köszi!
hát azzal elsõ körben az a gond, hogy átütõs.
így az ára már nem oszt, nem szoroz
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Started by
MSONAJ
, 2003. August 01. 11:52
Posted 2005. April 12. - 17:12
Posted 2005. April 12. - 16:55
Biker's Guide-ban van egy funn merevvilla. Atutos. Csak az a bibi hogy 25000 HUF
Posted 2005. April 12. - 15:01
thx, Rob,
eddig RS Duke-on (SL) gondolkodtam,
nem véletlenül kérdezgettelek arról.
Fogalmam sincs,
hogy a black vagy a marzo miben/mennyiben lenne jobb.
edit: nem dirtre, streetre használnám
Szerintem szolidan adom elõ, de stílusom csak annyi van,
hogy régebben BMX-eztem. (Na mindegy, nem ezt akarom itt megvitatni, de kösz a segítséget)
Arra jutottam, hogy tul.képpen semmi bajom a merevvillával,
de vajon találok-e olyat, ami nem rontja el a geometriát.
Szvsz tökéletes lenne egy olyan villa, ami megfelel egy 100-as teló beépítési magasságának (thx Ranger!)
Author tárcsás? sosem értettem,
hogy merevvillánál mire utal az, hogy tárcsás...
Arra, hogy VAN rajta tf konzol,
vagy arra, hogy csak az van rajta
és NINCS rajta tüske?
de komolyan nem tudom!
Ranger,
hát azért azt nem akarom, hogy lógjon a középrész.
Viszont telóból nem hinném, hogy 100-asnál nagyobbat tennék bele, szóval merevvillából jó lenne ugyanilyen beép. magasságú!
eddig RS Duke-on (SL) gondolkodtam,
nem véletlenül kérdezgettelek arról.
Fogalmam sincs,
hogy a black vagy a marzo miben/mennyiben lenne jobb.
edit: nem dirtre, streetre használnám
Szerintem szolidan adom elõ, de stílusom csak annyi van,
hogy régebben BMX-eztem. (Na mindegy, nem ezt akarom itt megvitatni, de kösz a segítséget)
Arra jutottam, hogy tul.képpen semmi bajom a merevvillával,
de vajon találok-e olyat, ami nem rontja el a geometriát.
Szvsz tökéletes lenne egy olyan villa, ami megfelel egy 100-as teló beépítési magasságának (thx Ranger!)
Author tárcsás? sosem értettem,
hogy merevvillánál mire utal az, hogy tárcsás...
Arra, hogy VAN rajta tf konzol,
vagy arra, hogy csak az van rajta
és NINCS rajta tüske?
de komolyan nem tudom!
Ranger,
hát azért azt nem akarom, hogy lógjon a középrész.
Viszont telóból nem hinném, hogy 100-asnál nagyobbat tennék bele, szóval merevvillából jó lenne ugyanilyen beép. magasságú!
Posted 2005. April 12. - 14:13
Hát hogyha nem zavar a 400mm-es beépítési magasság, akkor jólehe. Nekem is azvan de nemteccik, elég rövid. Talán B+ ami magasított, tehát 80/100as teleszkóppal egyezik meg a beépítési magassága.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Posted 2005. April 12. - 13:26
black? vagy olcsón marzo mz comp? nem kifejezetten dirt villák, de ha csak szolidan adod elõ, vagy már van stilusod, ki fognak szolgálni.
persze ha se stilus se pénz, akkor egy jólfejlett author tárcsás villa jó lehet.
persze ha se stilus se pénz, akkor egy jólfejlett author tárcsás villa jó lehet.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. April 12. - 13:04
tökre egy hálás lennék,
ha valaki ajánlana nekem olyan merevvillát,
ami
1. jó lesz egy mostani PolarX-hez
2. lehet kapni
3. nem kerül egy vagyonba
elõre is thx
azért keresek ilyet,
mert nem találtam olyan teleszkópot,
ami
1. 32 mm-es becsúszókkal bír
(tehát a legnagyobb lelki nyugalommal ugrándoznék vele)
2. van rajta féktüske
3. ki is tudom fizetni
ha valaki ajánlana nekem olyan merevvillát,
ami
1. jó lesz egy mostani PolarX-hez
2. lehet kapni
3. nem kerül egy vagyonba
elõre is thx
azért keresek ilyet,
mert nem találtam olyan teleszkópot,
ami
1. 32 mm-es becsúszókkal bír
(tehát a legnagyobb lelki nyugalommal ugrándoznék vele)
2. van rajta féktüske
3. ki is tudom fizetni
Posted 2005. April 07. - 18:53
Posted 2005. April 07. - 10:41
Posted 2005. April 07. - 09:51
Posted 2005. April 07. - 08:48
Hali!
