Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Orulsz az uj biconak, mi? :-) Hetvegen en HHH siman.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
A BigBike-ban vettem, bagyon rendes az eladó csávó, csak megnézni szerettem volna, de el is hozta a méretemben, ez volt 1 hónapja. Aztán 2 hete eldöntöttem, hogy megveszem, rendeltem Pilot SL-t a C helyett, ami +25e volt. Az érdekes volt, hogy kértem árajánlatot ennek tudatában a Probike-tól is, ahol az akciós RS villák ára alapján 21900 © - 48590 (SL) azt mondták, hogy a villa csere kb. 28e + 5e a kormányról vezérelhetõ PopLock. Ezzel szemben a boltos (BB) 25e-ért belerakta az SL-t Remote Lockkal együtt. Ez szerintem egész tûrhetõ ár. Mindehhez jön a 0% hitel :bananadan

Ma ezzel jöttem munkába is. Még tart a hangolása, de pár nap múlva menetkész. Szóval akár HHH is a hétvégén. Illetve tervezem, hogy végigmegyek a 24h útvonalán párszor, valakinek kedve esetleg?

Attis

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
En mondjuk nem sirtam mikor meglattam, hogy egy halom LX van deore helyett :-)

pontosan
ezért nicns 2 azonos magellán...

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

A gyarto palettajan nincs ket fajta iden. Ugy ertem csak egy Crux van. De attol meg lehet, hogy ket szereltseg van.

pontosan
ezért nicns 2 azonos magellán...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Erre gondoltam en is, de nem mertem leirni. Szoval nem volt deore, hat raktak ra LX-et. A vasarlo meg jol jar. Szeretem a magellant :-)

A magellánoknál rendszeresen elõfordul, hogy nem a gyárilag megadott felszereltséggel rendelkeznek(lehet, hogy amikor összeszerelték nem volt abból az alkatrészbõl és így másikat raktak rá).

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A gyarto palettajan nincs ket fajta iden. Ugy ertem csak egy Crux van. De attol meg lehet, hogy ket szereltseg van.

(benézhettem valamit, de tudom hogy egy biciklibõl volt 2 féle felszereltség, mikor adtuk el)
sztem akkoris a crux volt ez a kerékpár

Enyim Paripa

Let the people speak

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

2 féle felszereltségû crux van, valszeg a jobbat fogtad ki, vagy ezért fizettél,vagy láma módon a boltban összekeverték:-)

A 2 féle közül az egyik az avid tárcsafékes butább váltórendszerû, a másik meg az lx szettes. A magellánoknál rendszeresen elõfordul, hogy nem a gyárilag megadott felszereltséggel rendelkeznek(lehet, hogy amikor összeszerelték nem volt abból az alkatrészbõl és így másikat raktak rá).

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
(benézhettem valamit, de tudom hogy egy biciklibõl volt 2 féle felszereltség, mikor adtuk el)
sztem akkoris a crux volt ez a kerékpár

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ciao!

Megvetted vegul? :) Egy fele szereltsegu Crux van, viszont az akcios modelleket LX valtokarokkal kuldtek ki, az atdobo deore... LX hatso valto is '05-os. A lenyeg, hogy Te akciosan jobb szereltseggel vetted, mint akik ev elejen rendes aron vettek. En is igy jartam, LX valtokarok es akcios ar, kibaxott velunk az elet. :) Orulj neki! Hol vetted vegul?

Hali!

Eddig csak országúti gépem volt, de a 24h megadta az utolsó lökést, hogy mtb-t vegyek. Aztán vettem is végül egy Magellan Cruxot (pénzszûkében voltam és egy 0%-os hitel 3 hónapra elég kecsegtetõ volt, és így már idén montizhatok).

Egy pár meglepetés ért a vásárlással kapcsolatban. A lista szerinti deore elsõ lx hátsó váltó és deore váltókarokkal ellentétben ezek mindegyike lx :bananadan , illetve az lx hátsó váltó is már fordított rugós.

Gondolom nem csak nekem volt ilyen szerencsém. Al01 és más Crux tulajok?

Attisch

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2 féle felszereltségû crux van, valszeg a jobbat fogtad ki, vagy ezért fizettél,vagy láma módon a boltban összekeverték:-)

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hali!

Eddig csak országúti gépem volt, de a 24h megadta az utolsó lökést, hogy mtb-t vegyek. Aztán vettem is végül egy Magellan Cruxot (pénzszûkében voltam és egy 0%-os hitel 3 hónapra elég kecsegtetõ volt, és így már idén montizhatok).

Egy pár meglepetés ért a vásárlással kapcsolatban. A lista szerinti deore elsõ lx hátsó váltó és deore váltókarokkal ellentétben ezek mindegyike lx :bananadan , illetve az lx hátsó váltó is már fordított rugós.

Gondolom nem csak nekem volt ilyen szerencsém. Al01 és más Crux tulajok?

Attisch

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
megesik:D
a mérõszalag viszont igen good.:-)

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás

420-435 mmm
míg 425 a normál px-nek

a kurvaanyja! my szemmérték no good.
thx!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
pyxisnl pont nem ez számít:-)
de amúgy irányíthatóság, fordulási dolgokban fontos ez.
meg ugye extrémeknél egykeró meg hasonló....
minél rövidebb aNál jobb:-)

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Értem, köszi :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
egyszerübb vele ugrálni
illetve könyebb :)

Zsol

Zsol

vendég

• fórumtag
  • 101 hozzászólás
Az miért van, hogy a Pyxis-nek csak 417mm?
Mire jó egy rövidebb láncvilla távolság?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
420-435 mmm
míg 425 a normál px-nek

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 hozzászólás
csak azért kérdeztem, mert anno még:

Én 196 centi vagyok és a 14"os ugráló bájknak még nekem is jó.Én a kisebbet ajánlanám.Bár a hegyig kitekerni nem egy álom..de ez csak nyeregcsõ kérdése

Amúgy az SS gépnek nem hosszabb a fara?
(mármint a monoblokk-hátsó tengely távolság)
Képen olyan hosszúnak tûnik az a papucs...

Re4p3R

Re4p3R

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás

thx. és megint megkérdem: ezúttal miért a nagyobb vázra esett a választásod?

Mert 190 centi felett járok.14 számomra egy elbaszott választás volt..menõbb volt (kicsit www.unrealcycles.com -os volt a shiverrel) A térdem mosolyog az új vázra :D

--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!