba áttolva egy psyloval/Z1el/blackkel meg jó kis túra-enduro-szoft freeride. a harmadik luk szinte használhatatlan.
más: az a váz nem mozog 150mm-t. a gyári taggal semmiképpen nem. ki lehet próbálni, ha leengeded a rugóstagból a levegõt, akkor teljesen le tudod modellezni a mozgást. és azt is hogy mennyit mozog. (ja, nem te, hanem a haverod lol)
és szerintem idiótán áll a legutolsó állásban. a 130mm-s Z1 majdnem függõlegesen állt benne. A monoblokkháznak nem tesz rosszat, mert amugy szerintem alacsonyan van, de a villaszög nagyon meredek lesz. Nem déhára való az a váz. 100mm-s villával a legkevesebbet mozgó állásba téve remek duál gép, a középsõ állásba áttolva egy psyloval/Z1el/blackkel meg jó kis túra-enduro-szoft freeride. a harmadik luk szinte használhatatlan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. február 14. - 19:22
150 mm-töl midnen lesz csak magas nem. az ideális mozgás egy lájtos kis össztelósnak.
te most simmons vagy, vagy megint a haver?
ha??
(erre ne írj, csak fura h a multkor még nem a tied volt a váz)
te most simmons vagy, vagy megint a haver?
ha??
(erre ne írj, csak fura h a multkor még nem a tied volt a váz)
Írta 2005. február 14. - 17:04
Hy
A polarx FS-en a ha a 150mm-t mozgó állásra állítom be a tagot akkor nem lesz egy kicsit fura a geometria, egy kicsit magas lesz a középcsapágyház nem? Ha ezen a beállításon használom akkor Dh-ra tuti nem??
A polarx FS-en a ha a 150mm-t mozgó állásra állítom be a tagot akkor nem lesz egy kicsit fura a geometria, egy kicsit magas lesz a középcsapágyház nem? Ha ezen a beállításon használom akkor Dh-ra tuti nem??
Írta 2005. február 09. - 21:35
Írta 2005. február 09. - 21:26
Írta 2005. február 09. - 21:19
lemértem. még össze van rakva a bringám tehát csak kb-s ra tudom.
Tehát a kormcsapi aljától a stucni aljáig 15cm. +még a mi a stucni alatt van.
az belemehet a 2003ba?
Tehát a kormcsapi aljától a stucni aljáig 15cm. +még a mi a stucni alatt van.
az belemehet a 2003ba?
Írta 2005. február 09. - 20:40
aha, ll mondja jól.
krúzer gumi, giantokon is ilyesmi van....
bár a 2003-asba is kis villa való, de annak még 13 cm-es a fejcsöve.
érdemes lenne lemérned a telód, ennyit kötelezõen elfoglal a nyakából a váz, +2 centi kb a kormánycsapágy, és vegyél mellé valami alacsonyabb stucnit.
és máris megspóroltál a 2004-es esetén akár 3-4 centit...
mérj, majd ötöld ki a dolgot, majd vedd meg amelyiket találsz, és amelyikre van zséd/tetszik
krúzer gumi, giantokon is ilyesmi van....
bár a 2003-asba is kis villa való, de annak még 13 cm-es a fejcsöve.
érdemes lenne lemérned a telód, ennyit kötelezõen elfoglal a nyakából a váz, +2 centi kb a kormánycsapágy, és vegyél mellé valami alacsonyabb stucnit.
és máris megspóroltál a 2004-es esetén akár 3-4 centit...
mérj, majd ötöld ki a dolgot, majd vedd meg amelyiket találsz, és amelyikre van zséd/tetszik
Írta 2005. február 09. - 20:37
nem lefújta, az olyan gumi. cruiser feeling
a 03' és a 04' es közt pont az a különbség, hogy a 04' es kis villával jó igazán (itt jön képbe a merevvilád) és hogy rövidebb a fejcsöve (régi villád rövid nyaka)
a 03' és a 04' es közt pont az a különbség, hogy a 04' es kis villával jó igazán (itt jön képbe a merevvilád) és hogy rövidebb a fejcsöve (régi villád rövid nyaka)
Írta 2005. február 09. - 20:32
33ér találtam ezt a 2003ast. van 2004es is 40ér, de sztem nincs 7 ezer különbség a 2 között.(legalábbis egyikrõl se hallottam hogy törne meg ilyesmi.)
Thez, a gumidat simán lefújtad fehérrel, mer ilyen szélû gumit nem nagyon láttam eddig mint ami neked van
Thez, a gumidat simán lefújtad fehérrel, mer ilyen szélû gumit nem nagyon láttam eddig mint ami neked van
Írta 2005. február 09. - 20:19
vehetsz újat is, ennek kisebb a fejcsöve 2 centivel(2004-2005)
ha találsz, ha kell, ha... (gyapinál volt egy 2004-es px)
ha találsz, ha kell, ha... (gyapinál volt egy 2004-es px)
Írta 2005. február 09. - 20:15
Most keményen be fogok ruházni egy új 2003as polarx vázba.:bananadan
A régi telóm alig mozog, fõleg hidegben és az is elõfordulhat hogy rövid a nyaka a polarx-ba..
de nem hiszem hogy tudnék venni telót is.... ezér gondoltam mondjuk egy b+ merevvillára....
A régi telóm alig mozog, fõleg hidegben és az is elõfordulhat hogy rövid a nyaka a polarx-ba..
de nem hiszem hogy tudnék venni telót is.... ezér gondoltam mondjuk egy b+ merevvillára....
Írta 2005. február 09. - 19:28
én 8 centis villával használom.
és teljesen jó. és még sokan használják merevvillával, kis villával...
minden geó mexokás kérdése.
és teljesen jó. és még sokan használják merevvillával, kis villával...
minden geó mexokás kérdése.
Írta 2005. február 09. - 19:21
attól függ melyik évjáratra gondolsz.
nem mind 120mm-es villához van.
nem mind 120mm-es villához van.
Autist Team:)
Írta 2005. február 09. - 19:13
mi a véleményetek? -fantasztikus kérdésfeltevés-
tehát polarX merevvillával. streetre...
tudom hogy elvileg 120as villával jó a geometria, de ha esetleg mégis....:chin:
tehát polarX merevvillával. streetre...
tudom hogy elvileg 120as villával jó a geometria, de ha esetleg mégis....:chin:
Írta 2005. február 09. - 16:15
"05-ben 2 fajta pixys lesz és fekete.
Az egyik a tavalyi teljesen ,csak a szín más.
A másik pixys team 05 ,k6 csövek és új váltópapucs ,csak sajna nem sikerült a sulycsökkentés pedig ezért választották a k6 csöveket
hááááát ez nem igaz mert a PyxisTeam váz 18" 1400g körül lesz!!
Írta 2005. február 09. - 15:59
akkor miért van szükség a létezésére? van valami elõnye azért még?
Van állásom...:bananadan