Megvettem a Crater vázat:)
Lenne egy kérdésem: Mekkora a csapágyház mérete?
Ha jól tudom 68-as, de vajon biztos jól tudom?
(Magellán Crater alu 2004)
Elöre is kösz!
Megvettem a Crater vázat:)
Lenne egy kérdésem: Mekkora a csapágyház mérete?
Ha jól tudom 68-as, de vajon biztos jól tudom?
(Magellán Crater alu 2004)
Elöre is kösz!
Posted 2005. April 06. - 19:29
Köszi a további megerõsítést Cygnus ügyileg. Ez a duplafalú szegecselt dolog jól hangzik. Amit néztem, az is duplafalú volt, de nem szegecselt. Be is fogok menni a Hugóba. A kaján vigyor nekem is bejön - ezt én egyelõre egy Alfa volánja mögött gyakorlom - de most beizzítom az abszolút ólommentes - sõt benzinmentes üzemmódot.
Posted 2005. April 06. - 12:59
thommey nálatok van 05 pyxis bicaj vagy váz?? szívesen megcsodálnám!!
join your life, join your bike
Posted 2005. April 06. - 12:13
Posted 2005. April 06. - 10:46
Posted 2005. April 06. - 10:28
Posted 2005. April 06. - 09:43
VAlamelyik boltos szaki megtudná mondani, hogy a draco hányszínbe elérhetõ?
a katalógusban valami elég randa (szvsz) van....a kiállításon valami szebbre emlékszem..
a katalógusban valami elég randa (szvsz) van....a kiállításon valami szebbre emlékszem..
Van állásom...:bananadan
Posted 2005. April 05. - 22:51
A Cygnust én is ajánlomm, mi is rengeteget eladunk belõle, és elég sokféle felszereltséggel kapható, az acélvázastól a teleszkópos villával, és üléscsõvel szerelt verzióig. A kerekek is duplafalú szegecseltek a jobbfajta verzióknál, így azoktól sem nagyon kell tartani...ha gondolod gyere be a Hugó-ba a Kálvin téren, és tudok mindenfélét mutatni.
Üdv:thy
Üdv:thy
Posted 2005. April 05. - 22:39
akkor mindenképpen a cygnust tudnám ajánlani.
járdaszegélyt lefelé bírja, felfelé meg semmi sem bírja.... egyenes hát meg nagyobb súlynál elég fontos, így e gerinc tudja kezelni a rá ható erõket.
meg ugye egy életérzés is egyenes háttal kihúzva elszáguldani a gyalogosok elött hatalmas kaján vigyorral az arcon.... nekem bejön:-)
járdaszegélyt lefelé bírja, felfelé meg semmi sem bírja.... egyenes hát meg nagyobb súlynál elég fontos, így e gerinc tudja kezelni a rá ható erõket.
meg ugye egy életérzés is egyenes háttal kihúzva elszáguldani a gyalogosok elött hatalmas kaján vigyorral az arcon.... nekem bejön:-)
Posted 2005. April 05. - 22:31
Nagyon szépen köszönöm. Asszem megkockáztatom a Cygnus-t, bár a járdapadkáktól tartok egy kicsit.. Talán a bringán még néhány kiló leugrik és akkor nem lesznek akkora terhelésnek kitéve a kerekek sem (a szívemrõl most inkább nem ejtenék szót).
Az egyenes hát komoly szempont, boldogult ifjú koromban, 10évvel ezelõtt volt montim, de kb.15km után már kezdett fájni a derekam (meg a váz sem volt igazán az én méretem - pedig akkor még szép voltam és sovány)
Az egyenes hát komoly szempont, boldogult ifjú koromban, 10évvel ezelõtt volt montim, de kb.15km után már kezdett fájni a derekam (meg a váz sem volt igazán az én méretem - pedig akkor még szép voltam és sovány)
Posted 2005. April 05. - 22:08
Elsõ hír az SS pX vázról...bazz olyan hosszú a mozgó papucsot rögzítõ csavar, hogy beleér a racsniba...1 cm-t le kellett vágnom belõle...azért az ilyen apróságokra lehetne figyelni....